2,261

Re: Ką geriate šį vakarą?

:::854:::854:::854

2,262

Konstantinas пишет:

:::854:::854:::854

Zinau As tavi big_smile tongue Mes cia jau 10m Nafigg big_smile big_smile Skanauss madafuka  tongue smile

2,263

fuсk the system)

2,264

Konstantinas пишет:

fuсk the system)

Yess Welniop Sistema big_smile tongue tongue

2,265

programuoju ir geriu kompota

2,266

Shameless пишет:

Help Mee big_smile Mana mylima Kaiminka rado kita Buozgalvyy be Kiausuu ZINAU tongue big_smile big_smile As daba is JOS smile  Kaip sako SINDIKATAS LIndo po Manim Palindoo big_smile big_smile Zinot aiskuu Sindikata Legendaaaaaaa

meilės trikampis provincijoje)))

2,267

arbata kol kas geriu. Nzn ar gert ko stipriau ar ne. Sventes arteja, ir taip bus prisivalgymo ir gerimo

2,268

Aš irgi naminę žolelių arbatą) labai skani ir sušildo šaltą žiemos diena o žolelės priskintos su meile

2,269

burokų sriubytės nuovirą smile

2,270

Lab, Karoce su tais Busimais Prakeiktais Gyvaciuu Laikais big_smile big_smile tongue GYVUU NERASTA kaip Visadaa big_smile big_smile MIRES Ieskokas big_smile big_smile Nebe Naujiena big_smile beje Skanaus big_smile pamirsau sakyt

2,271

Shameless пишет:

Bliadesss Gyvoliaaa KODELL ????????? tongue big_smile tongue tongue Pas Mani rodo 2val Nakties tongue tongue Dejau ant JUSU VISUU BEGEDISS Visuu Pirma Nepamirskitt tongue tongue

Todėl) pasaulis labai neteisingas

2,272

Heyy I NOT DEAD Mada Faaakkkaaaa tongue tongue SHAMELESS for CRAZYY LIFE FOREVER tongue tongue big_smile OKK Karocee ALL please People SHUT Down on PC Things tongue big_smile big_smile But and in LIFE TOO SHUT UPP tongue tongue Talk That Crazyy and TRUE BOYY Shameless KISS tongue big_smile

2,273

Alkoholis, lošimai, prabangus gyvenimas aš geriu ir losiu blaivus nebunu

2,274

NEBER Nariuu Kuriee Gaivintuu SENA IESKOKA tongue big_smile big_smile Bllliaddd As nuo 2008m CIA JAU SEDZIUUU big_smile big_smile IR WELNIOPP VISUS VISKA SYSTEMM TOOO

2,275 (2025-01-12 01:41 отредактировано Konstantinas)

Shameless пишет:

VAIKSTAU SU DRAUGAIS bet Jauciuos VIENAS big_smile tongue tongue KAS SUPRATOO Mldccc RESPECT RAP STYLE MUSIC

Man irgi taip buvo dabar jie man nebe draugai) o tikri draugai yra būtent tie kuriems tau naktį norisi po daxujа metų parašyti žinutę o gal ir paskambinti o gal ir susitikti

2,276

Nu tai už draugyste:::854:::854:::854

2,277

Konstantinas пишет:
Shameless пишет:

VAIKSTAU SU DRAUGAIS bet Jauciuos VIENAS big_smile tongue tongue KAS SUPRATOO Mldccc RESPECT RAP STYLE MUSIC

Man irgi taip buvo dabar jie man nebe draugai) o tikri draugai yra būtent tie kuriems tau naktį norisi po daxujа metų parašyti žinutę o gal ir paskambinti o gal ir susitikti

Taip Iseina Viens Kita Supratom big_smile tongue tongue Respect Animals big_smile tongue tongue Pas Many Viskiukas ir Aiskuu RAP Style Muzonass per JBL kalonka tongue tongue big_smile Fuckkkk Policee tongue tongue

2,278 (2025-01-12 02:47 отредактировано Konstantinas)

Animals always understand each other. Fuсk-fuсk-fuсk everyone

2,279

Shameless пишет:

I am Fukinnn CRAZYYY tongue tongue tongue Help Mee big_smile

You don't need to help. Just stay crazy

2,280

Fuсk this world and just remember your friends and don't forget who you are