2,121

Re: Ką geriate šį vakarą?

Kola snypscia Viskis garuoja Gelbekit big_smile big_smile Uzkandos truksta big_smile

2,122

Aš geriu

2,123

Skarbonkes mėtosi aplinkui

2,124

Mano kepsnio padažas šiandien su vynu, tai čia skaitosi, kad geriu ar ne? big_smile

2,125

Alegra пишет:

Mano kepsnio padažas šiandien su vynu, tai čia skaitosi, kad geriu ar ne? big_smile

Na jeigu vyno buvo daugiau negu padažo tai tu irgi girtavai)

2,126

https://produits.bienmanger.com/22331-0w0h0_Plantation_Rum_Gift_Box_Bottles.jpg

2,127

Iš kur gavai? Dabar visus vaisinsi

2,128 (2024-03-07 22:12 отредактировано Valdas)

Pavaišinčiau su malonumu.

2,129

Nieko negeriau buvau pavargęs po savaitės darbų luzau miegoti. Iš ryto du puodeliai Cafe Latte ir 10 km krosas

2,130

Nu kaa 2 Doze EINA po Vakar big_smile tongue Gryzau is Pastato kuriame prikrauta Visokiu Butelaiciuu big_smile big_smile Skanaus esanties Savaitgalioo tongue

2,131

Mano butelaiciai dar laukia manęs)

2,132

Prasyciau TIK Visu Neimti Urmu big_smile big_smile tongue  Veryga Supyks kuris zada Prezidentu buti big_smile big_smile Ojj bus LT blogai tongue tongue big_smile

2,133

Shameless пишет:

Prasyciau TIK Visu Neimti Urmu big_smile big_smile tongue  Veryga Supyks kuris zada Prezidentu buti big_smile big_smile Ojj bus LT blogai tongue tongue big_smile

Aš ne Lietuvoje todėl ant lietuviškų įstatymų man pajebat. Čia galiu ir žolės parukyti ir jokie Verygos neprisiknys. Ten tik pas jus viskas uzbauduota apribota ir uždrausta o visas pasaulis gyvena laisvą gyvenimą

2,134

Nebuktoks Politiskas PERDAUG  big_smile tongue Nes Shameless Dejes ant Joss tongue tongue big_smile

2,135

Kaip GERA isjungt Mobiliaka nuo Visu Debiluu tongue tongue As Girtas ir Taip Geriau Pxxx ant Visuuu tongue tongue

2,136

Aš blaivus. Mobiliako išjungti negaliu nes pas mane daug veiklos tūriu būti ant ryšio. Dejes esu beveik ant visko. Labai mažai dalykų kurie man rupi

2,137

Šiandien vėl alus "Negra" smile

2,138

Alegra пишет:

Su Praejusia Svente Staline big_smile big_smile Nezinau Kodel LT visi Zmogai Jaa Svenciaa big_smile big_smile  Bet Svarbiausia Tavi Nepasveikinoo tava Sunelis tas Durnis big_smile Kostia big_smile big_smile

2,139

Shameless пишет:
Alegra пишет:

Su Praejusia Svente Staline big_smile big_smile Nezinau Kodel LT visi Zmogai Jaa Svenciaa big_smile big_smile  Bet Svarbiausia Tavi Nepasveikinoo tava Sunelis tas Durnis big_smile Kostia big_smile big_smile

Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikins wink

2,140

Ką geri begėdžiuk?