Re: Sapnai
man tai buna toks etapas kai atrodo taip kad kaikurie dalykai jau buvo ivike ir jie kartojasi
bet manau tai sapnai kurios sapnavome ir iskart uzmirstame todel taip ir buna
bet man sis jausmas vistiek ne patinka
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Sapnai
man tai buna toks etapas kai atrodo taip kad kaikurie dalykai jau buvo ivike ir jie kartojasi
bet manau tai sapnai kurios sapnavome ir iskart uzmirstame todel taip ir buna
bet man sis jausmas vistiek ne patinka
man tai daznai buna,jei sapnuoju koki leda,ziema ar siaure-visada salta pasidaro...
karta buvo,kad sapnavau kazka(neprisimenu ka),ir atsikeliau apsiverkus...tai niekaip nusiraminta negalejau..verkiau ir verkiau...nezinau kodel..;D
tai ka negalejai nustoti verkti?
atsikeliau ir dar koki pusvalandi verkiau...ir niekaip nepraejo!nors net neisivaizduoju,ka sapnavau!
as tai manau kad pildos nesakisiu kodel bet pamates toki sapna kuris issipilde nelinkiu to nekam
Mano tokie absurdiški sapnai, kad jie negalėtų išsipildyt
Mano tokie absurdiški sapnai, kad jie negalėtų išsipildyt
sapnai negali buti absurdiski... kiekvienas sapnas kazka reiskia.. be to tie tavo sapnai gali issipildyti taciau ne tiesiogine ju prasme... gal tavo sapnus reikia moketi skaityti
Augūna, 16 пишет:Mano tokie absurdiški sapnai, kad jie negalėtų išsipildyt
sapnai negali buti absurdiski... kiekvienas sapnas kazka reiskia.. be to tie tavo sapnai gali issipildyti taciau ne tiesiogine ju prasme... gal tavo sapnus reikia moketi skaityti
Kažin ką reiškia skraidančios varlės...
jo...cia tai gerai..;D
Gal kažką ir reiškia.... bet ir man juokas ima ;D
O man tikrai nebuvo linksma;}
kaskur pries hmmm 3-4 metus susapnaavau sapna, kad nuejau i virtuve (bute kur gyvenau, viskas kaip ir realybej) ir atsigeriau limonado is saldytuvo... ryte atsikeles nuejau i virtuve, isgeriau vandens is "ciajniko" ir atsimeniau kad limonadas yra,as greit i saldytuva, o ten ni£$uja ne buvo.
kai buvau kokiu desimties metu "senumo" tai daznai sapnuodavau sapnus kad, isejnu i lauka pas draugus, o kai gryztu, visos durys sukeistos laiptynei, o ateinu iki mano duru, atrakynu durys nors ir kitaip jos atrode, ir ten kazkokia bobute udavo. vidui visaks kitaip atrodo, kitos spalvos...
poto laiptynei sededavau kamputyje issigandes...
tokie sapnai kartodavosi peveik kasdien apie metus, jie mate tikrai uz$$yso :s
dar daznai labai nuo pabaisu kazkokiu begdaavau ir laiptynei sleptadaausi savo namu.. ir vel durys buvo visos sukeistos
kazkokie sapnai issipildidavo, bet neatsimenu isvis apie kajie budavo, seip po persikelimo i anglija sapnuoju minimalia, t.y. gal kokius 5 sapnus maciau per 8 menesius...
kazi i sapnus iena lunatikavimas?:)
Ar tikite kad sapnai issipildo? O gal kam issipilde ? amm...o gal kada nors atrode jog sapna sapnuojat kelis kartus ? Pasisakykit
Va, as keleta kartu sapnavau, kad miriau - sie mano sapnai tikrai issipildys...
O siaip tai buna man metuose pora savaiciu (maziausiai), kai nakti ka nors susapnuoju, o jau kita diena tai man ir issipildo (viskas taip pat, kaip ir sapne buna)....
Netikiu simboliais visokiais... Nors pamates koki juoda katina nusispjaunu tris kartus per peti...
netikiu as tais sapnais:)
ar gerai nakti spnuoti?
kodel taip prastai miegam kai spnuojam?
kodel taip prastai miegam kai spnuojam?
o is kur tu istraukei kat sapnuodama prastai miegi :? niu aisku kai kosmara sapnuoji tai jop o kitais atvejai miegas kaip miegas
buvo man nutikimas krc... cia tai unreal sapnuoju kad esu kazkokiam nepazystamam supermarkete antras aukstas, didele tokia lyg sale, matosi daug parduotuviu ir as einu link 4 zmoniu... i juos kazkaip neatkreipiau demesio bet istaraiu zodzius: "pameciau pasa... ir pinigu dar ten buvo..." krc pabudes prisiminiau ta sapna ir pagalvojau kas per debilyste kad pamesciau savo pasa... pries pora men buvau prancuzijoj... pasas buvo su manimi... iki supermarketo... visur ieskojau savo dingusio paso ir pasisukes pamaciau keturis bet jau pasyzstamus zmones : 2 lietuvius ir 2 prancuzus... jie paklause tai tu rimtai pametei pasa? as atsakaiau kad jo. pameciau pasa ir dar pinigu buvo... cia visiskai nejuokauju ir tikrai toki dalyka is pradziu pasirodziusi kai didziausia nesamone bet galiausiai issipildziusi sapnavau :V visiskai visiskai pasakiau tuos pacius zodzius, tas pats vaizdas samoneje... gerai kad i lietuva dar gryzau ten susitvarkiau aisku viska:D bet toks dalykas tai... ir nekarta taip buvo kad sapnai issipildytu. bet buvo kazkokios mazytes smulkmenos ir jau tikrai ne tokiu mastu ammm dar prisimenu sapnavau kazkokia mergaite ir kaip as su ja kalbu apie vokieciu gramatika:D:D svarbiausia gyvenime mergaites tos nebuvau mates. iki tol kol nenuvaziavau pas tevu draugus:D ten irgi buvo ta mergaite ir ji atvaziavus ar gyvenanti trumpam vokietijoj:) sapna prisiminiau tik istares kazkokisu debiliskus zodzius ir prisiminiau kad jau esu jiuos tares:D nu vienu zodziu vyksta nepaaiskinami dalykai cia nei kiek nemelavau ka dbr pasakiau be to...:D
mistika!!!uuuuu..;D;D;D
kaip faina...as tai neprisimenu sapnu.arba kokius kvailus...nors vienas issipilde.
sapnuoju,kad plaukiu baseine,labai greitai plaukiu,greitai kojom...makaluoju(;D )...buvo labai gilu.ir man koja meslungis sutrauke(niekad nebuvo taip).atsimenu,nuo skausmo as pradejau skest ir paspringai vandeniu.pabudau,o diena vaziavom i baseina.ir as stoviu duse,vanduo i burna pateko ir as prisiminiau ta sapna...specialiai nejau i labai gilubaseina(galvoju,uzteks ir iki kaklo).ilipau,pradejau plaukt ir kazkas man i koja labai stipriai atsitrenke,ir po keliu sekundziu meslungis koja sutrauke...
tai kaip nesveika ant vienos kojos sokinejau...;D
sutrauka tas meslungis!;D;D;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Sapnai