Andre пишет:Na, gražų vyrą moteris gali rinktis tik vienu atveju - jei žiūri į jį kaip į daiktą ar žaisliuką arba dėl kitų moterų pavydo O daugiau - kam tas vyro grožis fizinis?
Ir dar - vyrai, kurie deda savo nuotraukas su pripūstais raumenimis tai tas pats, kai moterys rodo savo išpūstas lūpas ir netik - taip ir atrodo, kad jei kas bakstelėtų su adatėle, tai ir sprogtų
bet nesiginčysiu - daugumai labai gražu
Jei jau kalbant apie vyro raumenis - tai man patinka vyrai ne su pripūstais, o kaip tik su sudžiovintais (nežinau kaip lietuviškai) raumenimis - tai suteikia vikrumo ir greičiau gali judėti, reaguoti, jie realiai fiziškai stiprūs, ištvermingi, matosi, kad tokie raumenys užauginti ne keletą metų kartojant tą patį judesį tvankioj salėj, o natūraliom sąlygom. Iškart atrodo, kad toks vyras ir matęs, ir žino, ir patyręs daugiau, tad su juo bus įdomiau ir saugiau - tai gyvas žmogus, o ne biorobotas
Tavo nuomone nelabai skaitosi, nes tu is praejusios kartos.
Mano seneliu (jusu tevu) kartos buvo paskutines kartos kurios buvo tradicines.
Tavo ir mano tevu kartos, buvo tos, kurios sugadino sia visuomene, nes pradejo abejoti tradicinem ir experimentuoti su "vyras ir moterys seimoje 50 ant 50" kas lemia skyrybas.
Mano kartos jau yra aukos, uzauge debilai.
O musu vaiku jau bus vienetai kurie susilauks ju, o tie kurie susilauks tai zegnojuos kokie invalidai ten augs.
Is tavo kartos zmones kaip jiem pasakai kad moterys nudurnejo, jie netiki, mano tevai irgi netiki, jie galvoja kad su manim kazkas blogai kad as nesizeniju .
As ir turbut ju vietoj netikeciau. Nes skamba tikrai keistai.
Bet tiesa ta, kad jeigu ir tave ir Laimute paverst dabar 20 metu panom jus neisteketumet kaip jus dabar esate istekejusios o jei ir sutiktumet tokius vyrus kokius turit dabar, jus i juos net neziuretumet nes laikytumet juos prasciokais.
1 moteris vidutines isvaizdos per 1 valanda soc tinkluose gauna demesio is 100 vyru
Nei vieno zmogaus, nesvarbu vyro ar moters psichika negali atlaikyti tokio susidomejimo is priesingos lyties, cia tas pats kas ant tavo hormonu atomine bomba uzmest.
Moterys sako "NE" vyram vien del to, nes jom nepatiko ju sortu spalva Kai turi toki pasirinkima gali but isranki iki tokio lygio, kad vien uz antakio plauka i ne ta puse pakrypusi jos tave atmes.
Jum to nesuprast, nes jus uzauge sveikai, su sveika kultura, sveikuose namuose. Jus skaitet dastojevskius ir pan. Siuolaikines mergos skaito hari poteri ir 50 pilku atspalviu (erotine knyga).
Ju galvos facebookais ir instagramais primaitintos.
Jos zino tik viena dudele "meile lygybe ir tolerancija gerai" bet jos net nezino kuo pvz tolerancija gali buti blogai ir jos net nesidomi.
Kai parsau jom per puse trumpesne zinute nei va sita jos sako "neskaitysiu litaniju" nes jom 8 eilutes teksto yra per daug teksto skaityti. Jom rupi popsas, muzika, festivaliai, trali vali ir grazus bernai
Va kokia karta uzaugo. Ir jo yra tylliu "paneliu" kurios kuklios ir padorios ir adekvacios. Bet tai tik pavirsiuje. Kaip tyli kiaule gilia sakni knisa taip tyli pana ilga desra ryja. Ju instagram ir telefonu zinutes netyla nuo vyru. Atsidaryt uztenka programele kaip "snapchat" ir ten yra sarasas zmoniu kuriuos gali prideti. Snapchat pagrinde naudoja jaunimas daznai net 18 neturintys paaugliai. Uztenka ivesti i paieska zodi "posla" ir ismeta minimum 100 panu kurios uzisrasiusios "posla uz paramele" ir pan.
Tom panom yra 17, kai kuriom 14 kai kuriom 20. Kai pagalvoji, juk tai kazkieno durkos... tu manai tevai zino ka jos daro? nezino.
Tau atrodo o va anukele mano kaip smagu... tu nezinai kokius dalykus tavo miela anukele galimai isdarineja savo mobiliajame telefone jeigu ji paaugle. Tu nei neisivaizduoji.