Re: Ką geriate šį vakarą?
geras vaikas prisigeria namuose saugiai lovoje
bet čia ne apie Konstantiną
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
geras vaikas prisigeria namuose saugiai lovoje
bet čia ne apie Konstantiną
Matau Nebelikoo Gyvuu Parazituu po LT Sventes
![]()
![]()
Bezdzionem VIRTOM Visi
![]()
![]()
Shameless
Man net keista kad Lt šventė praėjo taip ramiai. Aš tikejausi kad lietuviai pateks į kriminalus. Nejaugi žmonės išmoko švęsti? O gal pinigai baigėsi kad gerti?
Svarbu kad alkoholio nepritrūktų
Aš geriu!
Kiaušų temperatūra turi būti tokia, kad jokiai moteriai nepavyktų vyro paimti seksiukui. Nebent norite ją apvaisinti. Tam idealiai tinka vienkartinės nosinaitės. Mano mergina jau nori mane nužudyti, nes jai nebeduodu. O būdavo taip gerai. Ji baigia išprotėti, aš jai siūlau nosinaites, ji sako eik nafik, man reikia sekso, o aš sakau sorry, bet atradau kaip nesimylėti, net per vaisingiausias dienas.
Šį vakarą - alus.
Gėriu prie žvakių klausausi muzikos ir žiūriu į naktinį dangų
Paderborner pigiausias vokiskas alus
O aš Krombacher geriu nes kažkada jų gamykloje buvau ir mane ten vaišino. Ir dar nepirkite alkoholio, kuro ir cigarečių Lietuvoje pirkite tik uzsienyje
Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti
Paderborner pigiausias vokiskas alus
Kaip pigiausio - visai geras skonis. Geriu jį dažnai.
O aš Krombacher geriu nes kažkada jų gamykloje buvau ir mane ten vaišino. Ir dar nepirkite alkoholio, kuro ir cigarečių Lietuvoje pirkite tik uzsienyje
O kodėl? Kiek ten kainuoja? Paderborner vynotekoje po 0,85 eur.
Konstantinas пишет:O aš Krombacher geriu nes kažkada jų gamykloje buvau ir mane ten vaišino. Ir dar nepirkite alkoholio, kuro ir cigarečių Lietuvoje pirkite tik uzsienyje
O kodėl? Kiek ten kainuoja? Paderborner vynotekoje po 0,85 eur.
Vokietijoje 0.29 eur
Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti
Jei Volfas Engelman rengtų ekskursijas su nemokamom pjankėm, visada dalyvaučiau. Jų alus skanus.
O butelis vandens 0.25 eur. Ką geriau gerti alų ar vandenį?
Konstantinas пишет:Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti
Jei Volfas Engelman rengtų ekskursijas su nemokamom pjankėm, visada dalyvaučiau. Jų alus skanus.
Vokietijoje Becks rengia
Valdas пишет:Konstantinas пишет:Tai būtent kai tave nemokamai vaišina tai ir gauni priklausomybę todėl ir vaišina. Jiems tas alus nieko nekainuoja o žmogus pasidaro jų klientas. Kitos gamyklos net ekskursijas rengia kad tik žmonės kuo daugiau apie tą gamykla sužinotų ir pradėtų ten pirkti
Vokietijoje Becks rengia
Kur rasti ekskursijų tvarkaraštį?
Jie turi Besucherzentrum
O butelis vandens 0.25 eur. Ką geriau gerti alų ar vandenį?
Jei geri alų, vandens gerti nebereikia. O jei geri vandenį, alaus reikia.
Žinau reikia palaikyti alkoholio koncentracija kraujyje) nes kitaip bus blogai
Žinau reikia palaikyti alkoholio koncentracija kraujyje) nes kitaip bus blogai
Kas tada bus?
Страницы Назад 1 … 73 74 75 76 77 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?