Re: Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?
Dar pavyzdžių vietoj šiziko haliūnkių.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?
Best In The World пишет:Valdas пишет:Tu visiškai be iq, be smegenų, be realybės suvokimo. 5000 metų ar kiek tiksliai kuriose vietovėse geria alkoholį ir net nesiruošia nustoti, o tu paistai babuinų pasakas.
KA TAI IRODO?
NIEKO.
20000 metu zmones kvepavo oru ir nesiruosia nekvepuoti
KA TAI IRODO?DE.BILE TU
Deb.ile, nuo alkoholio smegenys veikia daug protingiau. Pasiieškok protingiems skirtų straipsnių, o ne tokiems, kaip tu asilams. xDDD
kitaip tariant "paieskok tu straipsniu, kur nepagristi, kur reik atkast googlej trisdesimtam puslapy, kur vaikas rase, siti man per sudetingi, per daug autoriteto ir kertasi su mano pseudomokslu, negaliu paneigt, tai paieskok tu kur su manim sutinka"
"mokslininkas"
invalidas tu.
Valdas пишет:Best In The World пишет:KA TAI IRODO?
NIEKO.
20000 metu zmones kvepavo oru ir nesiruosia nekvepuoti
KA TAI IRODO?DE.BILE TU
Deb.ile, nuo alkoholio smegenys veikia daug protingiau. Pasiieškok protingiems skirtų straipsnių, o ne tokiems, kaip tu asilams. xDDD
kitaip tariant "paieskok tu straipsniu, kur nepagristi, kur reik atkast googlej trisdesimtam puslapy, kur vaikas rase, siti man per sudetingi, per daug autoriteto ir kertasi su mano pseudomokslu, negaliu paneigt, tai paieskok tu kur su manim sutinka"
"mokslininkas"
invalidas tu.
Psichini ligoni dusk ir slysk pas psichologę ir psiciatrę.
Best In The World пишет:Valdas пишет:Deb.ile, nuo alkoholio smegenys veikia daug protingiau. Pasiieškok protingiems skirtų straipsnių, o ne tokiems, kaip tu asilams. xDDD
"mokslininkas"
invalidas tu.Psichini ligoni dusk ir slysk pas psichologę ir psiciatrę.
priversk sizofrenike
Ką jie ten geria? Aš manau kad tas butelis kainuoja daugiau nei mano visas turimas turtas
Bernard Arnault - Luis Vuiton Moet Hennesy korporacijos generalinis direktorius ir akcininkas, 3 turtingiausias žmogus pasaulyje.
https://www.google.com/search?q=bernard … Z11U4oLbsM
Anie buvo 2 pirmi.
Valdas пишет:Best In The World пишет:kitaip tariant "paieskok tu straipsniu, kur nepagristi, kur reik atkast googlej trisdesimtam puslapy, kur vaikas rase, siti man per sudetingi, per daug autoriteto ir kertasi su mano pseudomokslu, negaliu paneigt, tai paieskok tu kur su manim sutinka"
"mokslininkas"
invalidas tu.Psichini ligoni dusk ir slysk pas psichologę ir psiciatrę.
priversk sizofrenike
Tuoj priversiu. Įdėsiu nuogos bobos foto, ir pabėgsi, buktuotas gėjų saldaini. xDDD
Sickshit life.
Best In The World пишет:Valdas пишет:Psichini ligoni dusk ir slysk pas psichologę ir psiciatrę.
priversk sizofrenike
Tuoj priversiu. Įdėsiu nuogos bobos foto, ir pabėgsi, buktuotas gėjų saldaini. xDDD
tu ciulpei tu zinai
stupid and schizofrenic.
Valdas пишет:Best In The World пишет:priversk sizofrenike
tu ciulpei tu zinai
Aš su moterim, o tu gėjam grauži. Kas tau belieka. xDDD Nuo jaunystės pravarytas matyt. xDDD
Baneriai apsimelavusiems psichiniams ligoniams.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Viskis ar romas? Ar kazkas kitko?