2,181

Re: Ką geriate šį vakarą?

kruvinoji merė

2,182

Ner Gyvuu eil Sykii big_smile big_smile AS dziaugiuos Begedisss Isliks Visada Toks Gyvas koks JIS yra tongue tongue  Nepatinka heiteriai ACIUU pasakysiuu big_smile big_smile

2,183

Konstantinas пишет:

:::854:::854:::854

Zinau As tavi big_smile tongue Mes cia jau 10m Nafigg big_smile big_smile Skanauss madafuka  tongue smile

2,184

Konstantinas пишет:

fuсk the system)

Yess Welniop Sistema big_smile tongue tongue

2,185

arbata kol kas geriu. Nzn ar gert ko stipriau ar ne. Sventes arteja, ir taip bus prisivalgymo ir gerimo

2,186

burokų sriubytės nuovirą smile

2,187

Lab, Karoce su tais Busimais Prakeiktais Gyvaciuu Laikais big_smile big_smile tongue GYVUU NERASTA kaip Visadaa big_smile big_smile MIRES Ieskokas big_smile big_smile Nebe Naujiena big_smile beje Skanaus big_smile pamirsau sakyt

2,188

Heyy I NOT DEAD Mada Faaakkkaaaa tongue tongue SHAMELESS for CRAZYY LIFE FOREVER tongue tongue big_smile OKK Karocee ALL please People SHUT Down on PC Things tongue big_smile big_smile But and in LIFE TOO SHUT UPP tongue tongue Talk That Crazyy and TRUE BOYY Shameless KISS tongue big_smile

2,189

NEBER Nariuu Kuriee Gaivintuu SENA IESKOKA tongue big_smile big_smile Bllliaddd As nuo 2008m CIA JAU SEDZIUUU big_smile big_smile IR WELNIOPP VISUS VISKA SYSTEMM TOOO

2,190

Konstantinas пишет:
Shameless пишет:

VAIKSTAU SU DRAUGAIS bet Jauciuos VIENAS big_smile tongue tongue KAS SUPRATOO Mldccc RESPECT RAP STYLE MUSIC

Man irgi taip buvo dabar jie man nebe draugai) o tikri draugai yra būtent tie kuriems tau naktį norisi po daxujа metų parašyti žinutę o gal ir paskambinti o gal ir susitikti

Taip Iseina Viens Kita Supratom big_smile tongue tongue Respect Animals big_smile tongue tongue Pas Many Viskiukas ir Aiskuu RAP Style Muzonass per JBL kalonka tongue tongue big_smile Fuckkkk Policee tongue tongue

2,191

Mtaip, Holivudo filmai padarė savo - puikiai suprantu Sh. ir Ko. dialogą...

Bet žinių laidų ar knygų anglų kalba apie budizmą vis tiek nesuprantu....

2,192 (2025-01-16 17:14 отредактировано Darius)

mineralinio isgeriau, kazko jausmas kaip vemt noreciau, wtf

2,193

Konstantinas пишет:
Shameless пишет:

Supistiiiii mentai Mane Begedii stebii sekaa big_smile big_smile big_smile Shameless pasiraso juoda ant Baltoo big_smile tongue

All cops are bastards

visiskai nesutinku smile

2,194

Ir Vel tas Prakeiktas Svtgis big_smile big_smile tongue Naktim Nemiegu Dienom Nevaikstau tongue big_smile

2,195

Konstantinas пишет:

Geriam!

Butent big_smile tongue Begedziai sita ZINO is Serialoo big_smile tongue tongue Turu Isirases Beveik Visus JOO Sezonus tongue smile Tai Skanaus, bet atsimink Mana Minty is Repo dainos Naktim Nemiegam Dienom Nevaikstom tongue smile Gyli Mintis kaip Visad nuo Mani big_smile tongue Skanaus Karocee tongue

2,196

Shameless пишет:

Bera Gyvu dar siande is Poo Vakar?? big_smile big_smile Pas Mane Miestas tuscias Mazai zmoniuu Siande Matomi judantys nes Pavarge po vakar big_smile big_smile tongue

O kas ten tokio buvo?

2,197

Konstantinas пишет:

Pirmadienis darbo dienos rytas o aš jau geriu prisipirkau alaus snd į darbą neeisiu tai snd pusryčiams pagrindinis patiekalas bus alus ir vakarienei turbūt irgi

Yess Maciau prikola GRAZUU smile Sakoo 10proc dirbu kitus proc Atiduodu ALAUS Apyniuu ragavimuii big_smile big_smile tongue SKANAUS ir Tyliuu .....

2,198 (2025-02-27 18:25 отредактировано anna)

20

2,199

555

2,200

555