Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 32
- Jolanta, 25
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Тема: Plaukų cheminis sušukavimas
Ką galvojate apie tokį nenatūralų būdą užriesti plaukučius?
Ar tai tikrai labai kenkia plaukų struktūrai?
Aš dariausi sušukavimą nuo 14metų kokius gal 5 kartus
Dabar gal jau 2 metus nesidarau, bet planuoju šį pavasarį vėl pasidaryti, nes tai yra ir gražu ir patogu: nereiia plaukų kas antrą dieną plauti, bandyti stilingai sušukuoti ir pan..
Jie patys gulasi gražiai.
- Virginija
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: Plaukų cheminis sušukavimas
nesu tikra, kad tai labai gera priemone.. aisku, laikai keiciasi, cheminis susukavimas tobuleja, bet ar verta gadinti plaukus del kazkokiu garbanu??
- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Citata: "Atskira problema yra plaukų cheminis sušukavimas ir dažymas. Šių procesų metu dažniausiai yra pažeidžiama plauko struktūra - pirmu atveju cheminėmis medžiagomis plaukus fiksuojant, antru - suardant ir pakeičiant natūralius plaukų spalvinius pigmentus. Abiem atvejais naudojamos stipriai veikiančios plaukų struktūrą medžiagos - polimerai, alkoholiai, esteriai, eteriai, peroksidai ir t.t..."
Paimta is cia...
- Jolanta, 25
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
na...aš suprantu, kad nelabai čia sveika palaukams. bet juk tai taip patogu...ech ;D
- Viktorija, 24
- Forumo Karalius
- Неактивен
na tik reikia siokiu tokiu priemoniu nuo plauku sausejimo bent man reikejo,as dariausi chemini visai patiko
- Irena, 19
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
as nuo 16 metu darau chemini sušukavima, ir sutinku su tavim Jolanta:) tai labai patogu ir grazu;)
- Jolanta, 25
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
o kokiu priemoniu reikia? Na, iskyrus specialuji sampuna ir balzama, nes tai jau suprantama.
- Tasha, 21
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Kai darysi chenimi paklausk kirpejos, tikrai patars kas tau geriausia bus!
- Aistė, 18
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
noreciau ir as to susukavimo... grazu man:) patinka banguoti plaukiukai.. ypac, kai jie tinka.. bet labai daug minusu tai turi musu plaukams.. todel.. nesidarysiu..
- Irena, 19
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
kai pasidarai chemini susukavima, tai jokiu budu nesidazykite plauku, nes tai dar labiau kenke...man taip buvo;(
- Jolanta, 25
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Na va, jau padariau ta chemini. Tik pries tai kirpeja puse plauku nukirpo ;D bet vis tiek grazu man.
- Meilė, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
labai kenkia plaukam jie lb slenka ir darosi pazeidzemi
- Laura, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
geriau cheminio nesidaryti ....
- Žaneta, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
ir as esu isbandzius chemini sukavima... iskart pakeicia zmogu ir isties graziai atrodo bei patogu bet tik labai nervina kai plaukai atauga ir tada gaunas puse tiesiu plauku,puse garbanotu...
- Lilija, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Kad kenkia tai tikrai,bet ne akmens amziui gyvenam:) yra gi visokiu priemoniu plaukam stiprint ir t.t.....O kai atauga truputi,tai reikia 5min ilgiau prie veidrodzio pastoveti ir nera jokiu problemu;)
- Laisvyda, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as nuo 11 m darausi scemini tevai liaidcia darausi kiekviena vasara ir deduosi lb stipru kad jis isliktu iki kito sezono ir kazkaip nepastebejau kad mano plaukai kestusi, jie tik garbanojasi bet nei labiau slenka neijplonesni ar riebus , neij isauseja
- Donata, 17
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Norint tuerti sveikus plaukus erkia palaikyti naturaluma, taciau echh tos moterys.. Juk grozis reikalauja auku. Taip sakoma.
- Žaneta, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na siaip tai kirpeja nesakytu taip,jei butu melas. Juk kirpejai kaip tik geriau,kad darysies chemini,gi ji uz tai pinigus gauna. Bet va saunu,kad visalaik tos kirpejos sulaiko nuo kazkokiu drastisku priemoniu
- Santa, 22
- Forumo Naujokas
- Неактивен
dariausi kazkada pries 4 metus... iki siol plaukai neatsigauna, issauseje ir luzineja, vienintele iseitis nukirpti, o kirptis trumpai nenoriu...
Сообщений с 1 по 20 из 32
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.