1,941

Re: Ką geriate šį vakarą?

Konstantinas пишет:

Noriu brangaus šampano

Nieko jis ne skanesnis už Aldi šampaną. Aldi šampanas labai tinka kokteiliams.

1,942

Vaišinu namine gira. Skani gavosi.

1,943

Bulvytė пишет:

Laimuuuuute, geruuuuuute, ar galima receptą? smile

1,944 (2023-08-17 21:57 отредактировано Bulvytė)

Andre пишет:
Bulvytė пишет:

Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje  paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.

1,945

Bulvytė пишет:
Andre пишет:
Bulvytė пишет:

Nežinau. Niekad nedarau pagal receptą. Virintas ataušęs vanduo, orkaitėje  paskrudinta naminė kmynų duona, saujalė razinų dėl saldumo ir viskas. Prieš perkošiant įdėdu kelis lapelius citrininės melisos.

O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?

1,946

Andre пишет:
Bulvytė пишет:
Andre пишет:

O cukrus? O kur, kaip ir kiek laiko laikyti?

Aš razinų vietoje cukraus dedu. Visa kita standartinis klasikinis paruošimas.

1,947

Pastatau ant palangės uždengus tik tiek, kad kokia musė neprigertų ir kai tik ima kilti mažyčiai burbuliukai į viršų, statau į šaltą vietą. Po perkošimo į šaldytuvą. Dienų skaičiaus nesilaikau, vis paragauju ir taip nustatau kada pakankamai rugštelės.

1,948

Ačiū, gal ir pabandysiu smile)))

O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą smile
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo smile

1,949

Andre пишет:

Ačiū, gal ir pabandysiu smile)))

O aš visai .... pakilau į sveikatingumo viršūnę - pradėjau gerti mineralinį vandenį. Aišku, tikrąjį, mūsų turtą - Vytautą smile
Kai trūksta mineralų ir dar visokiausių elektrolitų, tai šis vanduo neapsakomo skanumo smile

Labai skanus ir Vytautas ir Birutė. Čia męs tokio neturim. Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.

1,950

Sveikai maitintis labai gerai tik sveiko maisto rasti darosi vis sunkiau. Aš buvau taip nusisveikuolinusi, kad galų gale nebebuvo ką valgyti big_smile.

1,951

Bulvytė пишет:

Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.

o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas smile

Birutė maždaug dvigubai švelnesnė....

1,952 (2023-08-18 15:06 отредактировано Konstantinas)

Andre пишет:
Bulvytė пишет:

Kai į Lietuvą nuvažiuoju iš karto perku Vytautą. Vyras paragavo pirmą kartą tai jam nelabai patiko. Paskui priprato.

o, tai jam ir nereikia jo gerti - vadinasi netrūksta nei mineralų, nei jonų ir pan. - padauginti irgi labai nekas smile

O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu

1,953

Konstantinas пишет:
Andre пишет:
Bulvytė пишет:

O aš geriu Penny Still Erbeskopfquelle
1.5 ltr kainuoja 0.52 eur kartu su depozitu

Pamanyk, per akcijas ir Vytautas tiek kainuoja, o šiaip neaišku kas ten.
Ar gali etiketę su sudėtimi parodyti? smile

Nes mūsų Vytautą apsimoka pirkti ir gerti kasdien, o ne keletą pakuočių su visokiais sintetiniais mineralais pirkti kuo brangiausiai ir skiesti vandeniu smile))

1,954

Labas rytas ponios ir ponai

1,955

Kam kavytės?

1,956

Bulvytė пишет:

Kam kavytės?

Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline

1,957

Konstantinas пишет:
Bulvytė пишет:

Kam kavytės?

Man prašom Latte ir kad su kokiu nors idomesniu skoniu gal karameline

Männer haben auch so eine Latte... morgens big_smile

1,958

Bei mir es ist immer so nicht nur morgens

1,959

Šlovė Vytauto vandeniui smile
Lietuvoje - rojus vis dar, tik lietuviai taip apakč, kad nesuvokia... kas per tauta....

Va, akcija ir 1,5 l Vytauto tik 0,49 smile))) Su tokiais elektrolitų ir mineralų kiekiais. mmmm smile

1,960

O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei