Тема: koncertai
kokiame koncerte paskutini karta buvot? kokie ispudziai?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koncertai
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kokiame koncerte paskutini karta buvot? kokie ispudziai?
oj.. Jono ir Rasos (is Dangaus) koncertas - buvo liudnas vaizdas, bet gal ne tiek jie kalti, kiek organizatoriai..
hh-apdovanojimai geras koncertas, organizuota neblogai ir pristatyna irgi bet apsauga nuvyle savo elgesiu
em.. prodigy gerai buvo. geri sentimentai buvo uzpuole Na ir Pure Valentine bet is vip lozes stengiausi neiti be reikalo - nekoks kontingentas bendra mase sudare )
buvau rusi kazkokiam, kuriame du apzelia jaunuoliai gyvai klyke i mikrofonus britrocka kazkoki.Po koncerto buvo dalinami grupes realyzai, nes turbut ju niex nezino ir tokiu budo buvo bandoma pasireklamuoti biskiuka
Metalmania Lenkijoj. įspūdingas koncertas.
eurovijos finalas
o kokie ispudziai?
VKR Europos dienso koncertas lijo bet smagu visai
buvau rusi kazkokiam, kuriame du apzelia jaunuoliai gyvai klyke i mikrofonus britrocka kazkoki.Po koncerto buvo dalinami grupes realyzai, nes turbut ju niex nezino ir tokiu budo buvo bandoma pasireklamuoti biskiuka
huh, geras.:D kad dabar (per artimiausią savaitę) tokį...:V
Mano paskutinis aplankytas koncertas buvo Prodigy:D~ pats koncertas geras buvo tik truko man ju taip reklamuotos garso aparaturos:D)
rycio cicono...visai neblogai kai isgeri daug;D
paskutini karta buvau kelias i zvaigzdes koncerte!!!!!:P:P:P:P:P
kiek pastebejau, i tokiu zvaigzdziu koncertus tik vaikuciai ir eina... nu dar seneliai... ai, dar visiski bukagalviai (cia aisku mano nuomone )... nu ka, dabar galit mane pjauti peace
ta prasme bukagalviai muzikos supratimo atžvilgiu
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → koncertai