Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 261 по 280 из 464
261 Ответ от Alegra 2023-06-05 16:14 (2023-06-05 18:47 отредактировано Fjord)
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Andre пишет:Fjord пишет:Andre пишет:na, vakarui buvo virtas rūkytas kiaulės liežuvis - delikatesas, prie kurio netiko net salotos - tokiu maistu reikia mėgautis vienu
Minkštai išvirtų odelių norėčiau. Be riebalo. Bet čia negausi tokių delikatesų, nes beveik visas atliekas parduoda kinams arba suvaro į šunų ir kačių maistą. Norint nusipirkti reikia užsisakyti skerdykloje ir tai ne viską gausi. Vištų kalkiukai, vištų karkasai sriubai, kojytės...visko reikia laukti kol pririnks, nes mažos bio-skerdyklos neima didelių kiekių gyvulių.
tai ir sveikatos bei jaunystės eliksyro - cukrinių kaulų irgi neparduoda?...
Gal ir parduoda, bet aš kaulų čiulpų nemėgstu. Man tiesiog neskanu ir per riebu. Ispanai labai juos vertina, sako skaniau už sviestą.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Andre пишет:ė, Laimute, Laimute, matosi, kad esi labai sveika
Iš cukrinių kaulų verdamas sultinys pagal visas taisykles minimum 12 valandų, o geriausia - visą parą.
Štai tas sultinys gali ir beveik mirusį prikelti, ir jėgas gražinti, ir atjauninti - jei dėl kokių nors kitų priežasčių nėra uždraustas sultinio vartojimas
Įdomu kiek lieka naudingų savybių tiek ilgai verdant (?) Ir kiek išvis to sultinio belieka? Taip ilgai garinant juk išgaruoja didelis kiekis skysčio.
Tačiau tokiu principu daromi padažai dapilant vyno ir vėl ir vėl garinant kol lieka tirštas, vienalytis, blizgus padažas. Tai tą sultinį kaip vaistus vartoja? Čia jau vos ne stebuklingas maistas
Męs tiek sveiki, kiek tuo patys rūpinamės ir tikime, kad ką valgome, tai palaiko mūsų sveikatą.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Shameless пишет:Juoda Mesyte Rukyta prie 200g Brendziukoo
Juoda, tai čia jautiena?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Ačiū
266 Ответ от Andre 2023-06-06 09:18 (2023-06-06 09:21 отредактировано Andre)
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Fjord пишет:Įdomu kiek lieka naudingų savybių tiek ilgai verdant (?) Ir kiek išvis to sultinio belieka? Taip ilgai garinant juk išgaruoja didelis kiekis skysčio.
Tačiau tokiu principu daromi padažai dapilant vyno ir vėl ir vėl garinant kol lieka tirštas, vienalytis, blizgus padažas. Tai tą sultinį kaip vaistus vartoja? Čia jau vos ne stebuklingas maistas
Męs tiek sveiki, kiek tuo patys rūpinamės ir tikime, kad ką valgome, tai palaiko mūsų sveikatą.
Dėl sveikųjų savybių - na, pastarųjų poros dešimtmečių diegiama nuomonė apie sveiką mitybą visgi negali atšaukti nei cheminių reakcijų, gaminant maistą, nei tūkstantmetės patirties bei žinių
Sultinys verdamas po užvirimo ant minimalios ugnies (viršuje yra iš kaulų čiulpų išsiskyręs riebalų sluoksnis), lieka maždaug 1/2.
Toliau prasideda fantazija - paprastai likus valandai iki pabaigos dedama druska ir norimi prieskoniai. kokie nors salierai ir pan. Galima jame pabaigti virti sriubą. Galima išpilstyti į indelius ir sustings it šaltiena. Kiti užšaldo indeliuose (nors pagal mano tikėjimą, tai šaldytas produktas ir atšildytas jau menkavertis...).
Galima naudoti profilaktiškai kartą per kelis mėnesius su šeimyna tokią sriubą. Galima ligoniui sugirdyti per kelias dienas vien sultinį.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Andre пишет:Fjord пишет:Įdomu kiek lieka naudingų savybių tiek ilgai verdant (?) Ir kiek išvis to sultinio belieka? Taip ilgai garinant juk išgaruoja didelis kiekis skysčio.
Tačiau tokiu principu daromi padažai dapilant vyno ir vėl ir vėl garinant kol lieka tirštas, vienalytis, blizgus padažas. Tai tą sultinį kaip vaistus vartoja? Čia jau vos ne stebuklingas maistas
Męs tiek sveiki, kiek tuo patys rūpinamės ir tikime, kad ką valgome, tai palaiko mūsų sveikatą.
