Re: Germany 2006
Brazilija,Portugalija,Anglija,Prancuzija,Vokietija nu ir Argentina gal...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Brazilija,Portugalija,Anglija,Prancuzija,Vokietija nu ir Argentina gal...
http://nikefootball.nike.com/nikefootball/siteshell/index.jsp#,ru,0;jogatv,,0,0,0,0
kaip pirmosios rungtynes? Kaip as dziaugiuos, kad lenkai pralaimejo
kodel tu taip dziaugies?lenku nemegsti?
svedija ir tobogadas&trinidadas be ivarciu, 1:1 tt pirma kart papuole i pasaulio cempionata, vat ka manot apie tai?! as irgi dziaugiuos, kad lenkai nepateko IGNAI nors ju komanda nelabai ir turejo sansu,
Ha... Aistruoliai...
gal kas prisimenat kai Lenkija zaide draugiskas rungtynes su Lietuva.... Lenkai buvo labai pasikele.... tipo kaip obuolius.... 4-0.... ir pralaimejo patys 0-1 :D:D cha:D jiem ne vieta pasaulio cempionate.... o svedai tai zaide graziai, bet nu nesiseke lb greitai, graziai kure
uzvakar vokietija jug laimejo
(as is vokietijos)
tai ne isivaizdojat kas cia daresi
matem matem va ka anglu fanai isdare
siaubas
smagu ten....
siaip tai jo, neblogai
kai veikt ner ko
o tu eini i varzybas?
tegul tie vokieciai dziaugies..kiek gali..nes jilgai tikrai nesi dziaugs su tokiu zaidimu..kaip jie zaide ar zaidzia......
pas mane ce ir isproteje visi yra...tie vokieciai taip pat ..as juos biski apraminu..sakau..ech koke ten jusu komanda puse lenku is ghanos 2 dar...koke ce vokietijos rinktine..hehe ir zaide jie blogai..pries costa rica...nors costa rica..gerai atsileike...taip pat...
kazkaip mano olandijos zaidimas nuvyle :-O aisq, serbu gynyba gera buvo, puolimas taip pat, bet didziausios zvaigzdes visai nesuzibejo
robbenas sviete as labai noriu ir tikiuos kad robbenas pereitu i madrido real.... tada jis iki galo atsiskleistu, nes ispanijoj futboas yra daug techniskesnis ir greitesnis nei premjer lygoj... kaip tik jam
noriu kad vokieciai laimetu nes jie cool 1laimejo nedaug bereik
:D:D:D:D:D:D:D daugiau nieko.... kolkas stipriausi man atrodo italai....
stipriausi yra TRINIDADAS IR TOBAGO su savo uzkastais zirniais prie visu vookietijos vartu :PP
bet man rodos kad laimes Brazilai, as aisq uz juos sekmes jiems...:D~
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Germany 2006