2,381

Re: Ką geriate šį vakarą?

Mtaip, Holivudo filmai padarė savo - puikiai suprantu Sh. ir Ko. dialogą...

Bet žinių laidų ar knygų anglų kalba apie budizmą vis tiek nesuprantu....

2,382 (2025-01-16 17:14 отредактировано Darius)

mineralinio isgeriau, kazko jausmas kaip vemt noreciau, wtf

2,383

Pas mane irgi dvi dėžės mineralinio vandens "Vytautas"
Bet nieko rytoj penktadienis. Jack Daniel's su Cola ir vėl atsigausiu

2,384

Aš geriu man viskas pajebat

2,385

Konstantinas пишет:

Aš geriu man viskas pajebat

Yess Teisingai MLDC Animals foreverShameless Too big_smile tongue Skanaus Brother Chat big_smile

2,386

Shameless пишет:

Supistiiiii mentai Mane Begedii stebii sekaa big_smile big_smile big_smile Shameless pasiraso juoda ant Baltoo big_smile tongue

All cops are bastards

2,387

Mane nesupakuos aš ten kur žolę leidžiama rūkyti

2,388

Konstantinas пишет:
Shameless пишет:

Supistiiiii mentai Mane Begedii stebii sekaa big_smile big_smile big_smile Shameless pasiraso juoda ant Baltoo big_smile tongue

All cops are bastards

visiskai nesutinku smile

2,389

savo priesu krauja

2,390

Konstantinas пишет:

savo priesu krauja

As ne tas Zombis big_smile big_smile As TIK Jiedu Maitinuos Sunaikinu Karocee juu tas prakeiktas Minteles ir Paskui Pasikuu tongue big_smile big_smile  Jei supratai uzdek laika kaip yrr tam online Pasaulyy big_smile big_smile Parukom karocee bet As zoles siande Neturuu Gelbek big_smile smile

2,391

antra val nakties...noriu tusinti ir gerti...pas mane masinoje po sedyne 0.7 wiskio)

2,392

Ir Vel tas Prakeiktas Svtgis big_smile big_smile tongue Naktim Nemiegu Dienom Nevaikstau tongue big_smile

2,393

Geriam!

2,394

Konstantinas пишет:

Geriam!

Butent big_smile tongue Begedziai sita ZINO is Serialoo big_smile tongue tongue Turu Isirases Beveik Visus JOO Sezonus tongue smile Tai Skanaus, bet atsimink Mana Minty is Repo dainos Naktim Nemiegam Dienom Nevaikstom tongue smile Gyli Mintis kaip Visad nuo Mani big_smile tongue Skanaus Karocee tongue

2,395

Shameless пишет:

Bera Gyvu dar siande is Poo Vakar?? big_smile big_smile Pas Mane Miestas tuscias Mazai zmoniuu Siande Matomi judantys nes Pavarge po vakar big_smile big_smile tongue

O kas ten tokio buvo?

2,396

Pirmadienis darbo dienos rytas o aš jau geriu prisipirkau alaus snd į darbą neeisiu tai snd pusryčiams pagrindinis patiekalas bus alus ir vakarienei turbūt irgi

2,397

Konstantinas пишет:

Pirmadienis darbo dienos rytas o aš jau geriu prisipirkau alaus snd į darbą neeisiu tai snd pusryčiams pagrindinis patiekalas bus alus ir vakarienei turbūt irgi

Yess Maciau prikola GRAZUU smile Sakoo 10proc dirbu kitus proc Atiduodu ALAUS Apyniuu ragavimuii big_smile big_smile tongue SKANAUS ir Tyliuu .....

2,398

Shameless пишет:

Mano ta Problema VIENINTELE smile Turiu gal Sakyti NETUREJAU big_smile Tai draugai buve buvo virto Priesais smile smile smile Ajj nxxxx Pavargau nuo SUUDOOO kaip sako REPAI Fu@ck the WORLD its TRUE madaaa faakaaa tongue tongue tongue CHEERSSS and drink for That SHIIIITTT smile)))))

Parasysiu gylia minti. Žinai kaip suprasti kas liko tavo draugai? Naktį per messengeri issiusk savo draugams kokia nors nuotrauka iš jūsų bendros praeities. Kurie draugai prisimins tave ir atrasys tie ir liko draugai

2,399

Sernais nebukim kurie Gylia Saknyy Knisaaa big_smile big_smile Uztenka kaip Sakej Pats Fucccckk Systems big_smile big_smile tongue

2,400

AS Girtas DRUNK Master ODB Singer sad sad sad REPAS tongue  NIEko Nesiskundziuu nes VISADA Sakau ir Sakysiuu Welniop Sistemaa tongue tongue KRCEE BBD .....