121 (2022-04-10 22:25 отредактировано Valdas)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Išgerkim už Lietuvą. Į sveikatą!

https://s2.15min.lt/images/photos/2013/03/22/big/nedetijokioprieraopofoto_allinpinta-514c5de8b6706.jpg

122

Žmonės neperdaug geriat? big_smile

123 (2022-04-11 17:21 отредактировано Dailius Inkstenis)

Neperdaug. Gaila tik to, kad dažniau nei kiekvieną dieną - neišeina išgerti.

124

Darius пишет:
Fjord пишет:
Shameless пишет:

Ceburekai is Kioskelioo tongue big_smile big_smile Budavo tokie Man laikai big_smile O del Alaus nebeda smile Pasigaminai uzkandos pasigamink ir Alucioo TIK Reiks ilgai uztrukt big_smile big_smile

Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. smile. Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo. big_smile

a tu nebuvai sivakar alaus namuose? smile bent jau panasi buvo smile

o as ka geriau - tai Cizo alaus, neskanus, buvau net uzsirases kad neskanus bet uzmirsau, ir pardavejas kazkaip sake saldus , nors man jis kartus smile
o paskui Bavaro alaus smile

Šiandien vakare gersiu naminę girą, gamintą dėdės. Labai skani smile

125

Frenkas пишет:

Žmonės neperdaug geriat? big_smile

Tai kad per mazai) noreciau dar daugiau)

126

Vytautas пишет:
Darius пишет:
Fjord пишет:

Parnešė ir man vyras, nepatingėjo. smile. Sakai pasigaminti? Aš girą padariau praeitą vasarą ir pamiršau laiku į šaldytuvą pastatyt. Vyras atsigėrė ir linksmutis toks pasidarė. Visai nieko buvo. big_smile

a tu nebuvai sivakar alaus namuose? smile bent jau panasi buvo smile

o as ka geriau - tai Cizo alaus, neskanus, buvau net uzsirases kad neskanus bet uzmirsau, ir pardavejas kazkaip sake saldus , nors man jis kartus smile
o paskui Bavaro alaus smile

Šiandien vakare gersiu naminę girą, gamintą dėdės. Labai skani smile

Nu tu tvarkykis vaike, taip ir prasigert galima big_smile big_smile

127

Mane jau alumi pavaisino jau pradedam savaitgali. Pirma karta sitam darbe geriu su savo darbdaviu

128

pats prisikalbejau ir siandien prigeriau alaus bet blemba nepatinka man poveikis sakykit darykit ka norit big_smile

129

Frenkas пишет:

pats prisikalbejau ir siandien prigeriau alaus bet blemba nepatinka man poveikis sakykit darykit ka norit big_smile

big_smile big_smile

130

Į kavą amareto įsipyliau. Buvo skanu, bet dabar galvą skauda sad

131

Fjord пишет:

Nu Amaretas Saldus perdaug kaip ir Vana Talinas jei zinai Toki tongue big_smile  Kuo saldesnis Tuom Blogiau big_smile big_smile Reik gert be Prieduu kaipSakant big_smile big_smile

132

Shameless пишет:
Fjord пишет:

Nu Amaretas Saldus perdaug kaip ir Vana Talinas jei zinai Toki tongue big_smile  Kuo saldesnis Tuom Blogiau big_smile big_smile Reik gert be Prieduu kaipSakant big_smile big_smile

Rytoj degtinės lietuviškos iš šaldiklio trauksiu.... tokia tiršta ir gaivi kai labai šalta... mmmmh  smile

133

Fjord пишет:
Shameless пишет:
Fjord пишет:

Rytoj degtinės lietuviškos iš šaldiklio trauksiu.... tokia tiršta ir gaivi kai labai šalta... mmmmh  smile

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile tongue tongue

134

As dar ne su jumis nes pastrigau kaime o snd svente ir pardes neveikia. O vakar tureta deze alaus jau senai baigesi. Bet rytoj is pat ryto as drebanciom rankom is karto i alkoholio skyriu)

135

Shameless пишет:

Joo BUTENT tongue tongue Prie BEGEDZIO daug PRIESUU tongue tongue smile smile

Ką geriam ? smile

136

Vakaras prasidėjo per pietus.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0270/6577/8294/products/faxe-premium-lager-6-x-500ml-can-142320_1097x.jpg?v=1604914405

137

Pas mane jau is ryto prasidejo) snd geriu Krombacher) o cia dar chebra prilieke alaus atveze

138

Dailius Inkstenis пишет:

Vakaras prasidėjo per pietus.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0270/6577/8294/products/faxe-premium-lager-6-x-500ml-can-142320_1097x.jpg?v=1604914405

Koks stiprus. smile

139

Visuu Pirmaa REISKIA GERIAM DABAR tongue tongue big_smile big_smile

140

Reikejo Faxe litrini imti)