Re: Reikia patarimo
Best, aš akcentavau vaginos treniravimą. Be jo, ji nebus nei elastiška, nei siaura. Savaime taps pirmykšte jei neturės jokių tiesioginių penetracijų.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 38 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Best, aš akcentavau vaginos treniravimą. Be jo, ji nebus nei elastiška, nei siaura. Savaime taps pirmykšte jei neturės jokių tiesioginių penetracijų.
Konstantinas пишет:Elle пишет:Pamazu tau kazkaip reiktu stumti tas mintis nuo saves... nebent dar yra poreikis viesai issikalbet
tai jus cia dabar jai vietoj psichoterapijos. realiai tai uz toki issikalbejima reikia pinigus moketi o cia ji nemokamai issikalba o bobutes dar ir pakomentuoja ir visi turi ka veikti
Net juokinga jau darosi ;D Bet visi jau užkomentavo šitą temą ;D Rašiau norėdama patarimo,kad padėtų man apsispręsti.Gavosi kaip gavosi
kokio tau dabar patarymo reikia? ka daryti toliau?
o kaip ja treniruoti? daug myletis?
vienintelis patarymas: sekanti vyra ieskokis savo rajono ribose kad tai neturetu itakos pajamoms ir darbui. jeigu issiskirsite bent jau finansu srautai nenukentes
dovi пишет:Konstantinas пишет:tai jus cia dabar jai vietoj psichoterapijos. realiai tai uz toki issikalbejima reikia pinigus moketi o cia ji nemokamai issikalba o bobutes dar ir pakomentuoja ir visi turi ka veikti
Net juokinga jau darosi ;D Bet visi jau užkomentavo šitą temą ;D Rašiau norėdama patarimo,kad padėtų man apsispręsti.Gavosi kaip gavosi
kokio tau dabar patarymo reikia? ka daryti toliau?
Dabar nebereikia jau.Tada reikėjo
Tavo norai gražūs, nekaltybės garbinamas... idealistiškas. Didesnis už mūsų - bobučių meilės idealizavimą
vienintelis patarymas: sekanti vyra ieskokis savo rajono ribose kad tai neturetu itakos pajamoms ir darbui. jeigu issiskirsite bent jau finansu srautai nenukentes
Tai taip.Tada negalvojau apie tai.
Laimutė пишет:Best, aš akcentavau vaginos treniravimą. Be jo, ji nebus nei elastiška, nei siaura. Savaime taps pirmykšte jei neturės jokių tiesioginių penetracijų.
o kaip ja treniruoti? daug myletis?
Raumenų treniruotė
Tavo norai gražūs, nekaltybės garbinamas... idealistiškas. Didesnis už mūsų - bobučių meilės idealizavimą
idealistiskas 21 amziuje, nuo 2000.
Mano tevas gavo nekalta moteri,
Mano dedes gavo nekaltas moteris,
Mano senelis gavo nekalta moteri,
Mano prosenelis gavo dvi nekaltas moteris,
Visi gavo nekaltas.
Cia tik dabartine karta debilai.
Nieko cia idealistisko noreti tai ko kiekvienas vyras nuo akmens amziaus turejo ir net negalejo nieks pagalvoti kad ateis laikai kai to nebebus.
Laimutė пишет:Tavo norai gražūs, nekaltybės garbinamas... idealistiškas. Didesnis už mūsų - bobučių meilės idealizavimą
Mano prosenelis gavo dvi nekaltas moteris,Visi gavo nekaltas.
Nieko cia idealistisko noreti tai ko kiekvienas vyras nuo akmens amziaus turejo ir net negalejo nieks pagalvoti kad ateis laikai kai to nebebus.
nu bet ir kazkas is dabartines kartos gavo nekalta moteri. juk kazkada jos buvo nekaltos reiskia kazkas buvo pirmas. o kas pirmas tas ir suspejo. visi kiti pavelavo
Best In The World пишет:Laimutė пишет:Tavo norai gražūs, nekaltybės garbinamas... idealistiškas. Didesnis už mūsų - bobučių meilės idealizavimą
Nieko cia idealistisko noreti tai ko kiekvienas vyras nuo akmens amziaus turejo ir net negalejo nieks pagalvoti kad ateis laikai kai to nebebus.nu bet ir kazkas is dabartines kartos gavo nekalta moteri. juk kazkada jos buvo nekaltos reiskia kazkas buvo pirmas. o kas pirmas tas ir suspejo. visi kiti pavelavo
Vat ir ne.
