Re: Vyresnes moteris
Na, vyresnem tiesiog visko mažiau liko, jos link žemes jau arčiau, ir tiek.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vyresnes moteris
Visiems tas gresia nepriklausomai nuo amžiaus šiai laikais. Kiekviena diena gali būti paskutinė...Avarijos ir pnš...
link dangaus, Sergio, link dangaus link žemės vyrus traukia... jie žemiškesni, realistai, o moterims gi "sukasi debesys, sukasi debesys"
O taip gera tema is tiesu,visu pirma labas vakaras broliai ir seserys.Mano pozicija tai vyresnes moterys yra nuostabu,visu pirma ju isvaizda ,ju uztikrinta laikysena,manieros,gracija,paslaptinga elegancija,veido bruozai,ir sexualinis potencialas neatremiamas derinys,nuteikiantis nusiginkluoti ir eiti su pasiryzimu ekstazes link
Vyresne moteris jaunesnis vaikinas ar atvirksciai cia jau patiems spresti ko iesot.
Vyresne moteris jaunesnis vaikinas ar atvirksciai cia jau patiems spresti ko iesot.
tikrai? matai... o mes laukiam kol tu nuspresi.
tu nepaliauji zaveti savo erudicija
shameless klausyk repa ir viskas bus gerai
shameless klausyk repa ir viskas bus gerai
Neklaysssssssssssyytt ooo DARYYYYTTT
Isgeriam!
Vyresnė jau mane arba į lovą temptusi arba bėgtų nuo manęs) o ikala tai jos visos ir jaunos ir senos tik vaidina per daug
Varykit VISI Welnioooopp Aciuuu Pasakee Begedziukss Man TIK 16m
Varykit VISI Welnioooopp Aciuuu Pasakee Begedziukss Man TIK 16m
Aš tai išvis vaikas)
Vyresnė ar jaunesnė - svarbiausia, kad atitiktų IQ.
Svarbiausia kad vaisingos būtų
Žiūrint kokio bendravimo reikia. Su nevaisingom malonu bendrauti, nes jos veikia raminančiai, nesikauna. Bendravimas ir poilsis viename.
Raminančiai? Kai jas apima isterija ir pradeda knisti protą? Aš manau kad reikia dar ir laiku pabėgti nuo jų
Aš manau kad vaisingos ir dar seksualiai pasitenkinusios jos kaip tik ramesnės nes joms viskas gyvenime gerai
Manau tik jaunikliai,troksta vyresniu.
Samanta graži
Taip, samanta dar nekalta mergele
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Vyresnes moteris