Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 761 по 780 из 2,383
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Ką geriate šį vakarą?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Laimutė пишет:Konstantinas пишет:Nu Laimutes visai geras skonis
Yra ką švęsti. Prieš tai GinTonic. nežinau kuo baigsis, bet ir nesvarbu . PROST
Nežinau kuo baigsis bet ir nesvarbu. Gera filosofija man patinka Laimutės požiūris į gyvenimą
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Ka darom? Lauziames pas adminus į butą) ir reikalaujam pinigų už tai kad ši forumą keliam
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Čia kaip suprasti:
- didžiausi gėrėjai
- penktoji valdžia
- steigiam dobilėlį penkialapį
- keičiamės kalėdinėmis dovanėlėmis
???
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Andre пишет:Čia kaip suprasti:
- didžiausi gėrėjai
- penktoji valdžia
- steigiam dobilėlį penkialapį
- keičiamės kalėdinėmis dovanėlėmis
???
Taip Andre mes penktoji valdžia mes formuojame viešąją nuomonę
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Snd klaidų ir bandymų metodu buvo nustatyta kad Desperados skanesnis už Corona Extra ir kad olandiškas ispilstymas geresnis už belgiska bet čia kol neisragausi nesuzinosi
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
ne ne ne - aš važinėju Lietuvos keliais, gaunu nemokamai puikų gydymą, vaikštau į bibliotekas, maudausi Lietuvos vandenyse ir su manimi maloniai ir produktyviai bendrauja Lietuvos valstybės tarnautojai ir kiti darbuotojai - todėl mano mokesčiai skirti Lietuvai
Už tai išgerkim, tik nežinau ką... Turbūt vandens.
Šiąnakt sapnavau ilgą sapną, kurio pamenu tik vieną fragmentą - kažkas nuėjo į mano slaptą kambarėlį ir atidarė slaptas dureles ir rado mano barą. Per sapną nekilo klausimas, ką pamanė, kai šalia išrikiuota degtinė, šampanas, romas. man tik buvo neramu, ką pamanė, kai rado 2 nugertus viskio butelius
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Andre пишет:Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
ne ne ne - aš važinėju Lietuvos keliais, gaunu nemokamai puikų gydymą, vaikštau į bibliotekas, maudausi Lietuvos vandenyse ir su manimi maloniai ir produktyviai bendrauja Lietuvos valstybės tarnautojai ir kiti darbuotojai - todėl mano mokesčiai skirti Lietuvai
Šiąnakt sapnavau ilgą sapną, kurio pamenu tik vieną fragmentą - kažkas nuėjo į mano slaptą kambarėlį ir atidarė slaptas dureles ir rado mano barą. Per sapną nekilo klausimas, ką pamanė, kai šalia išrikiuota degtinė, šampanas, romas. man tik buvo neramu, ką pamanė, kai rado 2 nugertus viskio butelius
Isgerkime už Lietuvos duobetus kelius kad jie būtų dar labiau duobeti kad valstybe neturėtų pinigų jų prieziurai ir kad tais keliais būtų galima pravažiuoti tik geru galingu dzipu.
Gražus butelaiciai pas tave išrikiuoti)
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Konstantinas пишет:Andre пишет:Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Isgerkime už Lietuvos duobetus kelius kad jie būtų dar labiau duobeti kad valstybe neturėtų pinigų jų prieziurai ir kad tais keliais būtų galima pravažiuoti tik geru galingu dzipu.
GalingasDzipas CIA Nee Priciom Reik Sakyt Patvarus Geras Andre zino TIK VILIUKAA
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:Andre пишет:Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Duobėtų kelių mano maršrutuose nėra
Specialiai dabar patikrinau - dar baltas ir raudonas vynas Pasidariau labai zapaslyva, kai apribojo alkoholio pardavimą - niekad nežinai, kada teks vykti į svečius ir pas ką o buteliai valgyt neprašao ir negenda
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Nea, dar žinau tokį labai patogų įlipti ir išlipti, didelį, blyn, koks ten pavadinimas, kažkas su Path... va.
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Andre пишет:Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Geras sapnas
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Išgaravo man visi laipsniai nuo šokimo
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Сообщений с 761 по 780 из 2,383
Страницы Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 120 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.