Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Alisa stebuklu salyje
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Alisa stebuklu salyje
Kelionių katalogą ;D
Kelionių katalogą ;D
ka ten raso?
Laimutė пишет:Kelionių katalogą ;D
ka ten raso?
Aš tik vieną žodį supratau - Paryžius. ten ir sutiksime naujus metus.
Sveiki, aš šiuo metu skaitau knygą https://knygospigiau.lt/knyga/lozorius/. Gal atrodo ir kiek neįprastas pasirinkimas, tačiau, labai užkabino. Netikėtai nusipirkau iš Knygos pigiau internete, tai nesigailiu. Man patinka knygos, kuriuose netrūksta intrigos, tai radau savo nišą
Viešpaties kūrinių pasistovinčiosios dalies mechanikos ir virpesių pagrindai
Kas či tokis ? išverskite į šnekamąją kalbą
Andromedas пишет:Viešpaties kūrinių pasistovinčiosios dalies mechanikos ir virpesių pagrindai
Kas či tokis ? išverskite į šnekamąją kalbą
Dievo Virpesiai kazkokiee
14 a. žmogaus anatomijos vadovėlis vienuoliams Prancūzijoje.
Andromedas пишет:Viešpaties kūrinių pasistovinčiosios dalies mechanikos ir virpesių pagrindai
Taip Isein Turim CIA Tuu Vienuoliuu Kaa Padarysii Taip ir alvojau kad Kazkas su Baznyciaa
Ieva пишет:Andromedas пишет:Viešpaties kūrinių pasistovinčiosios dalies mechanikos ir virpesių pagrindai
Taip Isein Turim CIA Tuu Vienuoliuu Kaa Padarysii Taip ir alvojau kad Kazkas su Baznyciaa
Nu nieko sau Ieva prancuziskai moka ir net fotke ikele
Nemoka O Negalii
Šilta šilta, bet beveik į dešimtuką, taip, anatomijos vadovėlis!
Ieva пишет:Andromedas пишет:Viešpaties kūrinių pasistovinčiosios dalies mechanikos ir virpesių pagrindai
Šilta šilta, bet beveik į dešimtuką, taip, anatomijos vadovėlis!
O... tai čia spėlionių ratas?
Konstantinas пишет:Laimutė пишет:Kelionių katalogą ;D
ka ten raso?
ATSARGIAI Paryzius Paryzius visi Sakom O TEN Mieste Tau Gali Pasiulyt Zolytes ar Nuvest uzkampi PASIMYLET Cia Mana Mylimos Muzikos Styliaus REPAS Israiska Prancuzai irgi MOKA PAREPUOT PASIKEIKTI ir UZDAUZYT Zmogelii Gatvej kad Jam Nedavei Kapeikuu uz Kanapes REAL TRUE Isdauzys tava KIA langus ir Busi Apsibliovuss plius Sijonas SUPLESYTAS
Neseniai pradėjau 'Mąstymas, greitas ir lėtas' (Daniel Kahneman). Tokio nobelio premijos laureato knyga, kol kas labai įdomu, rekomenduoju tiems kas domisi psichologija. (:
Laimutė пишет:Konstantinas пишет:ka ten raso?
ATSARGIAI Paryzius Paryzius visi Sakom O TEN Mieste Tau Gali Pasiulyt Zolytes ar Nuvest uzkampi PASIMYLET Cia Mana Mylimos Muzikos Styliaus REPAS Israiska Prancuzai irgi MOKA PAREPUOT PASIKEIKTI ir UZDAUZYT Zmogelii Gatvej kad Jam Nedavei Kapeikuu uz Kanapes REAL TRUE Isdauzys tava KIA langus ir Busi Apsibliovuss plius Sijonas SUPLESYTAS
Zinau) as ten 5 metus praleidau) nors man ir Vokietijoj zoles siulo) o kokie ten geto rajonai) dar patinka: eini vakare per Paryziu stovi tvarkinga masina priparkuota eini ryte ta masina jau sudegusi) mes anksciau is ten rubus vezdavom maisais o rubus vogdavom is Paryziaus benamiu o viena karta uzejom kazkokiam afrikieciu rajone i labdaros valgykla tai mus ten nemokamai pietumis pavaisino ir pavalgem kartu su benamiais) taip kad lietuviai ten baisiau uz afrikiecius valkatauja nors siaip tai ten afrikieciu ir cigonu miestas) bet Laimutei patiks) svarbu kai vaziuosi galvok apie ka nors grazaus
Neseniai pradėjau 'Mąstymas, greitas ir lėtas' (Daniel Kahneman). Tokio nobelio premijos laureato knyga, kol kas labai įdomu, rekomenduoju tiems kas domisi psichologija. (:
Aciu as irgi domiuosi) paskaitysiu
Shameless пишет:Laimutė пишет:Aš tik vieną žodį supratau - Paryžius. ten ir sutiksime naujus metus.
Zinau) as ten 5 metus praleidau) nors man ir Vokietijoj zoles siulo) o kokie ten geto rajonai) dar patinka: eini vakare per Paryziu stovi tvarkinga masina priparkuota eini ryte ta masina jau sudegusi) mes anksciau is ten rubus vezdavom maisais o rubus vogdavom is Paryziaus benamiu o viena karta uzejom kazkokiam afrikieciu rajone i labdaros valgykla tai mus ten nemokamai pietumis pavaisino ir pavalgem kartu su benamiais) taip kad lietuviai ten baisiau uz afrikiecius valkatauja nors siaip tai ten afrikieciu ir cigonu miestas) bet Laimutei patiks) svarbu kai vaziuosi galvok apie ka nors grazaus
Ačiū vyrukai už patarimus . Dabar žinosiu iš kur skudurus vogti, kur už dyką pavalgyti, kur žolės gauti ir, svarbiausia, iš viso nevilkėsiu sijono, kad nesuplėšytų .
Ir kur jus ten biesas nešioja po visokius zavulkus. (?) Negalit kaip visi normalūs turistai apsigyventi viešbutyje ir aplankyti muziejus, bažnyčias, parodas .. tai ne, bliam, jie po šiukšlynus tąsosi
Страницы Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?