Re: Ką geriate šį vakarą?
Aš turiu įdomią naujieną. Po paskutinės narkozės man nebeskauda galvos kai išgeriu ko nors su alkoholiu. Tikrai keista .
Per gimtadienį šampano geriau....Šiandien Becks gėriau ir nieko
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 81 82 83 84 85 … 116 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Aš turiu įdomią naujieną. Po paskutinės narkozės man nebeskauda galvos kai išgeriu ko nors su alkoholiu. Tikrai keista .
Andre пишет:Iš lėkštutės aš geriu sriubą. kai karšta
)))
O kanapių arbata, jei tikra ir teisingai išvirta, tai turi šampano poveikį be alkoholio pasekmių - atsiranda tokia burbuliukinė pakylėta nuotaika, gyvenimas nušvinta šviesesnėm ir ryškesnėm spalvom, žmonės pasidaro draugiškesni, atviresni ir nuoširdesni
Aaaai... tai čia apie marihuanos arbatą kalba eina, o aš maniau apie paprastas kanapes
o prie ko čia marihuana?
kiekvienas natūraliomis sąlygomis užaugintas ir normaliai paruoštas augalas veikia žmogaus organizmą. paprastų leistinų kanapių žiedai veikia truputį psichiką - vos vos atplaaiduoja. Ramunėlės - ramina, jonažolės - aktyvina, kietis - prišaukia spalvotus ir gražius sapnus
Snd penktadienis reikia ką nors rintesnio kad isgerti
Aš turiu įdomią naujieną. Po paskutinės narkozės man nebeskauda galvos kai išgeriu ko nors su alkoholiu. Tikrai keista
.
Na va, kokia džiugi naujiena - atsiveria naujos galimybės
penktadieni i darba neeinam. geriam nuo ryto. ir pirmadieni neeinam toliau gersime
penktadieni i darba neeinam. geriam nuo ryto. ir pirmadieni neeinam toliau gersime
Atostogos?
Fjord пишет:Aš turiu įdomią naujieną. Po paskutinės narkozės man nebeskauda galvos kai išgeriu ko nors su alkoholiu. Tikrai keista
.
Per gimtadienį šampano geriau....Šiandien Becks gėriau ir niekoNa va, kokia džiugi naujiena - atsiveria naujos galimybės
Tikrai. Dabar nereikės bijoti paragauti gėrimų svečiuose, o tai tie atsikalbinėjimai visokie atsibodo. Pritrūksta fantazijos kartais jau.
Būtent tai, Laimute, ir turėjau galvoje - svečiuojantis bus daug paprasčiau
Kodel Pasiziuri Naujienas ir VISAD SII TemutePirmojj Vietoj uz Visas Kitass
SHUT upp
todel kad visi geria
as prie kompo losiu
Šampanas liejasi upėmis
Šampanas liejasi upėmis
Reiks dažnai Pipi.
Fjord пишет:Šampanas liejasi upėmis
Reiks dažnai Pipi.
Macht nichts.... die anderen saufen , ich nicht, von mir aus, können sie auch in die Hose machen
Ieva пишет:Fjord пишет:Šampanas liejasi upėmis
Reiks dažnai Pipi.
Macht nichts.... die anderen saufen
, ich nicht, von mir aus, können sie auch in die Hose machen
Ach so. Und Gestank...
Ragauju 9 metukų Whisky "The Nine Springs".
Buvom pilyje savos bačkutės pasiimti į Graikiją tai įpiršo butelaitį naujo pilstymo. Jo yra tik Scharfenstein pilyje ir tai ne visada.
Ten galima susikurti savo Whisky paskaninant jį norimais komponentais juos pridedant prie pagrindinio recepto. Be to aš pasirinkau mūsų Whiskiui statinaitę, kurioje brendo Cherry. Įdomu koks bus skonis kai subręs. Jau tris metus miega. Dar 6 metai laukti.
Puikus stiprus alus. Tik kam jie deda cukrų į stiprų alų ir taip jį sugadina.
Galėtų gaminti 2 ir 3 butelių/skardinių alkoholio kiekio atitikmens alų tiems, kurių smegenims reikia daugiau benzo ir daug mažiau vandens.
Ragauju 9 metukų Whisky "The Nine Springs".
Buvom pilyje savos bačkutės pasiimti į Graikiją tai įpiršo butelaitį naujo pilstymo. Jo yra tik Scharfenstein pilyje ir tai ne visada.
Ten galima susikurti savo Whisky paskaninant jį norimais komponentais juos pridedant prie pagrindinio recepto. Be to aš pasirinkau mūsų Whiskiui statinaitę, kurioje brendo Cherry. Įdomu koks bus skonis kai subręs. Jau tris metus miega. Dar 6 metai laukti.
Ąžuolo statinės, kadangi jos gaminamos išdeginant jų vidų, turi vėžius sukeliančių, dnr ardančių medžiagų.
Kaip tik atvirkščiai, nes whiskis turi labai daug antioksidantų ir ellag rūgščių kurie pašalina mutavusias ląsteles iš organizmo. Be to, ne visos bačkos yra deginamos. Dauguma bačkų apdorojamos garais. Mano bačkutė buvo kažkada lengvai patoastinta, bet po to kai išpilstė Cherry, jos neatnaujino ir supylė mūsų Whisky, kad liktų truputis Cherry aromato ir skonio.
milk
Страницы Назад 1 … 81 82 83 84 85 … 116 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?