61

Re: atrodau Jauniau/Seniau

mano geriausia drauge tai daznai isivelia i tokias nesamones ir ja pajaunina....jai 17 o visi sako kad 12:D.
mano broliui parduotuvej nors ir jam 20 be paso neparduoda gerimu,kai jo geras draugas jaunesnis viska perka be paso:)....
bet geriausias bajeris kai mano giminaitis pasakojo jam buvo 35m ir kaip pirma dien darbe tai ka sugalvojo atsvesti kad dirba ir darbdaviai sako tu kaip jauniausias nubek nupirk isgert...tai ka jam parduotuvej nepardave:D

62

Nieko nuostabaus, kad pajaunina. Dar mano giminaiciai,su kuriais pirma karta susipazystu 15duoda ir tai labai buna isplestos akys kaip ,,veizolai";))

63

Vaiva, 17 parašė:

mano geriausia drauge tai daznai isivelia i tokias nesamones ir ja pajaunina....jai 17 o visi sako kad 12:D.
mano broliui parduotuvej nors ir jam 20 be paso neparduoda gerimu,kai jo geras draugas jaunesnis viska perka be paso:)....
bet geriausias bajeris kai mano giminaitis pasakojo jam buvo 35m ir kaip pirma dien darbe tai ka sugalvojo atsvesti kad dirba ir darbdaviai sako tu kaip jauniausias nubek nupirk isgert...tai ka jam parduotuvej nepardave:D

kaip suprast del to kad tavo drauge kazka padaro jai duoda maziau metu ar kaip cia?
su gimaiciu tai cia geras big_smile

64

Egle, 18 parašė:

Nieko nuostabaus, kad pajaunina. Dar mano giminaiciai,su kuriais pirma karta susipazystu 15duoda ir tai labai buna isplestos akys kaip ,,veizolai";))

ir kaip patinka kai sako kad jauniau atrodai?

65

niu man ir 21 m, bet ... neutral atrodau kur kas jauniau ... is tiesu del to tik dziaugiuosi, nes pasenti, labai bijau, o stengtis atrodyti veresnia, kaip banalu ir neidomu ... as uz jaunatviskuma :-)

66

Snieguole, 21 parašė:

niu man ir 21 m, bet ... neutral atrodau kur kas jauniau ... is tiesu del to tik dziaugiuosi, nes pasenti, labai bijau, o stengtis atrodyti veresnia, kaip banalu ir neidomu ... as uz jaunatviskuma :-)

tu tesiog nuostabi ir tuom reikia dziaugtis kuo jauniau atrodai tuo paciai juk maloniau ...
Grozis daro viska kol jauna tol grazi kai zmogus sentsta jis gali buti grazus tik vidumi ...

67

siaip jauniau atrodyti manau labai gerai, tiesiog saunu

68

na bebejo kai mergina sauniai jaunai atrodo taj ir paciam norisi tokios mergytes .. smile~

69

bet blogiausiai kai tu dar jaunas ir atrodai jauniau
kai tau 20 ir atrodai kaip 17-18 tai dar ne taip baisu
o kai tau 16-17 ir atrodai kaip 13-15 tada jau baisiau ane?

70

Na tu man  ir atrodai kokiu 17 metu kaip ir esi patraukli mergytea esi smile

71

aciu,aciu  neutral

72

nera uz ka smile faijnushka ..

73

dar karta aciu smile

74

Evelina, 17 parašė:

dar karta aciu smile

na taj ka veikineji gyvenime be mokslo ir darbu ar  pan .. smile

75

nieko ipatingo o tu?
ne forumas o chatas big_smile

76

smile

77

Evelina, 17 parašė:
Auris, 19 parašė:

tai negi as ja iskaudinau? :? Regis norejau kaip tik pasimalonint smile)))

tai ne manau kaip tik pamaloninai taip kaip dar niekas ne dare ir jos sirdute sudauziai big_smile wink

nu baikit apie mane sneket.. smile

78

nu pagaliau atejai smile mes taip taves laukiam gaila aurio dabar nera
big_smile

79

Vaidutis, 18 parašė:
Snieguole, 21 parašė:

tu tesiog nuostabi ir tuom reikia dziaugtis kuo jauniau atrodai tuo paciai juk maloniau ...
Grozis daro viska kol jauna tol grazi kai zmogus sentsta jis gali buti grazus tik vidumi ...

naaa, dekui uz komplimenta ... bet nesutikciau su tuo, kad kai zmogus sensta gali buti grazus tik vidumi ... pagalvok, kai busi senas, kokiu 70 m, ir tau kox 18 metis tai pasakys
:E (;

80

Evelina, 17 parašė:

siaip jauniau atrodyti manau labai gerai, tiesiog saunu

butent, bet kaikurios 14 metes, taip nemano, ir lekia i soliariumus sendinti savo odos, skuba pradeti rukyti, kas ir begalo sendina na ir pan, bet as cia nieko nemoraluoju, nes pati budama 14kos labai norejau buti vyresnia
:=)