Тема: Rūkymas
sveiki, mano mergina rūko, ir man tai nelabai patina. Pasiūliau jai alternatyvą - El. Cigaretė. Bet ji pasake kad neaiškau prietaiso į burną neiims.
gal kas naudoją el. cigarete? man įdomi jūsų nuomonė
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Rūkymas
sveiki, mano mergina rūko, ir man tai nelabai patina. Pasiūliau jai alternatyvą - El. Cigaretė. Bet ji pasake kad neaiškau prietaiso į burną neiims.
gal kas naudoją el. cigarete? man įdomi jūsų nuomonė
bandziau. Jokios naudos man nedave. Nelabai malonus 'dumas'.
ta prasme kaip cigareciu pakaitalo nepanaudosi?
Susirask nerukancia!!! Ir nesiulyk nesamoniu savo merginai.su laiku suprasi
Abu - tikrai taip, pabandziau karta, daugiau niekada. Nemalonus labai pojutis, o ir mest rukyt tikrai nepadeda (man). Prasmes naudot nematau.
yra daug žmonių kuriems padėjo mesti rūkyti ir dar el. cigarete daug pigiau kainuoja nei paprastu cigarečių rūkymas
Kur galima pigiau e. skyscius nupirkti? daug kur uz 10ml praso 15 lt, radau kur 20ml uz 20 lt http://vape.lt , bet gal kas zino kur pigiau?
geriau as gadinsiu sveikata patikrintu nikotinu su dervom,nei trauksiu dujas ir da neaiskias kaskokes.
geriau as gadinsiu sveikata patikrintu nikotinu su dervom,nei trauksiu dujas ir da neaiskias kaskokes.
kur tu cigaretėse nikotina radai? :DDDDDDD
Ramunas пишет:geriau as gadinsiu sveikata patikrintu nikotinu su dervom,nei trauksiu dujas ir da neaiskias kaskokes.
kur tu cigaretėse nikotina radai? :DDDDDDD
da pofigu yra ar nera.
šieną tada rūkyk jai pofig pigiau bus
o tu savo mergiote isvis i duju kamera ikisk,ziurek rukit iskart mes.
superpuper пишет:šieną tada rūkyk jai pofig pigiau bus
tavo intelekto lygis panašus į vištos
Ramunas пишет:superpuper пишет:šieną tada rūkyk jai pofig pigiau bus
tavo intelekto lygis panašus į vištos
klausyk genijau,intelektas tai,gebejimas isspresti savas problemas gaunant neformalias zines,bet tau panasu kad iki to kaip iki rygos rakum.
Jau ir tabako kompanijos imasi gaminti elektronines cigaretes, manau sis naujas dalykas smoge per ju pinigine, ir be to akcizai pastoviai brangsta.
nu nemanau kad rukumas kaskam duoda naudos ir tai tik mitas kad ramina nervus
Kai padarys cigareciu kainas kaip kokioje Australijoje ar net UK tai ir mes rukyti dauguma.
"vyrai gėrė vyrai gers kol žemelė apsivers".. susiraskit žmones kurie jums patinka ir nemėginkit jų pakeisti
Radau rūkymo priežastį. Esmė paprasta: nikotinas padidina adrenalino kiekį organizme. O adrenalinas stimuliuoja cukraus gamybą. Rūkyti norisi, kai trūksta ląstelėms cukraus. Suvalgai daug gliukozės turinčio maisto (saldžių vaisių, medaus ar kito, sacharozė netinka, nes ją virškina), kurios reikiama dalis iš karto per burnoje esančią ertmę patenka į kraujotaką ir į smegenų bei kitas ląsteles, ir poreikio rūkyti nebėra. Tam labai tinka vynuogės, kaip tuo pačiu virš 100% paros normos vitamino k iš 1 kg turintis maistas. Tiek žinių.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Rūkymas