Re: Ko niekad neatleistumet vyrui?
Rokai, gyveni, mokaisi ir vistiek durnas mirsti, todel daziausiai i praeti sukiotis ner reikalo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko niekad neatleistumet vyrui?
Rokai, gyveni, mokaisi ir vistiek durnas mirsti, todel daziausiai i praeti sukiotis ner reikalo
Jei taip mastysi tai tikrai durna budama ir mirsi. Viskas turi tiksla.. tu rashai cia nes nori ishreikshti savo nuomone... as rashau nes noriu to paites... ir t.t.
o kas is to, kad kazkokiais praeities trupiniais misi? kas buvo tas prazuvo, tam ir yra ateitis. na manau mes truputi skirtingaj y gyvenima ziurim ir tiek o kad nieko nebuna sejp sau, taj sutinku.
KARTAIS elgesiui nebuna paaiskinimo.
o kad nieko nebuna sejp sau, taj sutinku.
kazkas susipainiojo ???
deja, nieks visoms taisyklems buna isimciu, del to ir sakiau KARTAIS. jej man kazka bandaj yrodyt, taj verciau nulejsk rankas
neketinu tau nieko irodineti. tiesiog noriu pasakyti kad kievienam elgesiui tavo yra pateisinimas. Gali pasakyti man kad buna kai elgesiui nera pateisinimo? (ta ishimti, juk sakai kad kartais, tau taip buvo?)
na ko jau ko bet nei vienas bernas nera pakeles pries mane rankos ir to as niekada neleisiu...nenoriu vaiksciot subaladota ir visiem sakyt kad griuvau ar pan.:{}jei ir kaip ji myleciau jei pakeltu pries mane ranka as jam neatleisciau...
o vat as kazkaip isdavyste pateisinu...gal todel kad pati zinau,kad nuklyst i sali nera jau taip sunku..:D labiausiai nekenciu melo...tad to tikriausiai ir neatleisciau... :] o kelt ranka tai jau viena karta beweik pakele,bet sustabdziau...beto zinau kad laisvai galiu duot atgal...tad tai atleist dar galima..
as ir manau kad nepakesciau smurto
ai bendrai viskas lb blogai:(
Rokai, buvo ir tai pavadinciau proto aptemimu.
Daznai tau taip aptemsta protelis ? :D:D:D:D
vienas toks ir tebuvo, daugiau tikiuos ir nebus, psiu psiu psiu
Dabar žinau, kad neištikimybės tikrai neatleisčiau... Nors, gal atleisčiau, bet... bet būčiau su gilia žaizda širdyje... (kaip dabar?)...
romano
neatleisiu netaktiskumo
Su liudesiu susitaikyti galiu,bet ISDAVYSTES atleist niekada....
as saviskiui galeciau viska atleist, bet deja jis man negali atleisti net suvertoto buteliuko mixo
Smurto tai niekada neatleisciau,na isdavyste esu atleidus,bet labai sunkiai ir labai igai ejo laikas kai pradejau juo vel tiketi...
Smurto tai niekada neatleisciau,na isdavyste esu atleidus,bet labai sunkiai ir labai igai ejo laikas kai pradejau juo vel tiketi...
niu tikrai nzn , mano manymu jei pakele ranka viena karta tai pakels ir kita... cia nera ko atleisti...tas pats ir su isdavyste manyciau...jei jau buvo tai ir bus tik gal to jau nezinosi....
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ko niekad neatleistumet vyrui?