Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 60

- Viktoras, 25
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Тема: apie anketas ir nuotraukas jose
niekaip nesuprantu. kaip galima apie zmogu spresti apie nedideli aprasyma ir foto. suprantu kad foto leidzia atmesti bent jau 70 proc pretendentu, taciau kai jos gali nuspresti, jei kiekvians atsakymas saltas.atsaymas kuris iskarto atstumia..nzn ar reiktu sita tema uzvesti pas vaikinus ar merginas forume, bet nusprendziau cia.
tesiant..ar tokia didele verte zmogaus jauciama kad negali atsakyti siltai ir draugiskai i paprasta laikeli..hmm
sakyciau arogancija.
priimk pokalbi nuo nulio. nuspresk is to is ko galima spresti. minciu, noru, temu, nuotaikos..is poklabio su zmogum

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: apie anketas ir nuotraukas jose
hmmm, tu turi tokiu problemu? as paziurejau tavo foto, ir tu man iskart pasirodei idomus zmogus, su kuriuo as tikrai tesciau pokalbi ... bet kai per diena man paraso 10 laisku, kuriuose vienas ir tas pats klausimas : \tu dj?kokia muzika groji?\ mane tai pradeda nervinti, neatsakineju i tokius klausimus, jau seniai ... paprasciausias parasymas, labas, kaip diena praejo?jau yra kazkuo idomus, nes per ta diena zmoguj visko atsitiko ir jis jau kazka gali papasakoti ....

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
ne visi zmones turi tiek laiko ir noro atsakineti siltai i kiekviena laiska. kai man paraso karta i menesi, tai galiu ir siltai atrasyt, o kai panoms raso po kelis laiskus i diena ir kas antras rasantis nori is ju sekso, tai manau sunku islaikyt saltus nervus ;]
is vis, sitas bendravimas yra nesveikas. nepatariu ijunkti, nes vien depresijas varo ir jokios apciuopiamos naudos neduoda. plius ryja daug laiko.

- Justas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
sutikciau su Snieguole... galima pradeti labai paprastais, siltais klausimeliais, po truputi pradedant pazinti ta zmogu, jo bendravima, paziureti kokie atsakymai, kaip vyksta pokalbis, ar tik vienas klausia, kitas atsako, ar yra normalus susibendravimas... pazinus zmogu labiau galima jau paklausti panasiu klausimu, kad kaip ir Snieguoles variantu del tu dj ir pan, kas matos is foto. nuo tokiu dalyku tikrai nereikia pradeti norint susibendrauti.

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Justai, as ne snieguole, as Sandra!!! Kaip man tureti savo tikra varda!? :{}

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu gal jai buvo idomiau koks skirtumas pasake kad sandra reiskia sandra 

- Justas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
aisku, sandra ir sventa 

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
jo ir sventa 

- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Snieguole, 21 пишет:Justai, as ne snieguole, as Sandra!!! Kaip man tureti savo tikra varda!? :{}
Jokia tu ne DJ..Tavo draugas galbut DJ..Cia taspats kas as nusifotkinsiu kokio pazystamo darbo kazkokioje neiprastoje vietoje ir sakysiu kad dirbu ta darba..;D

- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Snieguole, 21 пишет:hmmm, tu turi tokiu problemu? as paziurejau tavo foto, ir tu man iskart pasirodei idomus zmogus, su kuriuo as tikrai tesciau pokalbi ... bet kai per diena man paraso 10 laisku, kuriuose vienas ir tas pats klausimas : \tu dj?kokia muzika groji?\ mane tai pradeda nervinti, neatsakineju i tokius klausimus, jau seniai ... paprasciausias parasymas, labas, kaip diena praejo?jau yra kazkuo idomus, nes per ta diena zmoguj visko atsitiko ir jis jau kazka gali papasakoti ....
Tu Dj? :DDDD (joke)

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
O va cia gera tema! Gal pagaliau zmones susiprotes, kad "labas kaip sekas" yra pernelyg nuobodu, neidomu ir banalu.. Kai gaunu toki laiska, neturiu visai jokio noro atrasinet, o jei atrasau, tai be jokiu emociju: "labas gerai". O ka rasyt? Tiesa sakant, truputi nervina.. Gerai Snieguole(Sandra) pasake, kad bent paklaustum kaip diena praejo, ar ka.. Gal bent sudomintu.. Ir Aleksandras gerai pastebejo. Istikruju nerealiai uzknisa, kai kas antras laiskas su poslom mintim..

- Viktorija, 18
- Forumo Vanagas
- Неактивен

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
sutinku karolina kad "labas kaip sekasi?" jau uzkniso

- Vaiva
- Forumo Legenda
- Неактивен
o man tai jau jau uznervino kad siuncia vienus paveiksliukus ir nezinia ka atrasyti.....tada visus is eiles paveiksliukus usmetu:P
seniau kai neturejau cia foto zmones su manim bendravo ne del isvaizdos ir man tai patiko o dabar vis daznaiu paraso zmoguciu paziureje i foto....as manau kad isvaisda nieko nesako ir nereiskia....

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
pritariu tau vaiva tie paveiksliukai nervina

- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Evelina, 17 пишет:sutinku karolina kad "labas kaip sekasi?" jau uzkniso
O tai kaip pradeti pokalbi?
gal taip? "Labas! kaip sen gerai atrodai
" :DDD

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Неактивен

- Evaldas, 21
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Snieguole, 21 пишет:hmmm, tu turi tokiu problemu? as paziurejau tavo foto, ir tu man iskart pasirodei idomus zmogus, su kuriuo as tikrai tesciau pokalbi ... bet kai per diena man paraso 10 laisku, kuriuose vienas ir tas pats klausimas : \tu dj?kokia muzika groji?\ mane tai pradeda nervinti, neatsakineju i tokius klausimus, jau seniai ... paprasciausias parasymas, labas, kaip diena praejo?jau yra kazkuo idomus, nes per ta diena zmoguj visko atsitiko ir jis jau kazka gali papasakoti ....
O tu esi pati kalta del to
o kodel jus to nesakot kiti a?? jei idejai foto kad groji tai nusiteik jog tave pamates zmogus paklaus ar groji ar ne ar tik issiknisineji:)) nedek tokiu foto niekas neklaus
p.s o tas "Labas - kaip sekas" kodel banalu?????? negy tu mesi iskarto komplimenta ar ten buciuosi nuo galvos iki koju ir pan??? tesiog jei tu nori bendrauti tu bendrausi mano nuomone yra tokia:)) aisku kaip prabego diena irgy gerai
) siaip kas kam!!! kam atsibosta tas ir sako tas banalu anas taip pat !! jie taip paklausy is manes nieko nesulauksi ! CIA ZMOGAUS PRINCIPAI NORAI IR T>T
kiti net neisivaizduoja pokalbio be pradzios LABAS KAIP SEKASI
Сообщений с 1 по 20 из 60
Страницы 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.