Re: Vabaliukai
maziukai tokie patys, tik mazesni ;] tik nesakyk kad nepradetum cypt, jei ant taves uzsikabarotu ir uzlistu uz maikes kur nors
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vabaliukai
maziukai tokie patys, tik mazesni ;] tik nesakyk kad nepradetum cypt, jei ant taves uzsikabarotu ir uzlistu uz maikes kur nors
tikrai ne.. jau taip buvo..
jei vabalams priskiriamas drugelis,nes jis yra nariatakojis ir ju klase vabzdziai tai tada as juos dievinu.galiu pasigirti maciau Kilniaja Vaiva tai taip fainiai.
man taj patinka dusios, kur plaukioja balose
Tarakonai,kai jie buna negyvi:=D:-D
Man tai nepatinka sirses(vapsvos) ju ikandimas nepakenciamas jau geriua 5 bites nei viena tu grazuoliu
jo wapswos tai negerai bet va skarabejai tai egipto pazibos bet dar tada gal niekas nepastebejo kad ju garbinami vabalai kakuti walgo ;D na bet ka padarysi
nu nu normaliai neskaiciau ka cia raset bet
tas jonvakalis :Dd cia jonvabalis ane :DDD tai cia lazankes varaiir dar 20 cm seip ten gal iki 2 cm tokio dydzio vabalas panasus i kirmeliuka
dievinu boruzeles... netgi noriu tatoo pasidaryt boruzele,tipo mano laimes simbolis...
:]
boruzeles amarus valgo ;D
Margarita, 18) arba tie jonvakaliai buvau radusi 20cm dydzio..[/quote пишет:
tas jonvakalis :Dd cia jonvabalis ane :DDD tai cia lazankes varaiir dar 20 cm seip ten gal iki 2 cm tokio dydzio vabalas panasus i kirmeliuka
nu visko gali buti apsimiegojusi rasiau
o taip galima prirasyti visko ;D
patys skaniausi vabaliukai D&G pink spalvos ... xe xe xe ... niam niam niam :]
man visi vabaliukai slykstus ir nepatinka:p na nebent boruzele
Robertas, 21 пишет:Margarita, 18) arba tie jonvakaliai buvau radusi 20cm dydzio..[/quote пишет:
nu visko gali buti apsimiegojusi rasiau
o taip galima prirasyti visko ;D
jonvabalis 20cm ce matyt is cernobilio atklydo
boruzeles amarus valgo ;D
nezinau kaip tie amarai atrodo,tad i sweikatele boruzelems juos valgyt :D:D:p
Raganosiai ir man patinka, stiprus vabaliukai...
dar megstu didelius karkvabalius, jie irgi puikiai atrodantys ir geras kojas turintys vabaliukai... Jega!
![]()
Beto, niekada neteko matyti jonvabalio...
Nakti pavaikstinek, jie sviecia
nu jau tu nelygink tarantulu su mazyciais voriukais:p jeigu uzsiropotu tox 2-3mm dydzio kad ir uz maikes, tai ko cia cypt?.. dar uz skruzdele mazesnis:p
man tai vorai ir tarakonai patys baisiausi nzn kodel bet labai ju bijau jei koki pamatau labai arti saves galiu net nualpt
viena kart tvarkausi sau sklepuke su drauge ir tik pukst ant galvos kazkas kai supratau kas nualpau:(:(:(:-[:{}bijau as ju negaliu:-[:-[:{}
Sigitas, 23 пишет:Raganosiai ir man patinka, stiprus vabaliukai...
dar megstu didelius karkvabalius, jie irgi puikiai atrodantys ir geras kojas turintys vabaliukai... Jega!
![]()
Beto, niekada neteko matyti jonvabalio...
Nakti pavaikstinek, jie sviecia
Tai kad dazniausiai naktimis nemiegu ir vaikstineju, taciau kaip ju nematau, taip nematau... ;D
as labai bijau varles. ai va dar deliu ir siurbeliu labai labai bijau
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vabaliukai