1,841

Re: Ką geriate šį vakarą?

Bulvytė пишет:

Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.

100 balų smile
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau smile

1,842

Andre пишет:
Bulvytė пишет:

Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.

100 balų smile
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau smile

:::422:::406

1,843

Romas пишет:
Konstantinas пишет:
Romas пишет:

gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E

Čia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu

Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!

Truputį pavydžiu Romui, bet ir džiaugiuosi, smagiai laiką praleidai smile

1,844

Ką siūlote mielieji, kuo vaišinate? smile

1,845

Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.

1,846 (2023-08-26 06:16 отредактировано Bulvytė)

O... Mūsų naktibalda prašuoliavo per temas big_smile nusikalęs, pavargęs, nepatenkintas kaip visada. Kur koja užkliuvo, ten užmigo. GameOver

1,847

Bulvytė пишет:

Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.

Пиво пиво водочка плывет по морю лодочка

1,848

Shameless пишет:

Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val tongue tongue tongue Real Shameless Thanks Himself  tongue tongue  Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo big_smile big_smile

Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi? big_smile

1,849

Bulvytė пишет:
Shameless пишет:

Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val tongue tongue tongue Real Shameless Thanks Himself  tongue tongue  Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo big_smile big_smile

Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi? big_smile

Tai čia kaimuose įprasta) pasikviečia prisigeria susimusa o paskui mes apie tai skaitome kriminaluose

1,850

Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...

Ir koks skonis? klaikiai rūgštu? smile

1,851

Andre пишет:

Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...

Ir koks skonis? klaikiai rūgštu? smile

Aš tik vodke su agurku

1,852

Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Visa kita - dirbtinai sukurti deriniai smile

1,853

Andre пишет:

Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Visa kita - dirbtinai sukurti deriniai smile

Iš aprasojusio butelio?) Aš irgi noriu

1,854

Man toks jausmas kad ieskoke pastoviai vyksta balius) čia kada beuzeisi vis tiek kas nors geria

1,855

Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.

1,856

Sėdžiu naktį prie žvakių ir geriu Heineken

1,857

Bulvytė пишет:

Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.

Tai reikėjo išgerti alkoholinius ir kad paaugliai Tave isveziotu

1,858

Konstantinas пишет:
Bulvytė пишет:

Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią big_smile
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.

1,859

Bulvytė пишет:
Konstantinas пишет:
Bulvytė пишет:

Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią big_smile
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.

Nu va turėsi išlaidas o šiaip geriau pėstute vaikščioti arba su dviratuku) nuo mašinos tik nutukimas ir nugaros skausmai

1,860

Šaltas alutis iš bačkutės su puta :::538