Тема: Oralinis seksas
Ka vaikinai padarytu del oralinio sekso?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas
Ka vaikinai padarytu del oralinio sekso?
tuo paciu atsilygintu merginai
tuo paciu atsilygintu merginai
na kazkaip del to abejoju na gal ir taip yra,bet tkr nevisada
as kalbu uz save, o ne uz visus brangioji
nezinau su kuo ir kaip tau ten yra, bet pas mane tik taip
pas mane jo nera ash shiek tiek priesh ji nusistacius cia shiaip sakau,ish to,ka girdejus
ta prasme nera? :V nemegsti kai tau daro ?
kad merginos daryti oralini nelabai megsta tai cia seniai pastebeta
ta prasme nera? :V nemegsti kai tau daro ?
kad merginos daryti oralini nelabai megsta tai cia seniai pastebeta
na ash vaikinui niekada nesu darius ir tikriausiai nedarysiu o apie kita tai tiek to,tyliu
niekada neklausyk ka kiti kalba, o pati isitikink, o susidaryti nuomone vien is nuogirdu yra nesamone
tai to kito norisi manau? :V gal net teko ir isbandyti
bet man kyla klausimas, kokios priezastys stabdo kaikurias merginas vaikinus pamaloninti burnyte? :V
na man tai kazkaip...nepriimtina ir tiek...na net nzn...ash nesmerkiu paneliu,kurios taip daro,bet pati...ne.Na gal kada nors,jau savo vyrui nebent na tai jau turetu but lb mylimas zmogus.Bet kuriam to tkr negaleciau .:)
As kaip ir Egidijus atsilyginciau tuo paciu:)
tai to kito norisi manau? :V gal net teko ir isbandyti
bet man kyla klausimas, kokios priezastys stabdo kaikurias merginas vaikinus pamaloninti burnyte? :V
kaip vienam straipsni skaiciau, jog merginos laiko save siek tiek auksciau uz gyvunus, ir vaikinus, joms daug svarbiau yra dvasingumas, grozis, karjera, isilavinimas.
na va ir kyla klausimas, kodel nepriimtina? :V del prastos higienos suprantu, kad gali buti nepriimtina bet save gerbiantis vaikinas tikrai neprasys merginos padaryti oralini nepalindes po dusu
kodel dar gali buti nepriimtina? :V daznai paneles sako, kad jauciasi nusizeminusios tai darydamos
bet jei vaikinas tuo paciu atsilygina, koks gali buti nusizeminimas ? :V :V :V
na pvz man tas oralinis visai nereikalingas...tai jau kazkaip..na...lytiniai organai skirti tkr ne laizymui ar pan.:D
oi mergyte neteisingai tu cia kalbi
jei dviem zmonems yra malonu tai jie dar ne tokius dalykus gali isdarineti
tai man dzin,ka kiti ishdarineja ne ash gi na mano nuomone tuo atzvilgiu yra tokia kitu kitokia tai normalu bet ash oraliniu tkr neuzsiimineciau (bent jau kollkas):D
na bet jeigu tavo vaikinas labai noretu? :V o tau jis butu labai brangus zmogus, ka darytum?
na man tai tikrai priimtina ir nieko zeminancio sitame reikale nematau
poza 69 rulez abipuse palaima ir lygybe
na bet jeigu tavo vaikinas labai noretu? :V o tau jis butu labai brangus zmogus, ka darytum?
jeigu noretu,o ash ne...tai ka,verstu..?
as nesakau, kad per prievarta verstu bet sakykim ivairiais budais lenktu link to reikalo, stengtusi itikti, rodyti daug demesio, kad tik gautu ko nori
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Oralinis seksas