Re: Nekaltas ar patyres?:)
o ash galvojau,kad taip tik pas mane:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltas ar patyres?:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o ash galvojau,kad taip tik pas mane:D
kazkaip nenaturaliai ruzawa....
reik dar parasyt, kad i nauja langa pereitu... adminai, ziekit kas daros !! jau saket kad pataiset, pasirodo dar ne.
na jau normaliai )) o ko cia mane jau siulai visiems,Gerda?:D:D
nelabai supratau ten kai kuriu rashytu nuomoniu...:|
atsirink, imanoma suprast o kad gerda cia tave siulo kitiems, tai jau tikrai savivale, nei grazu nei galima taip daryt, niu niu
Inrut, cia draugishkai...
blyn... Aleksandrai,nieko nebus... dabar turesiu prisiimt kalte...
na nieko,tegul siulo juk ash jei ka,turiu teise atsisakyt?:D
gerda, man tinka, teks tau savo kalte ispirkt man asmeniskai sekmes ieskant nekaltu ir patyrusiu, iki kito ;]
Aleks,okey... primink kadanors...
na va mane siulei,o dabar pati turesi uz tai atsakyti )) bet shiaip nukrypom nuo temos
aha... ash kaip wisada ykishu sawa liezuwely ten kur nereikia.. .:D nieko jau baigiu priprast
aj tiesa.. koki ten tema buwo ?:D nekaltas ar patyres?
agam
ai visaip gerai pirma karta nepatyres kita karta labiau patyress ir taip gausis vistiek patyres
o kodel niex nediskutuoja, "gereu patyrusi ar nea"? nes man pwz ner jokio malonumo lovoj su "lenta":P manau, abi puses turi idet vienodai pastangu. juk lygiu teisiu amzius;)
Jei tektu rinktis,noretumete,kad jusu partneris butu dar nekaltas,be patirties ar jau su patirtimi,turejes kitu sexo partneriu?:)
Tai priklauso nuo laiko oro noro ir aplinkybių...
Indre, 18 parašė:Jei tektu rinktis,noretumete,kad jusu partneris butu dar nekaltas,be patirties ar jau su patirtimi,turejes kitu sexo partneriu?:)
ziuriu dar oro salygos turi itakos?:D ir kokios tos aplinkybes turti buti?:D tipo jei shilta-nekalta,o shalta-kalta?:D ar atvirkshciai?;D
o kodel niex nediskutuoja, "gereu patyrusi ar nea"? nes man pwz ner jokio malonumo lovoj su "lenta":P manau, abi puses turi idet vienodai pastangu. juk lygiu teisiu amzius;)
cia diskutuojama abieju giminiu atzvilgiu vaikinai apie paneles,paneles apie vaikinus
Arūnas, 26 parašė:Indre, 18 parašė:Jei tektu rinktis,noretumete,kad jusu partneris butu dar nekaltas,be patirties ar jau su patirtimi,turejes kitu sexo partneriu?:)
ziuriu dar oro salygos turi itakos?:D ir kokios tos aplinkybes turti buti?:D tipo jei shilta-nekalta,o shalta-kalta?:D ar atvirkshciai?;D
paaugsi manau suprasi apie ką aš čia
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Nekaltas ar patyres?:)