41

Re: Germany 2006

Brazilija,Portugalija,Anglija,Prancuzija,Vokietija nu ir Argentina gal...

42

http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/index.jsp#,ru,0;jogatv,,0,0,0,0

43

kaip pirmosios rungtynes? Kaip as dziaugiuos, kad lenkai pralaimejo big_smile

44

kodel tu taip dziaugies?lenku nemegsti?

45

svedija ir tobogadas&trinidadas be ivarciu, 1:1 tt pirma kart papuole i pasaulio cempionata, vat ka manot apie tai?! big_smile as irgi dziaugiuos, kad lenkai nepateko IGNAI nors ju komanda nelabai ir turejo sansu, smile

46

Ha... Aistruoliai... tongue

47

gal kas prisimenat kai Lenkija zaide draugiskas rungtynes su Lietuva.... Lenkai buvo labai pasikele.... tipo kaip obuolius.... 4-0.... ir pralaimejo patys 0-1 big_smile:D:D cha:D jiem ne vieta pasaulio cempionate.... o svedai tai zaide graziai, bet nu nesiseke lb big_smile greitai, graziai kure

48

uzvakar vokietija jug laimejo
(as is vokietijos)
tai ne isivaizdojat kas cia daresi

49

matem matem big_smile va ka anglu fanai isdare big_smile

50

siaubas smile

51

smagu ten....

52

siaip tai jo, neblogai
kai veikt ner ko smile

53

o tu eini i varzybas?

54

tegul tie vokieciai dziaugies..kiek gali..nes jilgai tikrai nesi dziaugs su tokiu zaidimu..kaip jie zaide ar zaidzia......

pas mane ce ir isproteje visi yra...tie vokieciai taip pat ..as juos biski apraminu..sakau..ech koke ten jusu komanda puse lenku is ghanos 2 dar...koke ce vokietijos rinktine..hehe smile ir zaide jie blogai..pries costa rica...nors costa rica..gerai atsileike...taip pat...

55

kazkaip mano olandijos zaidimas nuvyle :-O aisq, serbu gynyba gera buvo, puolimas taip pat, bet didziausios zvaigzdes visai nesuzibejo sad

56

robbenas sviete big_smile as labai noriu ir tikiuos kad robbenas pereitu i madrido real.... tada jis iki galo atsiskleistu, nes ispanijoj futboas yra daug techniskesnis ir greitesnis nei premjer lygoj... kaip tik jam big_smile

57

noriu kad vokieciai laimetu nes jie cool 1laimejo nedaug bereik smile

58

big_smile:D:D:D:D:D:D:D daugiau nieko.... kolkas stipriausi man atrodo italai....

59

stipriausi yra TRINIDADAS IR TOBAGO su savo uzkastais zirniais prie visu vookietijos vartu big_smile :::223 :PP smile wink

60

bet man rodos kad laimes Brazilai, as aisq uz juos sekmes jiems...:D~