221

Re: Progressive House

DEEP DISHH pradejo komercini gyvenima;) tai cia nereikia jau ir komentuoti del SUPOPSEJIMO sad baisiausias dalykas muzikoje is house progressive ir pan.. muzikos yra SUPOPSEJIMAS sad)

222

na zn kaip paklausa dingsta tai reikia is ko nors gyventi duonos tai norisi.. ;D

223

Siuo metu is tu senu dj nelabai ka klausau,nes ju muzika man nepatinka labai.Ka jie grojo pries 4-5 metus ir dabar nera ka lyginti.Anksciau muzika buvo cool tikras progresyv haus,o dabar pops:|.Dabar klausau tokiu dj kaip Martin Garcia,Moshic,Vibe,kurie nemela kai ko:=).Ju stilius man vienas geriausiu:D~:D~

224

chebra nzn ar ce progressive ar koks sh bet gal zinot toki Mathew Deekay. nerandu kur siustis...

225

Tai aisku,kad zinau sita dj Deekay.Geras dj ir as jo setu daug turiu ir dainu geru.As jo setus siunciuo is www.tribalmixes.com.Ten reikia tureti torent,kad galetum siustis ka nors:)

226

nzn kaip jums, bet man John Digweed - Transitions geras setukas

227

Ziurink kuris tas transitions,nes as jo turiu ten kokius 3 setus:=)

228

tai vienas pagrindinis Renaissance ciklas

229

man rick prie o
eil stilius kazkaip siuo metu priimtiniausias smile kaip jum jo kuryba/mixai? wink

230

nelabai turiu is jo repertuaro..

231

as ir nelabai turiu

232

nu nemanau kad tokia muzika klauso mazai zmogieciu, tik paziurejus i i sios temos zinuciu skaiciu, tai kazkaip va ir susidaro tokia nuomone kad progressive populiareja kuo labiau tuo labiau, ir svarbiausia man toks vaidzas kad ne del to kad gera muzika ar kas, bet tipo madinga......

233

ir del tableciu:D

234

Gal ne:=)man ji ir taip patinka ir be tu dalyku

235

prie ko cia madinga.... zmones nezinotu pavadinimu, gali draugams girtis klausau progreso.. cia niekas nesigiria ir niekam nesiulo klausyti, zmones susirnka paplepet cia, ko klube nespeja aptart, info pasikeist, nuomones apie tusus ir tt.. jokia cia ne mada....

236

as ne apie zmogiecius kurie cia...tiesiog is aplinkiniu draugu ir pazystamu taip rasau..

237

Tai neblogi tavo draugai:-].Pas mane tai jie jau daugeli metu klauso tokia muzika ir ne del mados:-]

238

vat vat smile ne mada o skonis smile nu o jei del mados tai jis :::223

239

:::203 nu absurdas...:D kas cia sako kad jei klausai progressive tu tipo madingas.. big_smile nesamone big_smile klausau nes patinka!!!! big_smile:] mano net mamai sita muzika patinka big_smile:D geras vaizdelis kai pradeda sokti big_smile:D:] sakau imsiu kada ja i tusa big_smile:D:]

240

big_smile juokingi man jus..toks vaizdas kad tipo sakau cia konkreciai tu ar tu cia klausai del to ir delto...saunuoliai kad patinka progressive ir tiek:)