61

Re: Eurovizija

o kas tau staruska nepatinka kur noriu ten uzdavineju

62

Dalia, 23 пишет:
Tomas, 26 пишет:
Dalia, 23 пишет:

as nesuprantu ko zmones norintys kalbeti apie futbola ar ka nors panasaus, reiskia savo nepasitenkinima cia, taigi cia kalbam apie eurovizija ir kam tai idomu tie cia tegu ir reiskiasi

Nesupranta tie kas nesugeba suprasti..:D Paaiskinimas: As taip perkeltine prasme pasakiau savo nuomone apie eurovizija kad neverta ji demesio..zymiai vertesnis yra futbolo finalas..O tu speju ir dabar nesuprasi ka norejau pasakyti ir atsakysi kokia nors fantazija..:D

Tomai ne as cia apdovanota geltonom kortelem...jei nesugebi vietoj ir laiku reiksti savo minciu, tai jau ne mano problema

va cia va tai SAUNUOLE Dalia wink:D~ jeigu tik tureciau galimybe tai dar ir trecia kortele jam padovanociau ;D:-D

63

Dalia, 23 пишет:
Tomas, 26 пишет:
Dalia, 23 пишет:

as nesuprantu ko zmones norintys kalbeti apie futbola ar ka nors panasaus, reiskia savo nepasitenkinima cia, taigi cia kalbam apie eurovizija ir kam tai idomu tie cia tegu ir reiskiasi

Nesupranta tie kas nesugeba suprasti..:D Paaiskinimas: As taip perkeltine prasme pasakiau savo nuomone apie eurovizija kad neverta ji demesio..zymiai vertesnis yra futbolo finalas..O tu speju ir dabar nesuprasi ka norejau pasakyti ir atsakysi kokia nors fantazija..:D

Tomai ne as cia apdovanota geltonom kortelem...jei nesugebi vietoj ir laiku reiksti savo minciu, tai jau ne mano problema

Ant korteliu man nusispjauti..:D Man jos duodamos uz tai kad reiskiu savo nuomone tiesiai sviesiai sakydamas tai ka galvoju, ir nelysdamas i kaikur adminams kaip dauguma ta daro..:D Arkadij 21:35 per Tango TV arba kazkiek po 23 val per tv3..Sian fule, ryt eurovizija, poryt kase, sestad vel eurovizija..:D

64

o jai rimtai ka jus daug tikites is lt junaitet ju daina gera bet nera programos kaip stulpai sustoje dainoja

65

ir dar keista, kad adminai neypatingai gerai savo darba atlieka:?

66

Arkadijus, 21 пишет:

o jai rimtai ka jus daug tikites is lt junaitet ju daina gera bet nera programos kaip stulpai sustoje dainoja

Nu kad stulpai tai tikrai nepasakyciau..Tas Lukosiaus sokis kaip is Prodigy - Firestarter klipo tikrai nepanasus i stulpa..:D

67

As sakau Arkadyyj tu puikiai ten savo  programa parodytum, taip ka skubek, kaip tu cia anksciau neprasitariai apie neeilinius savo sugebejimus

68

jo sestadieni rodis bet gaila kad zalgiris forma prarado bet vistek uz zalgiri sergu

69

Siaip eurovizijos balsavime man patiko tos lietuves jaunos pasirodymas, daina nelabai, bet pasirodymas tai tikrai vertas demesio:D~tik vardo jos nepamenu :?

70

jo sugebejimu turiu tai gal dalia pa;idesi mane bus smagu pazureti eurovizija ir pazvengti dar kita savaite susitiksim ir pamatysim kas buvo taisus del eurovizijos

71

arkadijau jei jau rusakalbis esi, tai prasyciau bent normaliai be klaidu rasyt, bo istikruju nevalyva kalba tavo... slykstu skaityt:{

72

gal tai kur 18met buvo taipat pamirsau

73

agne nesinervok bet ir pati su klaidom rasai o ant kitu varai

74

apie ka tu cia :?

75

nu apie tave krc dar neatsibudau as apsimegojes rasau jai ka senden ne taip parasiau atsiprasau

76

einu buvo malonu pabendrauti sujumis ate

77

Arkadijus, 21 пишет:

nu apie tave krc dar neatsibudau as apsimegojes rasau jai ka senden ne taip parasiau atsiprasau

Tau atleista wink bent malonu kad atsiprasai
:=)

78

jus cia tikrai apie eurovizija... big_smile big_smile O as palaikau musiskius. Nesvarbu, ka kiti sako, as uz juos. Nemanau, kad mes uzimsim paskutine ar pries paskutine vieta (tfu tfu tfu). Nebus tie europieciai tokie nesupratingi, kad nesuprastu musu humoro (tikiuosi):D

79

Belieka musiskius palaikyti ir laikyti kumscius, kad tik pakliutu i finala wink bent jau tiek...

80

Anksciau galvojau,kad mano nuomone apie LT dalyvius Eurovizijoje pagal mano amziu yra objektyvi ir gero nepranasaujanti.Pasirodo,jaunimas taip pat blaiviai masto!Saunuoliai!O jei tiesa sakyti_visi,kurie is LT dalyvavo,nera verti aukstu apdovanojimu,dar toli jiems iki pergales.Nesupykit,manantys kitaip:visokiu nuomoniu yra.Tik gero dainavimo lygio musu atlikeju,kurie ten verziasi patekti,tarpe nepastebejau."Zvaigzdes"tos musu ...