Dabartines kartos negavo nekaltu su visam. Jie gavo nekaltas tik tam kartui, trumpam draugystei, padare kaltom ir skyresi.
Vat tame ir esme, kuo as siku ant bobu ir aplamai ant jaunesnes kartos. 99% visu poru skiriasi. Pisasi ir skiriasi. Akivaizdziai matosi kad bus skyrybos, kad nesuderinami, kad netrauks santykiai, jei vadovautis ne klynu o protu, galima padaryt taktiskesnius sprendimus. Bet kadangi viskas pof.ik, svarbiausia malonumai, tai visi pisas ir skirais. Todel visos panos kurios neturi bernu yra kaltos. Jei ispistu ir pasiimtu su visam nepykciau
Pažįstu vieną šeimą Lietuvoje. Vyras sovietmečiu tarnavęs Azerbaidžane parsivežė iš ten žmoną. Du vaikai. Dukra ištekėjo o sūnus pirmagimis dar vis ieško nekaltų mergaičių. Tėvas prasigerė, nes žmona fanatiškai visus auklėjo pagal musulmonų tradicijas.
Kam nuo to geriau?
Pažįstu vieną šeimą Lietuvoje. Vyras sovietmečiu tarnavęs Azerbaidžane parsivežė iš ten žmoną. Du vaikai. Dukra ištekėjo o sūnus pirmagimis dar vis ieško nekaltų mergaičių. Tėvas prasigerė, nes žmona fanatiškai visus auklėjo pagal musulmonų tradicijas.
Kam nuo to geriau?
Tu zinai viena atveji ir tai jobanuta.
O as zinau statistika, kuri aiskiai kaip diena rodo, kad islamo santuokos kaip ir aplamai santuokos azijoje o taip pat santuokos kur tevai sutuokia savo vaikus veikia nepalyginamai zenkliai geriau, santuokos tvaresnes, skyrybu maziau, pasitenkinimas santuoka taip pat stipresnis. Ir cia ne siaip gandai. Tai oficialiai jau patvirtinta yra ir zinoma vakaru psichologams ir t.t.
Konstantinas пишет:Best In The World пишет:idealistiskas 21 amziuje, nuo 2000.
Nieko cia idealistisko noreti tai ko kiekvienas vyras nuo akmens amziaus turejo ir net negalejo nieks pagalvoti kad ateis laikai kai to nebebus.nu bet ir kazkas is dabartines kartos gavo nekalta moteri. juk kazkada jos buvo nekaltos reiskia kazkas buvo pirmas. o kas pirmas tas ir suspejo. visi kiti pavelavo
Vat ir ne.
Dabartines kartos negavo nekaltu su visam. Jie gavo nekaltas tik tam kartui, trumpam draugystei, padare kaltom ir skyresi.
Vat tame ir esme, kuo as siku ant bobu ir aplamai ant jaunesnes kartos. 99% visu poru skiriasi. Pisasi ir skiriasi. Akivaizdziai matosi kad bus skyrybos, kad nesuderinami, kad netrauks santykiai, jei vadovautis ne klynu o protu, galima padaryt taktiskesnius sprendimus. Bet kadangi viskas pof.ik, svarbiausia malonumai, tai visi pisas ir skirais. Todel visos panos kurios neturi bernu yra kaltos. Jei ispistu ir pasiimtu su visam nepykciau
Čia kaip ir išeitų, kad vyrai kalti nes iš... ir nepaima.
cia mergos kaltos kad duoda o vyrai kad paima
Mokslas taip pat nekaltybe remia. Pagal atliktus tyrimus, santuokos kur laukia vestuviu iki permiegojimo santuokiniai net 30% pasake kad yra patenkinti tiek savo santuoka tiek lytiniu gyvenimu labiau. Taip pat skiriasi gal 20% maziau.
