Re: Ką geriate šį vakarą?
Laimutė пишет:Tai pas kurią vyrą nusiųsti?
masina paliekat cia 51.2268847,4.4043752 ir pestute einat. i smartfono navigatoriu ivedat: Schipperstraat
Prajuokinai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 59 60 61 62 63 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Laimutė пишет:Tai pas kurią vyrą nusiųsti?
masina paliekat cia 51.2268847,4.4043752 ir pestute einat. i smartfono navigatoriu ivedat: Schipperstraat
Prajuokinai
palaukit, palaukit, o šiais Vakaruose propaguojamos lyčių lygybės laikais man kyla klausimas - o kur vyrai prostitutai renkasi? ar yra, net nežinau, kokios spalvos kvartalas, gal.... Mėlynųjų žibintų, nes žydrieji turėtų kitą atspalvį, kur būtų vyrai už pinigus moterims? ar tokia paslauga populiari tik Egipte ir pan.?
Na, mano žinios ta tema, tik iš spaudos ir interneto, tad visgi įdomu - o kaip iš tikrųjų?
Šito ir aš nežinau.
ten pat raudonuose zibintuose yra transvestitai va su jais moteraites turbut. o siaip man vienas vokietis sake kad pas juos yra tokie kaip barai kur penktadieni susirenka moterys ir sau patinkanti vyra tempiasi i lova ir net ne uz pinigus o siaip is malonumo. sekso teatrai irgi tas pats. tik ten dar stebi kaip ant scenos mylisi. va Laimute dabar ten kazkur tasosi galetu i Moulin Rouge nueiti
ten pat raudonuose zibintuose yra transvestitai va su jais moteraites turbut. o siaip man vienas vokietis sake kad pas juos yra tokie kaip barai kur penktadieni susirenka moterys ir sau patinkanti vyra tempiasi i lova ir net ne uz pinigus o siaip is malonumo. sekso teatrai irgi tas pats. tik ten dar stebi kaip ant scenos mylisi. va Laimute dabar ten kazkur tasosi galetu i Moulin Rouge nueiti
Man poilsis svarbiau. Rytoj į Versalį einam tai prireiks energijos.
Taigi turėtų būti kažkokios berniukų palydovų firmos gal.
pavienės firmos ar individai atskiri, tai čia atskira tema. o aš kalbu apie ištisus kvartalus - nesuprantu, kur žiūri feministės ir kovotojos už lygias teises, kodėl dar Amsterdame nėra tokio kvartalo? ))
Laimute,
kaip galima būnat Paryžiuje neužsukti į Mulen Ružą??? Negi nežuūrėjai fimo ir neverkei dėl Nikolės Kidman?...
kaip pribalomoj programoj Eifelis, Luvras, Versalis, Eliziejus, jau nepamenu kokia krantinė, taip ir Mulen Ružas
O dar kažkokios Nekaltų vaikų ar kūdikių kapinės kapinės, Invalidų rūmai?
Nu manęs tai visai nevilioja tas raudonas malūnas. Pastatėlis mažiukas, nieko ten ypatingo nėr.
Kaip ir Eifelio bokštas. Man irgi bjaurus pažiūrėti, bet kilsim jei jau atvažiavom.
Dar į katakombas poryt eisim. Šeip dar ir laivu plauksim ir atviru autobusu po miestą. Muzikos akademijos vidų norėčiau pamatyti.
pavienės firmos ar individai atskiri, tai čia atskira tema. o aš kalbu apie ištisus kvartalus - nesuprantu, kur žiūri feministės ir kovotojos už lygias teises, kodėl dar Amsterdame nėra tokio kvartalo? ))
Užtat Amsterdame yra sexo muziejus. Kaip prisijuokėm iš vieno...išdrožtas vyrukas iš medžio ir ten toks mechanizmas yra. Atskleidžia lietpaltį, pasirodo ir vėl užsidengia
Andre пишет:pavienės firmos ar individai atskiri, tai čia atskira tema. o aš kalbu apie ištisus kvartalus - nesuprantu, kur žiūri feministės ir kovotojos už lygias teises, kodėl dar Amsterdame nėra tokio kvartalo? ))
Užtat Amsterdame yra sexo muziejus. Kaip prisijuokėm iš vieno...išdrožtas vyrukas iš medžio ir ten toks mechanizmas yra. Atskleidžia lietpaltį, pasirodo ir vėl užsidengia
as Bordeaux buvau prostitucijos muziejuje) atejau o jis uzdarytas ir virs 10 km pesciomis atgal. o taip ejau taip norejau i vidu patekti
o kokie yra samagono pliusai ir minusai?
o kokie yra samagono pliusai ir minusai?
nezinau as ji jau senai nevartoju. dabar jau gyvenimo etapas kai geriu retai bet prabangiai
o ka Andre sugalvojo is nevilties prisigerti?
nea...
pabandžiau į temą parašyt
Andre пишет:o kokie yra samagono pliusai ir minusai?
nezinau as ji jau senai nevartoju. dabar jau gyvenimo etapas kai geriu retai bet prabangiai
metams bėgant, aktualu pasidaro ne prabangus, o sveikas gėrimas
pvz., vynas iš statinės pas prancūzą ar gruziną, gal ir sveika, o iš parduotuvės jau nebe
Dienos pabaigai šampanas Bissinger. Labai skanus.
Šaltalankio uogų arbatą.
Šaltalankio uogų arbatą.
Pašalai truputį?
o aš ir vėl pasimetusi...
tiesa, šiandien pamačiau raudoną vyną labai fainu pavadinimu Black Doctor ir padovanojau savo gydytojui - abu laimingi ))
kaip faina, kad moldavui (vynas iš Moldavijos) kilo noras taip pajuokauti už labai simbolinę kainą:)
Ieva пишет:Šaltalankio uogų arbatą.
Pašalai truputį?
Ne, man ji lb.skani. Skani ir uogienė, bet nelengva rast, kur nusipirkt.
Страницы Назад 1 … 59 60 61 62 63 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?