Тема: Kam alergija nuo univero?
idomu kas tiesiog verste vercia save eiti ten kad tik baigtu... turiu omeny ne seip tinginius ar ka, bet zmones kurie jaucia kad nedaug liko o taip nera jegu baigti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kam alergija nuo univero?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
idomu kas tiesiog verste vercia save eiti ten kad tik baigtu... turiu omeny ne seip tinginius ar ka, bet zmones kurie jaucia kad nedaug liko o taip nera jegu baigti
cia is patirties?:V
As tai laiko masina sukuriau...
nesupratau, temos? kas tie univerai?
Univeras-Universitetas:D Nejau taip sunku suprast?:D
siaip tai jo, sunku angeliuk!
Pfff... Ka jus galit but protingi...
jei mokais univere nereiskia kad jau labai protingas, nesamone tam unike moytis. Kai pasako kad studentas, tipo jam sunku jis daug mokosi, tai trup.juokas mane paima. anksciau as ir taip maniau, bet nebe. Cia didelio proto nereik, kas moka suktis, nusirasinet ir t.t. cia gan paprasta.todel ir vemt vercia nuo to uniko, nes nelab moku suktis
Reik arba moket nusirashinet ir t.t. ar ish tikro ishmokti O man irgi jau pabodo nerealiai unikas, ypach shy semestra pavasario-vasaros ... gi tox grazhus oras laukia o raik sedet egzam ruoshtis Ishvis geriausia mokytis kai buna zhiema ar pan o kitu metu tai tiesiog y galva nelenda nes ne moxlai galvoj
nesakau kad as tokia, bet yra tikrai gabiu zmoniu kurie stengiasi,ziauriai mokosi nu ir taip nutinka kad geriau gauna tie kas nieko nesimoke. Rasiau fizikos egza, nu mokinaus tikrai ne viska ismokau bet mokiaus, o viena tokia atejo visiskai nesimokius ir nusirase beveik viska ir aisku ji islaikys. nesakau kad man ten gaila ar ka, bet cia jau nebe mokyklos laikai kai dzin tas pazimys budavo, svarbiausia ka pats i galva isikalei. Dab priklauso ar teveliams reiks moket uz mokslus ar nereiks, ar gausi stipke ar ne.... oj kokia pikta as nu nieko lauksiu pabaigos sesijos, tada dziaugsiuso vasarele, eisiu dirbt kad uz mokslus tevam nereiktu moket
bet nesakykit, studentavimas yra pats linksmiausias dalykas
siaip jo. man pati pradzia labai patiko, kai viskas nauja ir t.t.
siaip jo. man pati pradzia labai patiko, kai viskas nauja ir t.t.
o ka dabar jau nebepatinka?
dab truputi semestras ir sesija sunkesne.sel to taip... pradzioj kazkaip daugiau pabimbinet galima buvo
o mes kaip bimbinejom taip ir dabar bimbinejam
man:)
Joo, apie studentavima prakalbus taij kaip chia pasakius... teko keist kelias gyvenamasias vietas, nes vis taij viena prisidirbu su kambariokaijs, taij kita , o universitetan nebuvo noro eit nes su destytojais blogai sekes sutart, beje tik puse grupiokiu panu duodavo nusirashyti
Kad ir kaip ten butu gerai ar blogai tam univiere, vis tiek studentavimo laikai patys geriausia. Ir nera ko skubeti taip greitai suaugti, nes dirbti 8-5 tai ne taip jau smagu ypac kai dar nori + pasitusinti
o mane alergija uzvalde tai meciau, bet daba sumasciau kad pripratau prie jos, tai ir perstojau
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kam alergija nuo univero?