Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
svarbu ne koks ugis o ilgis . juokauju vyrukas normalus turi buti ne mazesnis nei du metrai . vel juokauju . uztenka normaliam vyrui ir 180
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
svarbu ne koks ugis o ilgis . juokauju vyrukas normalus turi buti ne mazesnis nei du metrai . vel juokauju . uztenka normaliam vyrui ir 180
hm..kjp kazkas saket jauciasi ne jaukiai ir pan...jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema....;)
Gabija, 16 pritariu
hm..kjp kazkas saket jauciasi ne jaukiai ir pan...jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema....;)
vel nusisnekejimas . tau gal ir nieko . bet jeigu zmogui nemalonu buti pvz uz tave zemesniu tai ka jam daryti? "jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema...." vat ir blogai manai
na ir kas kad zemi vaikinai...
Gabija, 16 пишет:hm..kjp kazkas saket jauciasi ne jaukiai ir pan...jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema....;)
vel nusisnekejimas . tau gal ir nieko . bet jeigu zmogui nemalonu buti pvz uz tave zemesniu tai ka jam daryti? "jei yra meile ar kokie jausmai nemanau kad tai problema...." vat ir blogai manai
tau gal ir nesamone kiekvienas turi savo nuomone siaip....ir bent man ti nesvarbu aukstesnis jis ar ne jei ka nors jauciu....
isvis mergos nustokit augt ir nebus tokiu temu... va
ash tai manau , kad jajgu vaikinas grazus ir mielas ir panasiai tai ugis isviso nera lb taip jau ir svarbu:)...
isvis mergos nustokit augt ir nebus tokiu temu... va
o vat tu mums pasakyk kodel tu taip sakai?
Mano pirmas vaikinas buvo žemesnis už mane Bet kažkaip nelabai patogu, kai žemesnis... Tai dabar jau geriau man būtų aukštesnis bent kiek... Bet ir ne per aukštas, nes pati nesu aukšta
kadangi pati nesu auksta tai ir nenoreciau lb uz sawe aukstesnio waikino man patinka nuo 174-180cm daugiausiai
Man tai maždaug 170 - 185 cm
Aš nesu aukšta. Nebeaugu:/. Ir labai nejaukiai jaučiuosi stovėdama prie vaikino už mane aukštesnio bent 10cm. Mane tai varo į depreasiją. Brr..gerai, kad yra neaukštų. Jei vaikinai neauga, tada ir merginos neaukštėja. Nors kažkiek.
jei kam idom utai ugis nieko nereiskia kaip kazkas paminejo svarbiause bendravimas o jei panelei patiksi tai patiksi toks koks esi.tik tiek kad pacem gal truputi nejauku bet priprantama
nu nezinau vaikai mieli taip graziai ciulbate apie ugio nesvarbuma ir panasiai... bet as jumei galiu pasakyt kad susiduriau su simta kartu egzemplioriu kaip i tave mergina kaip i bachura tiesiog nekreipia vien del to kad esi zemesnis net jei ir pora centimetru nu ka as zn... nesamone Tai ir mane pripratino ziuret i stereotipus - jei per auksta, tai neverta megint nesidegs vistiek
ūgis nėra svarbu, svarbu jausmai tam žmogui, o jei komplesuoji dėl ūgio vadinasi tiesiog nieko nejauti tam žmogui
oj kiek ce nuomoniu...:D nu bet gerai...blemba reik augt bet ne kaip sekas
oj kiek ce nuomoniu...:D nu bet gerai...blemba reik augt bet ne kaip sekas
Nieko, dar uzaugsi. Bachuriukai daznai pradeda velokai augti:D Ai, jei rukai, tai geriau nerukyk, tai irgi stabdo augima. Cia rimtai:)
niu niu ir kuo as blogas nors nesu didelio ugio
niu niu ir kuo as blogas nors nesu didelio ugio
Na, bet juk tau niekas cia ir nesake, kad esi kazkuo blogas:D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)