Re: Ką geriate šį vakarą?
Išgerkim už Lietuvą. Į sveikatą!
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Išgerkim už Lietuvą. Į sveikatą!
Žmonės neperdaug geriat?
Neperdaug. Gaila tik to, kad dažniau nei kiekvieną dieną - neišeina išgerti.
Fjord пишет:Shameless пишет:Ceburekai is Kioskelioo Budavo tokie Man laikai O del Alaus nebeda Pasigaminai uzkandos pasigamink ir Alucioo TIK Reiks ilgai uztrukt
Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. . Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo.
a tu nebuvai sivakar alaus namuose? bent jau panasi buvo
o as ka geriau - tai Cizo alaus, neskanus, buvau net uzsirases kad neskanus bet uzmirsau, ir pardavejas kazkaip sake saldus , nors man jis kartus
o paskui Bavaro alaus
Šiandien vakare gersiu naminę girą, gamintą dėdės. Labai skani
Žmonės neperdaug geriat?
Tai kad per mazai) noreciau dar daugiau)
Darius пишет:Fjord пишет:Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. . Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo.
a tu nebuvai sivakar alaus namuose? bent jau panasi buvo
o as ka geriau - tai Cizo alaus, neskanus, buvau net uzsirases kad neskanus bet uzmirsau, ir pardavejas kazkaip sake saldus , nors man jis kartus
o paskui Bavaro alausŠiandien vakare gersiu naminę girą, gamintą dėdės. Labai skani
Nu tu tvarkykis vaike, taip ir prasigert galima
Mane jau alumi pavaisino jau pradedam savaitgali. Pirma karta sitam darbe geriu su savo darbdaviu
pats prisikalbejau ir siandien prigeriau alaus bet blemba nepatinka man poveikis sakykit darykit ka norit
pats prisikalbejau ir siandien prigeriau alaus bet blemba nepatinka man poveikis sakykit darykit ka norit
Į kavą amareto įsipyliau. Buvo skanu, bet dabar galvą skauda
Į kavą amareto įsipyliau. Buvo skanu, bet dabar galvą skauda
Nu Amaretas Saldus perdaug kaip ir Vana Talinas jei zinai Toki Kuo saldesnis Tuom Blogiau Reik gert be Prieduu kaipSakant
Fjord пишет:Į kavą amareto įsipyliau. Buvo skanu, bet dabar galvą skauda
Nu Amaretas Saldus perdaug kaip ir Vana Talinas jei zinai Toki Kuo saldesnis Tuom Blogiau Reik gert be Prieduu kaipSakant
Rytoj degtinės lietuviškos iš šaldiklio trauksiu.... tokia tiršta ir gaivi kai labai šalta... mmmmh
Shameless пишет:Fjord пишет:Į kavą amareto įsipyliau. Buvo skanu, bet dabar galvą skauda
Rytoj degtinės lietuviškos iš šaldiklio trauksiu.... tokia tiršta ir gaivi kai labai šalta... mmmmh
As dar ne su jumis nes pastrigau kaime o snd svente ir pardes neveikia. O vakar tureta deze alaus jau senai baigesi. Bet rytoj is pat ryto as drebanciom rankom is karto i alkoholio skyriu)
Joo BUTENT Prie BEGEDZIO daug PRIESUU
Ką geriam ?
Vakaras prasidėjo per pietus.
Pas mane jau is ryto prasidejo) snd geriu Krombacher) o cia dar chebra prilieke alaus atveze
Vakaras prasidėjo per pietus.
Koks stiprus.
Visuu Pirmaa REISKIA GERIAM DABAR
Reikejo Faxe litrini imti)
Страницы Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?