Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 921 по 940 из 947
- Vilija
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Re: Ar vaikinai turi mokėti už savo paneles kavinėse ar kur kitur?
kaip bebūtų keista šį kartą pakomentuosiu... jei vaikinas kviečia tada jis moka... mano asmeninė patirtis parodė, kad normalus, išsilavinęs vaikinas sumokės... bet niekada negalima tuo naudotis... merginos, kiekviena turi turėti savigarbos ir pinigėlių piniginėje... niekada nežinai koks bus vaikinas:) be to... parodydamos savo savarankiškumą įrodysite, kad nesate barakudos... labai labai retai leidžiu vaikinui mokėti už save... ir žinau, kad taip geriau:) be to, yra puikių būdų susitikimą suorganizuoti ne tik kavinėje... kuo blogai parkas ir termosas kavos ar arbatos???
- Povilas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
na paskaicius jusu komentarus priejau prie isvados kad tiek vaikinas tiek mergina per pirmus pasimatymus turetu moket kiekvienas uz save.o ne apmoket kito zmogaus saskaita.sutinku jei vyras vedasi savo mergina ar zmona i kavine tai jo tada galetu sumoket bet ne kiekviena karta susipazindamas vis su nauja mergina.
- alabam
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Kadangi mano dazniausias tikslas buna tiesiog isitempt i lova, tai ir moku uz visas is eiles kol gaunu, paturiu ir viskas nebeidomi, ieksau kitos, :d o siaip turedamas mergina visada okedavau uz ja ir net nesuldavau sau galvos kad gali buti kas nors kitaip, man svarbiausia jei man tokia diena ateitu kad nera lesu, tada mergina sumokes, bet kol visko yra pakaknnkamai nematau problemos moketi visada
- Ernestas
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Jeigu as pasiulyciau sumoketi o paskui mergina pasisiulytu per puse as tikrai nesutikciau vien del to kad ji bent pasisiule. Be problemu sumokeciau (aisku jai tureciau is ko )
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Taip, taip uz mergina reikia sumoketi, apie 300 valanda. O merginos - gi joms uz seksa moket nereikia
- Sigis
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Arturas пишет:Taip, taip uz mergina reikia sumoketi, apie 300 valanda. O merginos - gi joms uz seksa moket nereikia
Artūrai,o negaila 300lt už valandėle sekso?
- Berlas
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigis пишет:Arturas пишет:Taip, taip uz mergina reikia sumoketi, apie 300 valanda. O merginos - gi joms uz seksa moket nereikia
Artūrai,o negaila 300lt už valandėle sekso?
Pvz susitikinejau su viena mergina, buvo tikrai pakankamai isvaizdi. Ant jos paaukojau 150 lt, o sekso kaip nera taip nera. Tai jau geriau sumoket 300 ir gaut seksa negu moket pinigus ir dar nezinai gausi ar ne.
- ns
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Mane šitame puslapyje labai dažnai vyrai kviečia susitikti kavos ir papietauti, ir žinot, aš nesidrąsinu eiti būtent dėl to mokėjimo. Man tie pietūs atrodo gan įpareigojantis dalykas, ypač, jei vyras sumoka ir už mane. Kita vertus- nors pinigų ir turiu, ir susimokėti už save galiu, nesu feministė ir vyras man atrodo labiau išsiauklėjęs ir gentelmeniškas, jei jis sumoka ir už mane (nors labai patogiai, kai ant manęs "taško" pinigus, nesijaučiu). Ir būtent dėl šito dviprasmiškumo man labiausiai patiktų susitikimas pasivaikščiojant parke ar senamiesty, su kavos termosu ar pikniką pasidarant. :>
- Edvinas
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
ai, būsiu senamadiškas, nors čia labai ant bangos feminizmas, aš mokėsiu už moteris ir viskas. būna kartais pasisiūlo, kartais pavaišina, bet kai kortelių skaitytuvas atkištas, jungi tą apple pay be galvojimo ir moki. nesvarbu pirmas pasimatymas ar dešimtas
- Gitana
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Visada turi sumokėti,jai jis dzeltemenas,tikras vyras
932 Ответ от Paslaptingasis šešėlis 2023-07-02 12:15
- Paslaptingasis šešėlis
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Aišku turi mokėti,ir už pirmus ir už antrus pietus
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Paslaptingasis šešėlis пишет:Aišku turi mokėti,ir už pirmus ir už antrus pietus
tai stora busi tiek priedusi
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:Paslaptingasis šešėlis пишет:Aišku turi mokėti,ir už pirmus ir už antrus pietus
o jei pati susimokės, tai bus kūda???
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
Andre пишет:Konstantinas пишет:Paslaptingasis šešėlis пишет:Aišku turi mokėti,ir už pirmus ir už antrus pietus
o jei pati susimokės, tai bus kūda???
tada tiek nesuvalgys
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
panele pakviesciau i miska grybauti ir uogauti. paskui uzkursime lauza ir issivirsime grybu sriuba ir vienas kita vaisinsime. ir niekam nereikes moketi
- Alegra
- Forumo Legenda
- Неактивен
Konstantinas пишет:panele pakviesciau i miska grybauti ir uogauti. paskui uzkursime lauza ir issivirsime grybu sriuba ir vienas kita vaisinsime. ir niekam nereikes moketi
Puiki idėja
- Andre
- Forumo Karalius
- Неактивен
Konstantinas пишет:panele pakviesciau i miska grybauti ir uogauti. paskui uzkursime lauza ir issivirsime grybu sriuba ir vienas kita vaisinsime. ir niekam nereikes moketi
o galima tik grybauti? nes uogienč tektų merginai virti, o čia prasideda vargas ir išlaidos...
- Vaclovas
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
prisimenu kai Vilniuj rytais pirkdavau kava senamiesty Pilies gatvej sena kazkada buvusi grazi barmene nesijuokdavo del isvaizdos ilgu plauku tik karta paklause -u tebia vsio horoso synok? da horoso -atsakiau tada pries 30 metu
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Неактивен
as snd irgi kava pirkau) degalinej. beje su kuom kava geriau pasaldinti? su cinamonu ar su sokoladu? o gal su sirupu? paneliu nebuvo tai pats isgeriau
Сообщений с 921 по 940 из 947
Страницы Назад 1 … 45 46 47 48 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.