Re: Reikia patarimo
Konstantinas пишет:as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...
Kodėl? Vėl nepasiekė su kuria?
Prie ko iskart pasiseke, nepasiseke?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 38 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Konstantinas пишет:as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...
Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau
Nes tau jis nerupejo
O dar, kad jam ir batai rupi tu supykai
Kas jus per moterys
Laimutė пишет:Konstantinas пишет:as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...
O kodėl - ne, juk peršasi tokia išvada, nepriklausomai nuo to kas dėl to kaltas. Be to, Konstantinas jau man atsakė.
dovi пишет:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Pasimirš, žinoma, tik jei jį užblokavai... man atrodytų, kad dar daug jausmų liko. Lyg bijotum, kad vos jis atsilieps, tau kils noras grįžti.
Nekils Užtektinai prisikentėjau
Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Jauti, kad sloves dienos eina i pabaiga? Labai jau isrankia buti negalesi
dovi пишет:Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjauNes tau jis nerupejo
Kas jus per moterys
Na nežinai visos istorijos tai iškart moterys kaltos.O vyrai dėl nieko nekalti?:)
Jevgenijus пишет:Laimutė пишет:Kodėl? Vėl nepasiekė su kuria?
O kodėl - ne, juk peršasi tokia išvada, nepriklausomai nuo to kas dėl to kaltas. Be to, Konstantinas jau man atsakė.
Nereikia kazko patirti neigiamo, kad parasyti kazka ne pozityvaus
Neįsivaizduoju kas per šlovės dienos ;D
Galimas variantas kaip dauguma daro
Mete Antaniuka
Pradejo bendrauti su Petriuku
Jau Petriukas pradejo kazka jaust, lyg grazus bendravimas, galimai ir kazka bando
Bet vat uzejo jai prisiminimas apie Antaniuka arba gavo zinute nuo Antaniuko
Viso gero Petriuk, kad tamponu pabuvai
Jevgenijus пишет:dovi пишет:Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjauNes tau jis nerupejo
Kas jus per moterysNa nežinai visos istorijos tai iškart moterys kaltos.O vyrai dėl nieko nekalti?:)
Skaiciau ir komentavau daug apie tavo atveji
Daugiausia kas klysta tai tu
dovi пишет:Jevgenijus пишет:Nes tau jis nerupejo
Kas jus per moterysNa nežinai visos istorijos tai iškart moterys kaltos.O vyrai dėl nieko nekalti?:)
Skaiciau ir komentavau daug apie tavo atveji
Daugiausia kas klysta tai tu
Ir kuo gi klystu?:)
Jevgenijus пишет:dovi пишет:Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Tau 30 tuoj bus. Moterims tai jau turi buti zenklas
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo Pito
dovi пишет:Sveiki,iškilo tokia dilema ir nežinau ką daryti.Su vaikinu jau beveik 2 metai draugaujam,važinėti tenka vienas pas kitą,nes gyvenam kitam mieste(Susipažinom per soc.tinklus).Jis ne kartą kvietė gyvent ,aš atsisakiau,nes gyvent susimetus kokia prasmė? Senamadiška esu,bet..Dabar vėl iš naujo kaip ir suartėjom,dabar jis pasiūlė mėnesį pagyvent tipo kaip seksis pažiūrėt.Sako nori su manim gyvent,bet stačia galva į santykius nerti nenori,vedybas tiksliau..Bet man va įdomu kam reikia to mėnesio?? Ar leistis į kalbas mėnesį pagyvent,ar tiesiog nesikankint,nes akivaizdu nieko nebus?Jam gi reikia pagyvent,pažiūrėt kažką
O kaip tu ruosiesi nepagyvenus kartu, nezinodama zmogaus kas kaip tiketis vedybu? Galvoji vos pazistamai siulys vedybas? Tai aisku normalu, kad nori paziureti kokia tu. Nes o kas bus jei vedybos ir pasirodo tu niekuo santykiuose nepadedi?
Vat
dovi пишет:Jevgenijus пишет:Jauti, kad sloves dienos eina i pabaiga? Labai jau isrankia buti negalesi
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo Pito
Ir? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
Jevgenijus пишет:dovi пишет:Sveiki,iškilo tokia dilema ir nežinau ką daryti.Su vaikinu jau beveik 2 metai draugaujam,važinėti tenka vienas pas kitą,nes gyvenam kitam mieste(Susipažinom per soc.tinklus).Jis ne kartą kvietė gyvent ,aš atsisakiau,nes gyvent susimetus kokia prasmė? Senamadiška esu,bet..Dabar vėl iš naujo kaip ir suartėjom,dabar jis pasiūlė mėnesį pagyvent tipo kaip seksis pažiūrėt.Sako nori su manim gyvent,bet stačia galva į santykius nerti nenori,vedybas tiksliau..Bet man va įdomu kam reikia to mėnesio?? Ar leistis į kalbas mėnesį pagyvent,ar tiesiog nesikankint,nes akivaizdu nieko nebus?Jam gi reikia pagyvent,pažiūrėt kažką
O kaip tu ruosiesi nepagyvenus kartu, nezinodama zmogaus kas kaip tiketis vedybu? Galvoji vos pazistamai siulys vedybas? Tai aisku normalu, kad nori paziureti kokia tu. Nes o kas bus jei vedybos ir pasirodo tu niekuo santykiuose nepadedi?
Vat
Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D
Jevgenijus пишет:dovi пишет:Neįsivaizduoju kas per šlovės dienos ;D
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo PitoIr? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
Su 20-25 metem nepakonkuruosi
dovi пишет:Jevgenijus пишет:Tau 30 tuoj bus. Moterims tai jau turi buti zenklas
Bet dabar dauguma prasilenkia su realybe ir budamos 40-50 galvoja dar sulauks Bredo PitoIr? Man jau 30 tai gyvenimo galas? ;D Turiu pažįstama 37 ir dar nerado savo žmogaus.Man Bredo Pito ar ferrario nereikia ;D
Su 20-25 metem nepakonkuruosi
Ir nekonkuruoju.;D
Jevgenijus пишет:Jevgenijus пишет:O kaip tu ruosiesi nepagyvenus kartu, nezinodama zmogaus kas kaip tiketis vedybu? Galvoji vos pazistamai siulys vedybas? Tai aisku normalu, kad nori paziureti kokia tu. Nes o kas bus jei vedybos ir pasirodo tu niekuo santykiuose nepadedi?
Vat
Pažįstami 2 metai.Jei per 2 metus nieko neįvyko kas pasikeis per kitus 2?;D
Tu darei spaudima del vedybu, o jis tik norejo pabandyti kartu pagyventi, kad suprastumet ar tikrai jums pakeliui ir galesi pereit prie vedybu ar ne
Kaip ir mes kiekvienas. Jeigu knyga gera, o tai kiekvienam vis kitaip, tai padedam į lentyną ir skaitom ne kartą. Jeigu nepatiko, padovanojam ar atiduodam. Gal net ir į popieriams konteinerį.
as liksiu paslaptinga apdulkejusia knyga kurios puslapiuose daug senoviniu paslapciu
Страницы Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 38 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo