Re: Ką geriate šį vakarą?
Gero juoko. O man laikas pabūti niūriu. Kad pailsėtų veido raumenys.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Gero juoko. O man laikas pabūti niūriu. Kad pailsėtų veido raumenys.
Kaip sakoma ar juoktis ar verkti vistiek sieptis reikia
Į vandenį įmesta magnio ir B vitaminų tabletė - putoja, gazuotas, gelsvas - faktiškai kaip šviesus alus su tuo pačiu tonizuojančiu ir sveikatą gerinančiu poveikiu
Frenkai, ne prie ko čia verkti, bet tavo nusifantazavimas, tik nežinau ar teisingai, kad kintamas, nes gali būti, jog kintamumo nėra, tik pastovioji dalis, paaiškinamas per mažai protingu gyvenimo būdu. Bet tu linkęs durninti save, tai tau taip reikia, ką padarysi. Tokiems tenka vykdyti išmintingųjų nurodymus, tiesą sakant. Bet matyt tavo gyvenimas yra vien žvengimas ir verkimas, todėl nėra kada atsipalaiduoti ir pailsėti ramiu veidu.
Taip, Andre, bet alų geria dėl gyvybiškai būtinos mineralinės medžiagos Silicio, kurio pagrindiniu reikiamo kiekio maistu alus ir yra, todėl vietoj alaus gerdama šnypščiančias tabletes, vistiek anksčiau numirsi nuo silicio trūkumo, dėl to mėtyk tabletes į alų arba gerk Silicea silicį.
Gerai, leidziu tau būti protingu
Tu negali to leisti, nes tau trūksta kavos, o gal ir ne tik.
Hahahaha geras tu juokdarys:D
Kas daugiau juokiasi, tas labiau juokdarys. O tai reiškia - tu.
Deja šitas pavyzdys sitam atvejui netinka dėl tavo loginės klaidos. Kai tu toks geras juokdarys mažiau juoktis nesigauna
Kadangi juokas būna užkrečiamas, jei tu daug juokiesi, irgi tampi kitus juokinančiu juokdariu. Kitaip sakant, juokdarys paverčia kitus juokdariais, pats juokdamasis arba ne.
Kiekvieną vakarą - bent po vieną alaus, kad nepritrūktų silicio ir dar apynių fitochemikalai turi teigiamą poveikį smegenų veiklai, dėl to vien samanės - neužteks. Kaip neužtenka eketės - be kavos.
Turbūt todel kad neužtenka ir tapai juokdariu
Juokdariais gimstama. Pažiūrėk į save.
Tuomet sveikinu gimus juokdariu beje tai neizeidimas, man tikrai naudinga ir dekoju visatai kad apsupo mane juokdariais juk butu netaip smagu gyventi tiesa?
Ačiū. Kiekvienas gimsta tos rūšies, kurios gimsta, ir kiekviena rūšis yra savaip įdomi bei svarbi, todėl dabar galime pasijuokti - iš to ir iš bet ko, nes svarbu juoktis. Nors man greitai nusibosta juoktis ir tampu rimtas. Džiaugiuosi, kad tau linksma. Kitas juokdario pavadinimas yra žynys.
Pasaka be galo čia pas jus
Taip.
Taip.
Ką geriam? Juk savaitgalis.
Gal ką nors užvedančio aktyviam penktadieniui mieste arba intensyviam aistringam seksui? Įdomu, kas tam galėtų tikti. Alus veikia raminančiai ir migdančiai.
Gal ką nors užvedančio aktyviam penktadieniui mieste arba intensyviam aistringam seksui? Įdomu, kas tam galėtų tikti. Alus veikia raminančiai ir migdančiai.
degtinės ir kadagių uogų. Džiovintas uogas sutryniau, užpyliau degtinės ir palaikysiu iki rytdienos. Gausis naminis džinas.
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?