Re: Merginų futbolas
ce juk sportas...ir normalu (; kad...be traumu ar be..meliniu negrisi namo..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Merginų futbolas
ce juk sportas...ir normalu (; kad...be traumu ar be..meliniu negrisi namo..
bet traumos nepasitaiko ištįsai. galbūt aš bloga sportininkė, jei grįžtu retkarčiais gyva sveika? ;]
man ir futbolas ir krepsinis patinka negaliu vieno dalyko vertinti geriau....man abu patinka
bloga ar ne bloga gali tik kiti nuspresti kurie mate...tave kaip zaidi...o kas liece traumas aisku ne per kiek viena trenke...susi traumuoji..bet....tikrai ...gauni per trenke...nesmagu koki smugi..ar tai futbole ar rankini(aisku netice bet gauni ir) o per varzibas tai dar baisiau...
heh, noretusi toky dalyka pazaisti...taciau vien pagalvojus kas atsitinka kojoms po ilgo futbolo zaidimo laiko.. kazkaip jau ir nebesinori.. ir traumos, melynes, luziai.. ir t.t.
manau, kad merginos zaidzia ne taip astriai ir agresyviai kaip vyriokai o tu melyniu buvo ir bus...
na man futbolas patinka nors gauni traumu bet nieko:) seip lankau fule ir lankysiu nes ji mane weza :):):)
greta 15.
luziai-1 is simto(jei zaisi tarp merginu).
melynes...praeina-nebelieka...galu gale,daugiau zaisi,nebus tu griuvimu,bus maziau melyniu...
o kas liecia traumas...mano klasioke zaisdama fule abi rankas susilauze...;)
bet gyva ir sveika.garantuoju,zais ir toliau.
jei patinka koks sportas,tai pasekmes nelabai rupi.
Na jus ir uzviret diskusija.
Pirmiausia tai sportai jau senai nebeskirstomi i vyrishkus ar moterishkus.!
Antra, betkuris sportuojantis zmogus nusipelno pagarbos! juolabiau jei tai mergina ir uzsiima sportu rimtai tai ishvis super!
O visiems ir visoms kurie pasisake kad baisu del traumu ar melyniu galiu pasakyti tik viena, ranka ar koja suslauzyti gali ir namie nakty eidamas atsigerti... griudamas lauke uzlipes ant savo batu raishteliu ir t.t. taip kad nera cia ko verkti... joks sportas neapsieina be traumu! Ir tai shventa tiesae! Bet ir zinant tai sportuoti betkokiu atveju yra geriau nei sedeti namie ir neko neveikti!
Sportas jega!
Nu bet vistiek pasaulio futbolo chempionate 2006 metu zhaidzhia vyrai, o moteru pasaulio futbolo chempionato nemanau, kad ishvysyme ... Vat ka pasaulis mano apie moteris ir futbola
gal tiesiog moteru futbola butu nuobodu ziureti.... net neisivaizduoju.... aisq jei rodytu tikrtai ziureciau
mano klasiokas buvo futbolo stovykloje...tai ten yra futbolininkes...sake kad kojos grazios ir liaskes dideles
tai aisku,kad grazios!..;D
o tu ka futbolininke ???
na sakykim...per kuno visada zaidziam...
kuno ir treniruotes po 2 valandas tai visai kitas dalykas...
neseniai dar vaiksciojau...i tresa fules...bet va tik isvaziavau ir pasibaige viskas...:(
Siaip tai linksmas zaidimas tada buna... Siokia tokia maisalyne... Kiekviena pana du kamuolius ir taip nesiojas, o trecia spardo ar dauzo su ranka... Juokinga
tuos du kamuolius?;D
Mazai merginu kurios isvis domisi fule,o jei ir domisi tai tik del graziu futbolininku...
Merginos geriau renkasi koki lauko tenisa ar sporto kluba,nes futbolas toks dalykas,kad be traumu neapsieisi,o merginos juk nori buti grazios;) ...kas dar...daug lakstyti reikia ir dar daugiau treniruociu...
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Merginų futbolas