141

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

kadangi esu zema,tai visi praktiskai uz mane aukstesni:D  ir zemnio taip nenoreciau:) bet teko draugaut uz save beveik 30cm aukstesniu tai sunkoka truputeli big_smile

142

Liepa, 17 пишет:

kadangi esu zema,tai visi praktiskai uz mane aukstesni:D  ir zemnio taip nenoreciau:) bet teko draugaut uz save beveik 30cm aukstesniu tai sunkoka truputeli big_smile

kas sunkoka buvo noreciau suzinoti? :V

143

noreciau su aukstesne padraugaut idomu butu big_smile

144

nju zinoma nenoreciau draugaut su devynauksciu taciau vaikinas turetu but uz mane aukstensnis nes kitaip nejaukiai jausciaus..

145

as manau kad tai turi itakos(siek tiek tai tikrai) man asmeniskai graziau kai vaikinas aukstesnis uz mergina nei mergina uz vaikina.

146

as tai draugavau kazkada su vaikinu ... tai patikekit ...
man tas labai trugde nei aukstakulniu bateliu apsiausi,o dar, jei nuotrauka darydavomes tai as visada pritupdavau juokinga ar ne.
na bet patys pagalvokit.... nesakykit kad nerupi...
visada demesys pirma tenka aukstesniam vaikinui,juk merginoms reikia kad butu kur pasislept nuo audros;)
tai va o as jau radau kur pasislept nuo audros......esu laiminga...:):)

147

Siaip tai miela paziuret, kai vaikinas zemesnis uz panele... Jis taip laksto toks iki pazastu... Tikrai miela... Atrodo kaip mamyte su vaikeliu... big_smile

148

jei vaikinas yra panasaus ugio ir jam nepatinka aukstesnes tj panos turesit bedu, nes aukstakulnius gausit padet toli toli... is patirties sakau

149

ne ne su tom [prancuzikom porelem nepradekit geriau... big_smile nes ka man tada reikes ieskot 200 cm merginos??? big_smile big_smile big_smile o siaip tai va manau kad neturi esmes ugis... nors siaip asmeniskai man labiau patinka zemos paneles... smile

150

Ugis neturi reiksmes
cia viskas priklauso nuo skonio
man pvz geriau augstesni

151

Pamatytumet jus ilagausko zhmona big_smile Nu dar Sabonio big_smile Nu dar keletos... big_smile

152

:V o man ugis turi reiksme

153

man irgi ugis yra svarbu.. pati esu auksta tai su mazesniu vaikinuku kuprinuosi ir speju jis nepatogiai jauciasi kai mergina aukstesne..bet gal ir nesijaucia... nesuprasi tu vyru..

154

as manau kad vaikino ar merginos ugis meilei ne stabdis

155

niu jop o koks ugis yra geras :?as ne per aukstas big_smile

156

Sutinku  kad meilei nei ugis nei isvaizda ar yprociai nera svarbu.. bet juk pasitinkam su izvaizda wink

157

170 big_smile SAulius 24

158

kam tu cia per aukstas gali buti?? nebent 150 merginai smile)

159

niu niu bet gerai kai merginu netruksta big_smile su ugiu iki 170 big_smile tai ir nesiskundziu

160

big_smile as nesiskundziu budamas 20 cm didesnis uz tave