Тема: parduotuves
ar jums patinka vaiksioti po parduotuves
jei taip
tai ar daznai ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → parduotuves
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ar jums patinka vaiksioti po parduotuves
jei taip
tai ar daznai ?
kad pigineliu tiek tureciau kiek reik, tai jauciu ir kozna dienele vaiksciociau
ojjj nepatinka nekenciu net nebent kokio alaus nusiperki ir gerai bet kai stovi eilej kokia valanda tau jausmas nekoks buna
Patinka pasiziureti kas naujo,ko galima grazaus rasti,bet jei kapeiku nera ten net neidomu eiti......
Vos ne hobis cia mano
Aisku kad patinka,ir darau tai su malonumu per savaite 3 kartus...
O megstamiausios parduotuves...(is kosmetikos tai KristiAna,Sarma,Italijoje La Cardenia)...(is drabuziu-Lietuvoje ZARA,ir apatinio trikotazo Triumph. Italijoje-Sash,Syshley,Daniel ir apatinio trikotazo Intimissimi)
Patinka vaikščioti...bet geriau ten eiti, kai kišenėje nėra pinigų, nes viską išleidžiu drabužiams...Su kosmetika biški jau apsiraminau, o vat dėl rabužių..tai Dieve apsaugok...
Kažkokia manija apsėda tuose parduotuvėse
Man patinka trankytis po parduotuves Nebutinai turiu pinigu ar ne...Perku tik tai kas man atrodo iperkama ir kas verta tos sumos o jei neturiu tai puikiausia vieta pasisemti ivairiu ivairiausiu ideju
Aisq kad patinka, tik kad kartais nusiperku tokiu drabuziu kuriu neuzsidedu nei karto arba viena!!!! taip kad pries pirkdama stengiuosi gerai apgalvoti ir ar man tikrai to reikia!!!!
Aisq kad patinka, tik kad kartais nusiperku tokiu drabuziu kuriu neuzsidedu nei karto arba viena!!!! taip kad pries pirkdama stengiuosi gerai apgalvoti ir ar man tikrai to reikia!!!!
Bet zinai net gi kada labai gerai galvoji pries pirkdama tai atrodo kad nesiosi kiekviena diena,kad patinka nerealiai,bet pareini namo pamatuoji dar karta ...ir viskas....taip jau buna ne tik tau...:)
Kartais ,su sese;)
Parduotuvės geras dalykas, pakelia nuotaiką, kai nusiperki kokią smulkmeną ar rūbą, tik gaila, kad negali ten eit kiekvieną dieną, pritrūksta laiko.
ne tik laiko, bet ir pinigu, juk jie is dangaus nebyra, kad kiekviena diena eitum ir pirktum po ruba,tik tam kad nuotaika geresne butu!!!
Pinigai uždirbami, bet laikas ne. Rūbai į spintą netilptų, man tiek jų ir nereikia, pakankamai turiu, labiau patinka antikvariniai daiktai, įvairios smulkmenos.
Yo uzdirbami, bet as pinigu daugiausiai isleidziu mokslams o ne visiskom smulkmenom!!!
man patinka kai yra pinigu
kaip moterims tai yra liga bet ne visom pwz: as nemegstu jojia ilgai buti:)
Per tv kalbejo kazkokia psichologe tai sake kad lietuviams tai jau gaunasi kaip viena is pramogu, laisvalaikio praleidimo budas..:D Man irgi lygiai taippat, vakarais pries vaziuodami namo visada uzsukam i koki pc kokiai valandai apsipirkt..:D
daugumai moteriu apsipirkinejimas - grynu gryniausia liga, manija.. Kai neturiu ka veikti visada einu pasivaikscioti viena po parduotuves. Man tai laiko prastumimas, saves lepinimas... Taciau kai tenka ieskoti tam tikros prekes ir kaip tycia nesiseka jos rasti - labai varginanti, nervinanti misija, kuri pradangina visa malonuma..
uj megstu dar ir kaip:D tik ne viena.. ne ne ne=) su mama, sese, drauge - pats tas:D retkarciais ir su savo zmogiuku tenka pavaikscioti, tai jis kazkada sake, kad megsta vaiksciot po parduotuves.. dabar jau turbut to nebepasakytu..:D buna pasigriebiu as koki ruba ir noriu matuotis, o jis "taigi tau reikia kelniu, kam tau ta maike?.." o man kas, kad pirkt nesiruosiu - matuotis lb lb smagu:D ir seip dazniausiai po parduotuves ir vaikstau neturedama pinigu, bet tai kas, apziurinet ir matuotis niekas nedraudzia:D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → parduotuves