Re: Eurovizija
o kas tau staruska nepatinka kur noriu ten uzdavineju
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija
o kas tau staruska nepatinka kur noriu ten uzdavineju
Tomas, 26 пишет:Dalia, 23 пишет:as nesuprantu ko zmones norintys kalbeti apie futbola ar ka nors panasaus, reiskia savo nepasitenkinima cia, taigi cia kalbam apie eurovizija ir kam tai idomu tie cia tegu ir reiskiasi
Nesupranta tie kas nesugeba suprasti..:D Paaiskinimas: As taip perkeltine prasme pasakiau savo nuomone apie eurovizija kad neverta ji demesio..zymiai vertesnis yra futbolo finalas..O tu speju ir dabar nesuprasi ka norejau pasakyti ir atsakysi kokia nors fantazija..:D
Tomai ne as cia apdovanota geltonom kortelem...jei nesugebi vietoj ir laiku reiksti savo minciu, tai jau ne mano problema
va cia va tai SAUNUOLE Dalia :D~ jeigu tik tureciau galimybe tai dar ir trecia kortele jam padovanociau ;D:-D
Tomas, 26 пишет:Dalia, 23 пишет:as nesuprantu ko zmones norintys kalbeti apie futbola ar ka nors panasaus, reiskia savo nepasitenkinima cia, taigi cia kalbam apie eurovizija ir kam tai idomu tie cia tegu ir reiskiasi
Nesupranta tie kas nesugeba suprasti..:D Paaiskinimas: As taip perkeltine prasme pasakiau savo nuomone apie eurovizija kad neverta ji demesio..zymiai vertesnis yra futbolo finalas..O tu speju ir dabar nesuprasi ka norejau pasakyti ir atsakysi kokia nors fantazija..:D
Tomai ne as cia apdovanota geltonom kortelem...jei nesugebi vietoj ir laiku reiksti savo minciu, tai jau ne mano problema
Ant korteliu man nusispjauti..:D Man jos duodamos uz tai kad reiskiu savo nuomone tiesiai sviesiai sakydamas tai ka galvoju, ir nelysdamas i kaikur adminams kaip dauguma ta daro..:D Arkadij 21:35 per Tango TV arba kazkiek po 23 val per tv3..Sian fule, ryt eurovizija, poryt kase, sestad vel eurovizija..:D
o jai rimtai ka jus daug tikites is lt junaitet ju daina gera bet nera programos kaip stulpai sustoje dainoja
ir dar keista, kad adminai neypatingai gerai savo darba atlieka:?
o jai rimtai ka jus daug tikites is lt junaitet ju daina gera bet nera programos kaip stulpai sustoje dainoja
Nu kad stulpai tai tikrai nepasakyciau..Tas Lukosiaus sokis kaip is Prodigy - Firestarter klipo tikrai nepanasus i stulpa..:D
As sakau Arkadyyj tu puikiai ten savo programa parodytum, taip ka skubek, kaip tu cia anksciau neprasitariai apie neeilinius savo sugebejimus
jo sestadieni rodis bet gaila kad zalgiris forma prarado bet vistek uz zalgiri sergu
Siaip eurovizijos balsavime man patiko tos lietuves jaunos pasirodymas, daina nelabai, bet pasirodymas tai tikrai vertas demesio:D~tik vardo jos nepamenu :?
jo sugebejimu turiu tai gal dalia pa;idesi mane bus smagu pazureti eurovizija ir pazvengti dar kita savaite susitiksim ir pamatysim kas buvo taisus del eurovizijos
arkadijau jei jau rusakalbis esi, tai prasyciau bent normaliai be klaidu rasyt, bo istikruju nevalyva kalba tavo... slykstu skaityt:{
gal tai kur 18met buvo taipat pamirsau
agne nesinervok bet ir pati su klaidom rasai o ant kitu varai
apie ka tu cia :?
nu apie tave krc dar neatsibudau as apsimegojes rasau jai ka senden ne taip parasiau atsiprasau
einu buvo malonu pabendrauti sujumis ate
nu apie tave krc dar neatsibudau as apsimegojes rasau jai ka senden ne taip parasiau atsiprasau
Tau atleista bent malonu kad atsiprasai
:=)
jus cia tikrai apie eurovizija... O as palaikau musiskius. Nesvarbu, ka kiti sako, as uz juos. Nemanau, kad mes uzimsim paskutine ar pries paskutine vieta (tfu tfu tfu). Nebus tie europieciai tokie nesupratingi, kad nesuprastu musu humoro (tikiuosi):D
Belieka musiskius palaikyti ir laikyti kumscius, kad tik pakliutu i finala bent jau tiek...
Anksciau galvojau,kad mano nuomone apie LT dalyvius Eurovizijoje pagal mano amziu yra objektyvi ir gero nepranasaujanti.Pasirodo,jaunimas taip pat blaiviai masto!Saunuoliai!O jei tiesa sakyti_visi,kurie is LT dalyvavo,nera verti aukstu apdovanojimu,dar toli jiems iki pergales.Nesupykit,manantys kitaip:visokiu nuomoniu yra.Tik gero dainavimo lygio musu atlikeju,kurie ten verziasi patekti,tarpe nepastebejau."Zvaigzdes"tos musu ...
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovizija