Re: Ką geriate šį vakarą?
Reikejo Faxe litrini imti)
Būtų geriausia, jei alų pardavinėtų 15 litrų buteliuose, kuriuos būtų galima užmauti ant aparato ar pritvirtinti sifoną, ir patogiai įsipilti, kiek norisi namie.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Reikejo Faxe litrini imti)
Būtų geriausia, jei alų pardavinėtų 15 litrų buteliuose, kuriuos būtų galima užmauti ant aparato ar pritvirtinti sifoną, ir patogiai įsipilti, kiek norisi namie.
Konstantinas пишет:Reikejo Faxe litrini imti)
Męs turim alaus pilstytuva tokį su spaudimu. Nežinau net kaip lietuviškai vadinasi. Įstatai bačkutę alaus ir pilstai kiek kam reikia. Su puta. Jis dar ir šaldo.
alaus bokstas gal?
alaus bokstas gal?
Nu, kažkas panašaus, tik, kad bačkutę ne į viršų, bet į aparato vidų statai. Bierzapfanlage vokiškai.
Tuoj as jum parodysiu bierzapfanlage toki kad maža nepasirodys
Snd pusryciu meniu: Carlsberg alus ir Chantre brendziukas) uzkandziui du gabaliukai torto) liko nuo vakar
Snd pusryciu meniu: Carlsberg alus ir Chantre brendziukas) uzkandziui du gabaliukai torto) liko nuo vakar
Jeigu taip dažniau - cukrinis diabetas garantuotas.
Cukrinis diabetas tai nutukusiu zmoniu liga) as nenutukes)
Cukrinis diabetas tai nutukusiu zmoniu liga) as nenutukes)
Tikrai ne. Viskas priklauso nuo kasos būklės.
Atrodo šauniai.
Kaip kavos aparatas tik alaus
Dar reikia trišakio antgalio, kad prireikus išeitų iš karto tris bokalus pripildyti.
Kaip kavos aparatas tik alaus
Jei pripiltum į jį vandens ir ledo, galėtum atidaręs dangtį ten laikyti įkišęs savo galvą kaip į eketę, o aš žiūrėčiau, gerdamas kavą, ir galvočiau, koks tu 'protingas'.
jo tu galvotum koks as protingas o as tuo metu juokciausi
Bet tu ne protingas, todėl aš jau dabar juokiuosi iš tavęs.
Visa tai netenka prasmės kai aš juokiuosi
Tavo juokas nereiškia nieko, tik kvailumą, todėl panaikina pats save, dėl to lieka tik mano juokas iš tavęs.
Juokiesi iš to ko nėra ir kas nieko nereiškia, bisky kuku jau?
Na ir skelei haha ačiū už gerą juoko doze bent kokią naudą iš tavęs
Nemoki skaityti ar neveikia smegenytės? Paaiškinsiu. Juokiuosi iš tavo kvailumo, kuris nieko nereiškia, tik kvailumą, kuris dėl to pats panaikina save kaip ko nors vertus teiginius, suprask pagaliau. Džiaugiuosi, kad juokiesi iš savo kvailumo. Ir aš dėl to juokiuosi iš tavęs. . Bet tai pataisoma. Tik turi gerti kavą.
Pasijuokime drauge junkis prie manęs perdaug analizuoji
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?