Re: Žmonės su sveikatos problemomis
Plačiau man jau neįmanoma...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Žmonės su sveikatos problemomis
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ką Paslaptėlė turi, tai turi - puiku jumoro jausmą laiku ir vietoj :-)
Tapatipaslaptis пишет:Plačiau man jau neįmanoma...
ką Paslaptėlė turi, tai turi - puiku jumoro jausmą laiku ir vietoj :-)
Ačiū, jūs lb.miela, kaip ir visada...
Tapatipaslaptis пишет:Aš pažįstu porą, kur abu susipažino reabilitacijoj sanatorijoj su panašia į Juros problematika ir sėkmingai bendrauja, nors ji gyvena sostinėje, o jis Kaune. Šiais laikais su interneto galimybėm jokių problemų, o aplankyti vienas kitą irgi gali laikas nuo laiko.
Miela Paslaptis. Jei internetas toks visagalis, tai kodėl tiedu surado vienas kita ne tokioje galingoje realybėje, o mes turėdami visagali interneta kartais metu metais nerandame? Mmm?
Cituoju: Kam moteriai reikalingas iš esmės vyras? Atmetus tai kad moterims visai nėra įdomus tavo vidinis pasaulis.
Žmogus žmogui, manau, visada reikalingas, o jeigu dar vyksta mainai dvasiniame lygmenyje, tai nuostabu, ta broliška ir seseriška meilė. Erotika, seksualinė trauka irgi Dievo dovana ir, jeigu viską turim viename, tai nuostabu ir tikra laimė. Bet nieko nėra amžino ir tai reikia priimti ir susitaikyti su realybe. Džiaukimės, jeigu tai turim.
SAKYCIAUU VISI MES Tie TRENKTII CRAZYY suu Savaa Problemss Man Pvz Sakoo Tuu TOKS ....... Bet AS Drauguu Kompanijhoj VISTIEK BUNU BUSIUU VIENAS Kas Nesupratoo Manee KILL Mee Please
Kodėl vienas? Vienas be poros ar kompanijoje, bet vienišas ?
Laimute nu tu nieko nesupranti
Laimute nu tu nieko nesupranti
Nu tai paaiškink, aš tikrai daug ko nesuprantu. Ypač kai bendraujama lietuvišku žargonu ir gatvės jaunimo kalba. Не в курсе, taip sakant.
Vienas, nes jam taip patogiau. Daugiau lieka.
Ieva bloke sedi jau Kodel Man taip Neiseina Padaryt Begedziukas
Ieva bloke sedi jau Kodel Man taip Neiseina Padaryt Begedziukas
Jin pati išsiregistravo.
Labas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Žmonės su sveikatos problemomis