Re: kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
O siaip zinok labai grazu, kai vaikinas pabudes kuzda i ausi "pabusk, grazioji mano, siandien myliu tave labiau nei vakar, bet maziau negu rytoj"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
O siaip zinok labai grazu, kai vaikinas pabudes kuzda i ausi "pabusk, grazioji mano, siandien myliu tave labiau nei vakar, bet maziau negu rytoj"
O koks buvo isradingiausias komplimentas is vaikino,kuris ilgam istrigo,o ne tie banalus ,,katytes", ,,zuikytes", ,,pupos"???:D
Vienas vaikinukas vis mane zavute vadindavo. Man labai patiko:D O tos visos saulutes, katytes, pupytes ir panasiai, jau per daug nuvalkiota, pabode...
savaji vadinu naijniuku o jis mane savo saulyte ir maziuke
mano drauge vaikinas rykliuku vadina
as tai tuos mielus zodelius dazniausiai vartoju kai ko nors is draugo reikia arba kai jis pyksta ir bambet pradeda, tada bambuku pravardziuoju
visi malonybiniai ir mazybiniai zodziai labai glosto moters ausytes kaip pvz.: katyte, kiskeli, paukstyte, bezdzionele, ziurkyte, kiaulyte ir t.t.
visi malonybiniai ir mazybiniai zodziai labai glosto moters ausytes kaip pvz.: katyte, kiskeli, paukstyte, bezdzionele, ziurkyte, kiaulyte ir t.t.
Ir ko gi noreti... Juk moterys myli ausimis...
the best BOBA;D o seip kadangi savo vardo nekenciu ir nenoriu nieko fyfisko ir pan tai unreal ir lb miela man butu tiesiog tox paprastas kaip zemes zvaigzdute
xmm o man is mano katino lupu ir visos zuikutes, saulytes, katytes, mazytes ir mergytes mielai skamba..:D bet labiausiai patinka kai ka nors ne tik mielo, bet ir juokingo sugalvoja, pvz dabar mane vadina skruzdelyte...sakes kaip faina:D arba kazkada buvo pavadines voveryte. arba ziogeliu=) arba dar megsta mane vadint "panele geltonom akim":D nezinau kodel jam mano akys atrodo geltonos, bet man cia be proto grazus komplimentas.. kazkokia isskirtine pasijauciu:D
Ai tiesa, mane dar keli vaikinukai egzotika vadino:) Man patiko:D)
Ai tiesa, mane dar keli vaikinukai egzotika vadino:) Man patiko:D)
ir kazi kodel tie keli vaikinai tave taip vadino :V :V :V smalsu pasidare
Manau, geriausia zmogu vadint priesingai, nei yra is tikruju... Aisku, as neskaitau tu atveju, kai kalbi su ironija ar pan... Jei panike labai grazi, tai manau originaliau ja butu vadint kokia nors "piktaja ragana" ( ), negu sakyt senai zinoma tiesa...
na man patinka tiesiog kj vajkinas grazej sneka.. nesvarbu kjp mane pavadins, kad net ir vardu! mna malonu girdeti kaj jisaj sako tave myliu, pasiilgau..
graziu yra dg..bet man slyksciausias kai vaikinai sako pupyte..kaip kokiai..:P
juokingiausiai ir originaliausiai esu vadinta "kleckiuku" ;D
o ar Jums pvz patiktu jei jus pvz vadintu rupuzele(ike) arba gyvacike?:Dgi irgi grazus zodeliai
jei gyvaciuke vadintu, kaip ir didziuociaus, mat gyvates metais gimus
Julija, 19 пишет:Ai tiesa, mane dar keli vaikinukai egzotika vadino:) Man patiko:D)
ir kazi kodel tie keli vaikinai tave taip vadino :V :V :V smalsu pasidare
Nezinau... Gal todel, kad akutes mazos, siauros:D) Veido bruozai nera lietuviski:D)
O siaip man fainiausia, kai mane vadina Julija, Julyte arba Julička:-) Tik nevirskinu, kai Jule vadina..:{}
O man labai nepatinka kai mane saule vadina arba grazuole, sexiuku, vaikuciu, mazute. Patinka kai mane zuikiu vadina.. ( bet tik kaikurie vaikinai, na gal tiksliau man patinka kaip jie ta zodi istaria:)) ai mane dar pykštuku vadina (kai pikta bunu)
o man visai patinka "debeseli":V
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)