Re: Ką geriate šį vakarą?
Tik nežinau nuo ko pradėt
Nu jeigu klube tai nuo kokteiliuko)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Tik nežinau nuo ko pradėt
Nu jeigu klube tai nuo kokteiliuko)
Arba jeigu nežinai uzmerk akis ir bakstelk pirštu į meniu) ant kokio gėrimo pataikysi tą ir gerk
Geriam orgazmą. Tai ant uzo užpilta baileys. Skanu.
Laimutė пишет:Romas пишет:Automato nemaciau tikro ir nesoviau tik per priesaika laikiau maketa
Męs vidurinėje nuo devintos klasės privalėjom karinį parengimą lankyti kartą per savaitę. Pradėjom nuo laipsnių mokymosi . Dešimtoje klasėje jau ardėm ir vėl surinkinėjom kalašnikovus, o vienuoliktoje klasėj jau į taikinį iš jų šaudėm.
Tai vadinasi, Tu tik 2 metais už mane vyresnis.Na nezinau as 1959
Aš 1962.
Laimutė пишет:Romas пишет:Na nezinau as 1959
Aš 1962.
Pacenke
vakar ragavau labai įspūdingą IPA, Anarkist New England.
Pilstomą, aišku.
Rekomenduoju
du draugai Visockis ir Zalatuchinas
https://www.youtube.com/watch?v=ywGebiBjJr8
Iššvaistė talentą Volodia. Arba ne tam žmogui buvo duotas. Čia kaip loterijos jackpot. Vieni moka likimo dovaną teisingai ir tikslingai panaudoti, kiti nevertina ir išmėto. Ir nežinai žmogus pykti ant tokių ar gailėti.
Tai Lab Vakars Gaspadines Gaspadoriai Siande Alucio Privaloma atidaryt Skanaus
Kokį alų geri gaspadoriau?
Birzieciai Tamsus,Kokakolos Spalvytes plius Nefiltruotas rasoma Tipo nuosedom gali but
Aš irgi nefiltruotą. Męs dabar tame bare kur jį daro. "Brauhaus Ernst August".
Augustas kaip ir Girdetas Bet Jis prie Vynuko Labiau Manyciau
Čia baras taip vadinasi. Alus "Hanöversch Naturtrüb" tiesiog iš cisternos.
Nu kaa Pereinam prie Stipresnio Skyscioo Turiu 999 bonkute Visiems ZINOMA LT Senbuviems o ne Supistiiemss Emigrantams OK ant JOS Rasoma KANAPES Tai Tipo juk toj LT Drausta tokias Daiktas Karocee NAFIGG POFIGG ant VISKOO Dejess SHAMELESS Bad Boyy
Šlovė tyram vandeniui, ypač gamtoje
Ir dar Lidlo kibinams )))
Obuolių žievelių arbata. Lupau obuolius pyragui, tai va, užpyliau lupenas verdančiu vandeniu ir psio
PinaColada , Aperol, Gin-Tonic. Maschseefest ist richtig cool
Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?
Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Na, prisipažinkit, kas šios nakties nepraleidot veltui ir žiūrėjote į meteorus (Perseidus)?
Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.
Andre пишет:Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Aš žiūrėjau. Tik priežastis šito fenomeno nelabai romantiška, bet nieko, vistiek gražu.
Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybė Gražuuuu
Bulvytė пишет:Andre пишет:Teoriškai - viskis, praktiškai - krentančių žvaigždžių šviesos lašai
Vien tik prielaidos....
Astronomija toks keistas mokslas - mokomės apie tai kas buvo prieš milijonus ar milijardus metų, niekas supratimo neturi, koks dabar iš tiesų dangus virš mūsų...
Mokslinės pasakos, pateikiamos kaip realybė Gražuuuu
Tai ką siūlai, fantastiką ar tai ką matome plika akimi kaip aborigenai?
Juk dabar geresnės sąlygos ištirti dangų nei anksčiau. Kodėl netikėti tuo?
Laimute,
aš apie seniai mokslo žinomą faktą - atstumai iki mūsų matomų žvaigždžių - ŠVIESMEČIAI. šviesos greitį žinai, kiek per metus nueina žinai? Juk ir vadovėliuose rašo - mes matome danguje žvaigždžių prieš tūkstančius šviesmečių išspinduliuotas šviesas. o DABAR jų gal ir nėra... Bet mokslas, tai konstatavęs, toliau sėkmingai nagrinėja milijardų metų praeitį it realybę...
Red Bull, Krombacher alus, kava , Red Bull
Страницы Назад 1 … 94 95 96 97 98 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?