Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 61 по 80 из 333

- Vaiva
- Forumo Legenda
- Неактивен
Re: atrodau Jauniau/Seniau
mano geriausia drauge tai daznai isivelia i tokias nesamones ir ja pajaunina....jai 17 o visi sako kad 12:D.
mano broliui parduotuvej nors ir jam 20 be paso neparduoda gerimu,kai jo geras draugas jaunesnis viska perka be paso:)....
bet geriausias bajeris kai mano giminaitis pasakojo jam buvo 35m ir kaip pirma dien darbe tai ka sugalvojo atsvesti kad dirba ir darbdaviai sako tu kaip jauniausias nubek nupirk isgert...tai ka jam parduotuvej nepardave:D

- Egle, 17
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Nieko nuostabaus, kad pajaunina. Dar mano giminaiciai,su kuriais pirma karta susipazystu 15duoda ir tai labai buna isplestos akys kaip ,,veizolai";))

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Vaiva, 17 пишет:mano geriausia drauge tai daznai isivelia i tokias nesamones ir ja pajaunina....jai 17 o visi sako kad 12:D.
mano broliui parduotuvej nors ir jam 20 be paso neparduoda gerimu,kai jo geras draugas jaunesnis viska perka be paso:)....
bet geriausias bajeris kai mano giminaitis pasakojo jam buvo 35m ir kaip pirma dien darbe tai ka sugalvojo atsvesti kad dirba ir darbdaviai sako tu kaip jauniausias nubek nupirk isgert...tai ka jam parduotuvej nepardave:D
kaip suprast del to kad tavo drauge kazka padaro jai duoda maziau metu ar kaip cia?
su gimaiciu tai cia geras 

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Egle, 18 пишет:Nieko nuostabaus, kad pajaunina. Dar mano giminaiciai,su kuriais pirma karta susipazystu 15duoda ir tai labai buna isplestos akys kaip ,,veizolai";))
ir kaip patinka kai sako kad jauniau atrodai?

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
niu man ir 21 m, bet ...
atrodau kur kas jauniau ... is tiesu del to tik dziaugiuosi, nes pasenti, labai bijau, o stengtis atrodyti veresnia, kaip banalu ir neidomu ... as uz jaunatviskuma :-)

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Snieguole, 21 пишет:niu man ir 21 m, bet ...
atrodau kur kas jauniau ... is tiesu del to tik dziaugiuosi, nes pasenti, labai bijau, o stengtis atrodyti veresnia, kaip banalu ir neidomu ... as uz jaunatviskuma :-)
tu tesiog nuostabi ir tuom reikia dziaugtis kuo jauniau atrodai tuo paciai juk maloniau ...
Grozis daro viska kol jauna tol grazi kai zmogus sentsta jis gali buti grazus tik vidumi ...

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
siaip jauniau atrodyti manau labai gerai, tiesiog saunu

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na bebejo kai mergina sauniai jaunai atrodo taj ir paciam norisi tokios mergytes ..
~

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
bet blogiausiai kai tu dar jaunas ir atrodai jauniau
kai tau 20 ir atrodai kaip 17-18 tai dar ne taip baisu
o kai tau 16-17 ir atrodai kaip 13-15 tada jau baisiau ane?

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Na tu man ir atrodai kokiu 17 metu kaip ir esi patraukli mergytea esi 

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
aciu,aciu

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
nera uz ka
faijnushka ..

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
dar karta aciu 

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:dar karta aciu 
na taj ka veikineji gyvenime be mokslo ir darbu ar pan ..

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nieko ipatingo o tu?
ne forumas o chatas 

- Vaidutis, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен

- Goda, 20
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:Auris, 19 пишет:tai negi as ja iskaudinau? :? Regis norejau kaip tik pasimalonint
)))
tai ne manau kaip tik pamaloninai taip kaip dar niekas ne dare ir jos sirdute sudauziai

nu baikit apie mane sneket..

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Vaidutis, 18 пишет:Snieguole, 21 пишет:niu man ir 21 m, bet ...
tu tesiog nuostabi ir tuom reikia dziaugtis kuo jauniau atrodai tuo paciai juk maloniau ...
Grozis daro viska kol jauna tol grazi kai zmogus sentsta jis gali buti grazus tik vidumi ...
naaa, dekui uz komplimenta ... bet nesutikciau su tuo, kad kai zmogus sensta gali buti grazus tik vidumi ... pagalvok, kai busi senas, kokiu 70 m, ir tau kox 18 metis tai pasakys
:E (;

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:siaip jauniau atrodyti manau labai gerai, tiesiog saunu
butent, bet kaikurios 14 metes, taip nemano, ir lekia i soliariumus sendinti savo odos, skuba pradeti rukyti, kas ir begalo sendina na ir pan, bet as cia nieko nemoraluoju, nes pati budama 14kos labai norejau buti vyresnia
:=)
Сообщений с 61 по 80 из 333
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.