Re: Seksas vyru hygiena .ir ju nešiojamos venerines lygos
Įdomu, ar didelė nauda iš nugirdyto vyro
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Seksas vyru hygiena .ir ju nešiojamos venerines lygos
Įdomu, ar didelė nauda iš nugirdyto vyro
Butent ..kai jau piriharo kvapas tai joks ten vyras o slunkius
Jeigu jums to reikia.ir norite tai pirmyn andre
Kad vyrui laikytis higienos ir išvengti venerinių ligų bei parazitų, reikia nesimylėti arba mylėtis su ta pačia moterimi, jei ji nesimyli tuo pat metu ir su kitais. Ypač, mylintis be prezervatyvų. Mylintis su įvairiomis moterimis, yra rizika, ir jei rimtai žmonės norėtų apsisaugoti, prieš pradedant mylėtis, abu tirtųsi visas galimas lytiniu būdu platinamas ligas ir parazitus, bet beveik niekas to nedaro, ir rizikuoja. Todėl šia prasme, man labiau patinka nesimylėti.
Žmogaus higiena - savigarbos ir pagarbos kitiems būtina sąlyga.
Žmogaus higiena - savigarbos ir pagarbos kitiems būtina sąlyga.
Tikrai taip
Žinoma. Kartą mylėjausi su moterim, kuri prieš tai mylėjosi su kažkuo ir užsikrėtė chlamidijom, tai ir man teko gerti kenksmingus vaistus nuo jų. Nemalonu.
Lengviausia apsikrėsti, kai moterys mylisi įsidėjusios spirales, ir galima mylėtis be prezervatyvų. Bet man mylėtis su prezervatyvais nemalonu, todėl tokiu atveju reikia tokias moteris patikrinti. O jūs mylitės su ar be prezervatyvų?
Žinoma. Kartą mylėjausi su moterim, kuri prieš tai mylėjosi su kažkuo ir užsikrėtė chlamidijom, tai ir man teko gerti kenksmingus vaistus nuo jų. Nemalonu.
Lengviausia apsikrėsti, kai moterys mylisi įsidėjusios spirales, ir galima mylėtis be prezervatyvų. Bet man mylėtis su prezervatyvais nemalonu, reikia tokias moteris patikrinti. O jūs mylitės su ar be prezervatyvų?
Čia taip nuskambėjo, lyg jei su spirale tai jau apsaugota nuo visko? Ar aš netaip supratau
Su spirale reiškia, kad gali būti kaip tik labai nesaugu, nes tada gali nuolat mylėtis be prezervatyvų, todėl ligų ir parazitų tikimybė labai padidėja, mylintis su įvairiais vyrais.
Su spirale reiškia kaip tik labai nesaugu, nes tada gali nuolat mylėtis be prezervatyvų, todėl ligų ir parazitų tikimybė labai padidėja, mylintis su įvairiais vyrais.
Taip. Vadinasi teisingai supratau. Nejau niekas tokioms nepaaiškina. Kogero, tai daugiausia moterys iš asocialių sluoksnių.
Mano atveju buvo iš socialaus sluoksnio. Nežinau, kodėl ji nesisaugojo. Nepriklausomai nuo sluoksnio, yra žmonių, kurie yra gimę ką nors blogo daryti sau ir kitiems.
Mano atveju buvo iš socialaus sluoksnio. Nežinau, kodėl ji nesisaugojo. Nepriklausomai nuo sluoksnio, yra žmonių, kurie yra gimę ką nors blogo daryti sau ir kitiems.
Tai matai... išvada aiški. Nepasitikėk niekuo ir naudok prezervatyvą
Vaiku bijo labiau nei augintiniu
Nors su spirale gali abiejų susilaukti. Ypač, jei vyras nuleis, turėdamas didelį ar labai didelį spermatozoidų kiekį tuo metu.
Vaiku bijo labiau nei augintiniu
Augintinius reikia mylėti, kitaip galima susilaukti nemalonės iš augintinių apsaugos organizacijos
Nors su spirale gali abiejų susilaukti. Ypač, jei vyras nuleis, turėdamas didelį ar labai didelį spermatozoidų kiekį tuo metu.
Užtektų ir vieno spermiuko, taiklaus tokio labai. Spiralė irgi ne garantija. Bet čia kalbama apie higieną ir ligas.
Elle пишет:Vaiku bijo labiau nei augintiniu
Augintinius reikia mylėti, kitaip galima susilaukti nemalonės iš augintinių apsaugos organizacijos
augintiniu apsaugos organizacijos ginekologinis skyrius kovos su kovotojais pries augintinius?
Fjord пишет:Elle пишет:Vaiku bijo labiau nei augintiniu
augintiniu apsaugos organizacijos ginekologinis skyrius kovos su kovotojais pries augintinius?
Tai Kaa Man SaVA Kiausiuss ALIEJUM TEPT KREMAIS ZOLIUU DUOKIT DAR SVARBUU VISTAA PASIGAUT PRADZIAI :DD
Tai Kaa Man SaVA Kiausiuss ALIEJUM TEPT KREMAIS ZOLIUU DUOKIT DAR SVARBUU VISTAA PASIGAUT PRADZIAI :DD
.... nejaugi ir vištas....? Zoofilija užpuolė ar vis dar kietą vaidini ?
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Seksas vyru hygiena .ir ju nešiojamos venerines lygos