61

Re: Nekaltas ar patyres?:)

o ash galvojau,kad taip tik pas mane:D

62

big_smile kazkaip nenaturaliai ruzawa.... big_smile

63

reik dar parasyt, kad i nauja langa pereitu... smile adminai, ziekit kas daros !! jau saket kad pataiset, pasirodo dar ne.

64

na jau normaliai smile)) o ko cia mane jau siulai visiems,Gerda?:D:D

65

nelabai supratau ten kai kuriu rashytu nuomoniu...:|

66

atsirink, imanoma suprast big_smile o kad gerda cia tave siulo kitiems, tai jau tikrai savivale, nei grazu nei galima taip daryt, niu niu

67

big_smile Inrut,  cia draugishkai... smile
blyn... Aleksandrai,nieko nebus...  dabar turesiu prisiimt kalte...

68

na nieko,tegul siulo big_smile juk ash jei ka,turiu teise atsisakyt?:D

69

gerda, man tinka, teks tau savo kalte ispirkt man asmeniskai big_smile sekmes ieskant nekaltu ir patyrusiu, iki kito ;]

70

Aleks,okey... big_smile primink kadanors... smile

71

na va big_smile mane siulei,o dabar pati turesi uz tai atsakyti smile)) bet shiaip nukrypom nuo temos big_smile

72

aha... ash kaip wisada ykishu sawa liezuwely ten kur nereikia.. .:D nieko jau baigiu priprast big_smile

73

aj tiesa.. koki ten tema buwo ?:D big_smile big_smile nekaltas ar patyres? big_smile

74

agam wink

75

ai visaip gerai pirma karta nepatyres kita karta labiau patyress ir taip gausis vistiek patyres big_smile

76

o kodel niex nediskutuoja, "gereu patyrusi ar nea"? nes man pwz ner jokio malonumo lovoj su "lenta":P manau, abi puses turi idet vienodai pastangu. juk lygiu teisiu amzius;)

77

Indre, 18 пишет:

Jei tektu rinktis,noretumete,kad jusu partneris butu dar nekaltas,be patirties ar jau su patirtimi,turejes kitu sexo partneriu?:)

Tai priklauso nuo laiko oro noro ir aplinkybių...

78

Arūnas, 26 пишет:
Indre, 18 пишет:

Jei tektu rinktis,noretumete,kad jusu partneris butu dar nekaltas,be patirties ar jau su patirtimi,turejes kitu sexo partneriu?:)

ziuriu dar oro salygos turi itakos?:D ir kokios tos aplinkybes turti buti?:D tipo jei shilta-nekalta,o shalta-kalta?:D ar atvirkshciai?;D

79

Mindaugas, 20 пишет:

o kodel niex nediskutuoja, "gereu patyrusi ar nea"? nes man pwz ner jokio malonumo lovoj su "lenta":P manau, abi puses turi idet vienodai pastangu. juk lygiu teisiu amzius;)

cia diskutuojama abieju giminiu atzvilgiu smile vaikinai apie paneles,paneles apie vaikinus wink

80

Indre, 18 пишет:
Arūnas, 26 пишет:
Indre, 18 пишет:

ziuriu dar oro salygos turi itakos?:D ir kokios tos aplinkybes turti buti?:D tipo jei shilta-nekalta,o shalta-kalta?:D ar atvirkshciai?;D

paaugsi manau suprasi apie ką aš čia wink