Dėl sveikųjų savybių - na, pastarųjų poros dešimtmečių diegiama nuomonė apie sveiką mitybą visgi negali atšaukti nei cheminių reakcijų, gaminant maistą, nei tūkstantmetės patirties bei žinių
Sultinys verdamas po užvirimo ant minimalios ugnies (viršuje yra iš kaulų čiulpų išsiskyręs riebalų sluoksnis), lieka maždaug 1/2.
Toliau prasideda fantazija - paprastai likus valandai iki pabaigos dedama druska ir norimi prieskoniai. kokie nors salierai ir pan. Galima jame pabaigti virti sriubą. Galima išpilstyti į indelius ir sustings it šaltiena. Kiti užšaldo indeliuose (nors pagal mano tikėjimą, tai šaldytas produktas ir atšildytas jau menkavertis...).
Galima naudoti profilaktiškai kartą per kelis mėnesius su šeimyna tokią sriubą. Galima ligoniui sugirdyti per kelias dienas vien sultinį.
Reiks pabandyti, gal ir patiks. Ačiū už patarimus
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Beje, cukrinius kaulus turi tik jaučiai ir avys. Mano atveju, deja....
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Re: Ką valgote šį vakarą?
Tai Laimutė su Andre galėtų mus aptarnauti
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Konstantinas пишет:Tai Laimutė su Andre galėtų mus aptarnauti
Tai būtinai
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Fjord пишет:Konstantinas пишет:Tai Laimutė su Andre galėtų mus aptarnauti
Tai būtinai
O tai ką bobos veiks, jei mes su Laimute jumis rūpinsimės?
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Re: Ką valgote šį vakarą?
O aš pakepiau mesytes ir turiu alaus) gražios moterys prašome į vakariene
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Parantu пишет:O kas del isanges, ja naudojasi tie, kieno genuose daugiau drakonisko. Drakonu moterys neturi atskirai isanges ir maksties, pas viskas viename, kaip pas vista, kloaka. Per vieno grozio konkursa parode drako moters standarta. Na ir baisuoklis. Tipiska lele barbi pagal visus parametrus.
Ir vėl genai... Nu viskas aišku su su šituo pašnekovu. Turbūt ir pats iš drakonų
Čia kaip kaimo bobelka. - nusiperdė zuikis.Dadėjo savo: - "net medis nugriuvo" ir skleidžia visiems . Arba renka kažkokias nuotrupas, išgirstas iš už gretimos sienos ir rašinėja blyn.
Ir iš kur čia tiek marazmo priviso.... (?!)
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Re: Ką valgote šį vakarą?
Žuvų taukai ir tautų genai?
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Parantu пишет:Jei netinka, jei tai jums ****, tai kokio velnio i ji lipate? Tiesiog nematykite.
Nedaryk iš forumo balagano. Ir neteršk padorių temų.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Nurinkau paskutines žemuoges sode(pusantros stiklinės), sutryniau su cukrumi ir iškepiau vaflių. Juos susukau ir į vidų pridejau plakatos grietinėlės sumaišytos su trintomis žemuogėmis. Valandai į šaldytuvą, kad įdaras sustingtų ir dabar ragaujam. Tikrai skanu. Beveik kaip ledai tik ne šalti.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- На форуме
Re: Ką valgote šį vakarą?
Fjord пишет:Nurinkau paskutines žemuoges sode(pusantros stiklinės), sutryniau su cukrumi ir iškepiau vaflių. Juos susukau ir į vidų pridejau plakatos grietinėlės sumaišytos su trintomis žemuogėmis. Valandai į šaldytuvą, kad įdaras sustingtų ir dabar ragaujam. Tikrai skanu. Beveik kaip ledai tik ne šalti.
o as snd sviezias braskes valgiau irgi is sodo
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: Ką valgote šį vakarą?
Konstantinas пишет:Fjord пишет:Nurinkau paskutines žemuoges sode(pusantros stiklinės), sutryniau su cukrumi ir iškepiau vaflių. Juos susukau ir į vidų pridejau plakatos grietinėlės sumaišytos su trintomis žemuogėmis. Valandai į šaldytuvą, kad įdaras sustingtų ir dabar ragaujam. Tikrai skanu. Beveik kaip ledai tik ne šalti.
o as snd sviezias braskes valgiau irgi is sodo
Skanu
Сообщений с 261 по 280 из 464
Страницы Назад 1 … 12 13 14 15 16 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.