Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 101 по 120 из 322

- Ema, 19
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Re: Soliariumas:uz ar pries?
vakar skaiciau laikrasty kad i soliariuma patartina eiti tik 1karta per savaite ir ne daugiau nei 50kartu per metus. jei vaikstai dazniau dideja rizika laikui begant susirgti odos veziu. o as siaip i soliariumus nevaikstau. tam yra vasaros sezonas kad idegtum;) o ziema... kas tau ziures i tavo kojas kurios bus po kelnem? veida galima patamsinti ir krem pudromis arba ivairiomis idegi suteikianciomis priemonemis;)

- Egle, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as tai manau,kad soliariumas nera geras dalykas,pati ten nesilankau,nors is prigimties esu rudo gymio,bet man tai daug graziau kai idengama sauleje,o ne soliariume ir tas idegis visai kitos buna,labai dirbtinai atrodo,iskart matosi soliariumine ar ne.

- Egle, 15
- Forumo Naujokas
- Неактивен
ir dar plius jis ziauriai kenkia,grazu kol jauna,bet kas bus po 10-20metu,kokia oda nuo to soliariumo pasidaro,fu kaka...

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Auste, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:Paneles ir vaikinai, vasara gi jau uz lango! Saulute sviecia, i pliaza kviecia!
Kokie dar soliariumai? Drauge viena vaiksciojo vaiksciojo, graziai idegus buvo.. Bet.. Dabar tik po daktarus laksto, visa oda isbere, skauda, lupasi.. Nors jau nevaiksto gal kokius 5men.. Pasigausit koki odos vezi ir bus jum! Aisku, dabar pulsit, kad ant saules bunant tas pats lygiai, zinau. Bet as vis tiek esu tik uz naturalu idegi! Va, pasideginau antra diena kieme knyga skaitydama, ir jau rusvesne gerokai
Kam tie soliariumai, kai naturali saulute yra! 
tai gerai tau kai gali "naturalioj saulutej" be vargo idegti=) o pvz man, jei ne soliariumas, isvis idegt butu NEIMANOMA=)
Imanoma, Auste, tik kantrybes trupucio reikia 

- Raminta, 13
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
mano nuomone kad soliarumai yra meslas.. juk naturalus ir NEMOKAMAS ydegis geriau:D o seip y soliarumus eit nebent ziema.. butu pigiau ziema nueit y soliaruma o ne skrist y afrika!! 

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Karolina, 18 пишет:Auste, 18 пишет:Karolina, 18 пишет:Paneles ir vaikinai, vasara gi jau uz lango! Saulute sviecia, i pliaza kviecia!
Kokie dar soliariumai? Drauge viena vaiksciojo vaiksciojo, graziai idegus buvo.. Bet.. Dabar tik po daktarus laksto, visa oda isbere, skauda, lupasi.. Nors jau nevaiksto gal kokius 5men.. Pasigausit koki odos vezi ir bus jum! Aisku, dabar pulsit, kad ant saules bunant tas pats lygiai, zinau. Bet as vis tiek esu tik uz naturalu idegi! Va, pasideginau antra diena kieme knyga skaitydama, ir jau rusvesne gerokai
Kam tie soliariumai, kai naturali saulute yra! 
tai gerai tau kai gali "naturalioj saulutej" be vargo idegti=) o pvz man, jei ne soliariumas, isvis idegt butu NEIMANOMA=)
Imanoma, Auste, tik kantrybes trupucio reikia 
kantrybes?..;D kaip faina zmonem sneket kai turi gera oda, kuri saules nebijo. man uztekdavo prie juros 20min pabut pries saule issimaudzius ir jau oda raudona o paskui lupasi, kartais net po kelis sluoksnius, tai kol i soliariuma nevaiksciojau gyvenime idegus nebuvau:D o kazkada kai kiaura diena is nugaros saule kepino, tai kojos kelias dienas taip istine buvo, kad is ryto negaledavau normaliai istiest, nes oda butu trukus, o spalva grynai bordo buvo ir paskui tokiaais gabalais luposi, kad butu buve galima laiskus rasyt ant ju..tau aisku to gyvenime neteko patirt:D taip kad negalvok, kad visiems paprastai pries saulute pagulejus idegti imanoma=)

- Egle, 24
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
kas per daug tas nesveika..ajo..:) visi cia pritars..sveikiau manau soliariumas..

- Rūta, 13
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
as tikrai esu PRIES soleriumus nes tai tikrai yra ****!!!!na taip busi ruda kiap **** ar sokoladas ir kas is to????tikrai neiko gero neduoda tie soleriumai nuo ju ultravioletiniu spinduliu aiskiai galima susirgt onkologinemis ligomis tokiomis kiap vezys ir taip toliau(cia taip nutinka jei buna ilga laika)

- Justė, 15
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
..visom penkio priesh..odos gadinimas..kad dar sakytum,nebutu saules tej dar suprasciau,o db visi saules malonumaj for free..:)

- Jovita, 18
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Kenkia ir beto jei atrodai "Shokoladine" atrodai kaip simta metu sedejusi soliariume neislindusi.
Be to taip daro dazniausiai "fyfos" jeigu tu pati fyfa niekad nesakysi kad tu fyfa nes to nepripazysti.

- Rutka, 16
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Raminta, 13
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
as tai ir nebuvau,bet vistiek esu pries...nors man tai ir nereikia ju...!:D
per 15 minuciu saulej labai gerai idegu...o vat jei butu soliariumai,kurie "nuimtu" siek tiek to rusvumo...;D

- Gintarė, 16
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
sejp man patinka soliariume guleti.. na bet tik tuo atveju kj plaize degintis salta... na o vasara as kajtinuosi prie juros:) bet sejp skaiciau, kad soliariumo sviesa gali pakenkti odaj... uzsikresti odos veziu ir pan.. na bet saule tj pat pavojinga.. soliariumas yra geriau negu saules sviesa... pasiskaitykite internete ir viskas bus ajsku 

- Simona, 17
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
pries...
dabar panoms tai kas tokio...eina visos...
bet pamatysit senatve jums anksciau laiko susirauksles oda...ir atrodysit vyresnes negu esat...
kategoriska pries...

- Vilma, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Is prigimties ruda esu, tai apie tuos soliariumus ir negalvoju. Nors... Nors, jei buciau balta, kaip suris, kogero, tada juose lankyciaus. Vadinas, as visgi uz soliariumus:D

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Nei uz nei pries, bet kas perdaug tas nesveika... 

- Živilė, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
na kaip cia pasakius,,,seip tai kazkaip nelabai pateisinu,,,,,,,bet nesu kategoriskai pries,,

- Laura, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
uz 
Сообщений с 101 по 120 из 322
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.