Moterys kurios turejo apie 5 skirtingus lytinius partnerius per savo gyvenima savo sansus tureti laiminga santuoka numusa nuo 80% iki 20-30%
Laimutė пишет:Pažįstu vieną šeimą Lietuvoje. Vyras sovietmečiu tarnavęs Azerbaidžane parsivežė iš ten žmoną. Du vaikai. Dukra ištekėjo o sūnus pirmagimis dar vis ieško nekaltų mergaičių. Tėvas prasigerė, nes žmona fanatiškai visus auklėjo pagal musulmonų tradicijas.
Kam nuo to geriau?Tu zinai viena atveji ir tai jobanuta.
O as zinau statistika, kuri aiskiai kaip diena rodo, kad islamo santuokos kaip ir aplamai santuokos azijoje o taip pat santuokos kur tevai sutuokia savo vaikus veikia nepalyginamai zenkliai geriau, santuokos tvaresnes, skyrybu maziau, pasitenkinimas santuoka taip pat stipresnis. Ir cia ne siaip gandai. Tai oficialiai jau patvirtinta yra ir zinoma vakaru psichologams ir t.t.
Be abejo, todėl, kad moterys ten užguitos ir neturi jokių teisių. Bijo būti nužudytos jei paliks vyrą.
Musu proteviai buvo atrade auksini recepta kaip gyventi gyvenima.
Jie remesi gamtos desniais ir tai kas instinktyviai mums duota, kadangi patys gyveno arciau gamtos.
Nu o siti debilai nuo 1940 gime su savo seksualinem revoliucijom ir feminizmais isaugino urodu kartas 70 gimimo o siti isvis supiso viska.
"daryk viska kad tik butum laimingas"
taip nes tikrai laime yra logiskas dalykas vadovautis gyvenime ir tikrai nesupis tavo gyvenimo ir likusios visuomenes.
Mokslas taip pat nekaltybe remia. Pagal atliktus tyrimus, santuokos kur laukia vestuviu iki permiegojimo santuokiniai net 30% pasake kad yra patenkinti tiek savo santuoka tiek lytiniu gyvenimu labiau. Taip pat skiriasi gal 20% maziau.
Moterys kurios turejo apie 5 skirtingus lytinius partnerius per savo gyvenima savo sansus tureti laiminga santuoka numusa nuo 80% iki 20-30%
Iš dalies tiesos yra, bet paušalizuoti netikslinga.
Best In The World пишет:Laimutė пишет:Pažįstu vieną šeimą Lietuvoje. Vyras sovietmečiu tarnavęs Azerbaidžane parsivežė iš ten žmoną. Du vaikai. Dukra ištekėjo o sūnus pirmagimis dar vis ieško nekaltų mergaičių. Tėvas prasigerė, nes žmona fanatiškai visus auklėjo pagal musulmonų tradicijas.
Kam nuo to geriau?Tu zinai viena atveji ir tai jobanuta.
Be abejo, todėl, kad moterys ten užguitos ir neturi jokių teisių. Bijo būti nužudytos jei paliks vyrą.
Nesvaik tiktai, vel feminizmo mitai.
Tu parasyk azijietem kokiom, esu kalbejes ir su kiniete (bendradarbe) ir su filipiniete, ir su inde (mano bendradarbe) nieks ten nieko nebijo, nieks ten neuzguita, visos teises yra, gali issiskirt jei nori, nieks nieko neuzmusineja, maziau smegenis plauk savo vakaru medija ir daugiau akis atmerk.
Musulmonai pizdavoja vakariecius isvis, sako mes turim po 10 zmonu ir su nei viena nesipykstam, jus 1 zmonos turet nesugebat ir skiriates
Страницы Назад 1 … 24 25 26 27 28 … 38 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo