Re: Ką geriate šį vakarą?
Starbucks Caffe Latte tiek prigeriau kad dabar užmigti negalesiu
tai dar tik diena
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 31 32 33 34 35 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Starbucks Caffe Latte tiek prigeriau kad dabar užmigti negalesiu
tai dar tik diena
O pas mane snd vakariene prie žvakių) pats sau organizavau) kartais norisi prabangos ir romantikos)
O pas mane snd vakariene prie žvakių) pats sau organizavau) kartais norisi prabangos ir romantikos)
TAIP Mldc Savanaudiskumas ir Man Priimtinas ir Pasimk Popiergalyy UZRASYK kaa Siande Nuveikei Rytoj Idomiau BUS Paskaityt SKANAUS
cia vienas ar su moterim?
Konstantinas пишет:O pas mane snd vakariene prie žvakių) pats sau organizavau) kartais norisi prabangos ir romantikos)
Visiškai vienas) megaujuosi romantika vienatve ir laisve)
Siande Liejuu Lietuviska STARKUTE su Medum Skanumelis ir Bus Ziauroka po val JAU Siltoka Darosi Isjunkit Sildyma dar JOS Parsinesiuu Jei Mintele Supratot Mldc Uzkandai Jaucioo Seklides jei ATVIRAI
Siande Liejuu Lietuviska STARKUTE su Medum Skanumelis ir Bus Ziauroka po val JAU Siltoka Darosi Isjunkit Sildyma dar JOS Parsinesiuu Jei Mintele Supratot Mldc Uzkandai Jaucioo Seklides jei ATVIRAI
Shameless пишет:Siande Liejuu Lietuviska STARKUTE su Medum Skanumelis ir Bus Ziauroka po val JAU Siltoka Darosi Isjunkit Sildyma dar JOS Parsinesiuu Jei Mintele Supratot Mldc Uzkandai Jaucioo Seklides jei ATVIRAI
Thanks uz Demesyy Noretau tave Tokiam Veiksme Matyt Savo Akytem Joo Paskui Dusiukaa KARTUU Man JAU Stovii ..........
Valgo lietuvis viename Madrido restorane ir žiūri, kad stalo kaimynui padavėjas atnešė kažkokius mėsos kukulius. Tas ir klausia padavėjo, kas čia per patiekalas. Tas paaiškino, kad tai jaučio... kuris koridoje buvo nugalėtas. Lietuviui irgi parūpo paskanauti. Deja jau nebeturim, pasakė padavėjas, ateikite rytoj. Kitą dieną lietuvis ( Irmantas) vėl restorane ir užsisako tą patiekalą. Atnešė, žiūri, kad kukuliai mažesnis nei vakar stalo kaimynui buvo serviruoti. Padavėjas sako, oi ... šiandien pralaimėjo ne jautis
Valgo lietuvis viename Madrido restorane ir žiūri, kad stalo kaimynui padavėjas atnešė kažkokius mėsos kukulius. Tas ir klausia padavėjo, kas čia per patiekalas. Tas paaiškino, kad tai jaučio... kuris koridoje buvo nugalėtas. Lietuviui irgi parūpo paskanauti. Deja jau nebeturim, pasakė padavėjas, ateikite rytoj. Kitą dieną lietuvis ( Irmantas) vėl restorane ir užsisako tą patiekalą. Atnešė, žiūri, kad kukuliai mažesnis nei vakar stalo kaimynui buvo serviruoti. Padavėjas sako, oi ... šiandien pralaimėjo ne jautis
OK Varau Pasikt Uzsinorejau Isipilk ant Stalo Palikau Starkute ir Uzkandos kol Grysiuu
Laimutė пишет:Valgo lietuvis viename Madrido restorane ir žiūri, kad stalo kaimynui padavėjas atnešė kažkokius mėsos kukulius. Tas ir klausia padavėjo, kas čia per patiekalas. Tas paaiškino, kad tai jaučio... kuris koridoje buvo nugalėtas. Lietuviui irgi parūpo paskanauti. Deja jau nebeturim, pasakė padavėjas, ateikite rytoj. Kitą dieną lietuvis ( Irmantas) vėl restorane ir užsisako tą patiekalą. Atnešė, žiūri, kad kukuliai mažesnis nei vakar stalo kaimynui buvo serviruoti. Padavėjas sako, oi ... šiandien pralaimėjo ne jautis
OK Varau Pasikt Uzsinorejau Isipilk ant Stalo Palikau Starkute ir Uzkandos kol Grysiuu
...nu i ką su tavim veikti...nei padiskutuoti su tavim, nei pajuokauti nei rimtom temom pakalbėti.
Darius пишет:Konstantinas пишет:O pas mane snd vakariene prie žvakių) pats sau organizavau) kartais norisi prabangos ir romantikos)
kokia cia romantika vienam ? nlb isivaizduoju
ir kokias cia pievas forumo laikas rodo. Dabar 11:08 o rodo kad praneismas parasytas 00:07
Shameless пишет:Laimutė пишет:Valgo lietuvis viename Madrido restorane ir žiūri, kad stalo kaimynui padavėjas atnešė kažkokius mėsos kukulius. Tas ir klausia padavėjo, kas čia per patiekalas. Tas paaiškino, kad tai jaučio... kuris koridoje buvo nugalėtas. Lietuviui irgi parūpo paskanauti. Deja jau nebeturim, pasakė padavėjas, ateikite rytoj. Kitą dieną lietuvis ( Irmantas) vėl restorane ir užsisako tą patiekalą. Atnešė, žiūri, kad kukuliai mažesnis nei vakar stalo kaimynui buvo serviruoti. Padavėjas sako, oi ... šiandien pralaimėjo ne jautis
...nu i ką su tavim veikti...nei padiskutuoti su tavim, nei pajuokauti nei rimtom temom pakalbėti.
Mldc Patiko tava Pasakyms BUCIUOJUU kol Nieks Nematoo
Konstantinas пишет:Darius пишет:cia vienas ar su moterim?
ir kokias cia pievas forumo laikas rodo. Dabar 11:08 o rodo kad praneismas parasytas 00:07
Nu tu gi is IT sryties) reiškia serveris o gal ir hostingas kitoj laiko juostoj +1val arba perejus ant ziemos laiko automatiškai nepasikeicia laiko juosta. O gal išvis parasytas scriptas kuris ima laiko reikšmę neaišku iš kur tu gi nežinai kas pas juos kode parasyta
Romantiskas nusiteikimas tai vidine būsena esanti tavęs viduje) tam nebūtinai reikia moters
Darius пишет:Konstantinas пишет:Visiškai vienas) megaujuosi romantika vienatve ir laisve)
Nu tu gi is IT sryties) reiškia serveris o gal ir hostingas kitoj laiko juostoj +1val arba perejus ant ziemos laiko automatiškai nepasikeicia laiko juosta. O gal išvis parasytas scriptas kuris ima laiko reikšmę neaišku iš kur tu gi nežinai kas pas juos kode parasyta
man vienodai kas ten yra kokioj juostoj, taip neturi but
Laimutė пишет:Shameless пишет:Siande Liejuu Lietuviska STARKUTE su Medum Skanumelis ir Bus Ziauroka po val JAU Siltoka Darosi Isjunkit Sildyma dar JOS Parsinesiuu Jei Mintele Supratot Mldc Uzkandai Jaucioo Seklides jei ATVIRAI
Thanks uz Demesyy Noretau tave Tokiam Veiksme Matyt Savo Akytem Joo Paskui Dusiukaa KARTUU Man JAU Stovii ..........
Tau stovi kai Laimutė vemia?)
Konstantinas пишет:Darius пишет:kokia cia romantika vienam ? nlb isivaizduoju
man vienodai kas ten yra kokioj juostoj, taip neturi but
Nu gyvenime niekur nėra teisybės net sitam forume
+1h tai rusų laikas) sis forumas gyvena rusų laiko juostoje) tai labai puiku)
Konstantinas пишет:Shameless пишет:Thanks uz Demesyy Noretau tave Tokiam Veiksme Matyt Savo Akytem Joo Paskui Dusiukaa KARTUU Man JAU Stovii ..........
Tau stovi kai Laimutė vemia?)
Butent Bet Uzteks Gazdint tas Bobas SKANAUS kas ka TURIM Parukom Sakoma NERUKANTYS RUKOOO irgii
Žolės dabar norėčiau
Страницы Назад 1 … 31 32 33 34 35 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?